RED COFFEE tadi kat berita!!!

CG Sponsors




amayzz

Active+ Member
Joined
Nov 22, 2008
Messages
3,120
Reaction score
25
Points
30
salam CGrian,

tadi tengok berita dan ada satu laporan yang mengatakan ada kopi maut yang boleh membahayakan kesihatan dan boleh mematikan pucuk dari sebuah syarikat MLM yang gah katanya. Dia x cakap kopi apa tapi td yang aku perasan kat kota dia ada tulis RED COFFEE dan yang penting tulisan tu sama dengan tulisan kopi bawah ni


betul ke kopi ni? Tiada niat nak jatuhkan sesape tapi aku cukup kecewa dah tahu kopi tu merbahaya tapi kenapa masih nak SOROK kan jenama kopi tu?
 
Sponsored Post

sconsult

CG Top Poster Club
Joined
Dec 10, 2007
Messages
22,646
Reaction score
655
Points
161
tv ni pun satu....terus terang je la...
 

pokding

Active Member
Joined
Sep 26, 2009
Messages
2,416
Reaction score
20
Points
25
akupon perasan macam tu. w/pon tulisan blur, tapi masih nampak. mungkin ada member2 yg boleh jelaskan kat sini...cuma nk kepastian jer..
 

Fizs Network

Active Member
Joined
Jan 3, 2008
Messages
2,062
Reaction score
11
Points
55
salam CGrian,

tadi tengok berita dan ada satu laporan yang mengatakan ada kopi maut yang boleh membahayakan kesihatan dan boleh mematikan pucuk dari sebuah syarikat MLM yang gah katanya. Dia x cakap kopi apa tapi td yang aku perasan kat kota dia ada tulis RED COFFEE dan yang penting tulisan tu sama dengan tulisan kopi bawah ni


betul ke kopi ni? Tiada niat nak jatuhkan sesape tapi aku cukup kecewa dah tahu kopi tu merbahaya tapi kenapa masih nak SOROK kan jenama kopi tu?
aku pun perasan kat tulisan pada kotak tu... selepas buat searching kat internet tak ada lak dipaparkan red coffee lain selain yg hang tunjukkan...

:-?:-?:-?
 

amayzz

Active+ Member
Joined
Nov 22, 2008
Messages
3,120
Reaction score
25
Points
30
hah nampak semua perasan sebab TULISAN RED COFFEE memang sejibikkkkkkkk!!
 

Fizs Network

Active Member
Joined
Jan 3, 2008
Messages
2,062
Reaction score
11
Points
55
akupon perasan macam tu. w/pon tulisan blur, tapi masih nampak. mungkin ada member2 yg boleh jelaskan kat sini...cuma nk kepastian jer..
kena tanya leader2 dia ni... habislah sapa yg dah terminum...#:-S#:-S#:-S
 

jedi_master

Fun Poster
Joined
May 12, 2009
Messages
808
Reaction score
6
Points
15
tu arr tv ni sengal,aritu ade kes serbuk kari ke ape ntah,dia kaburkan jugak jenama tuh,hat tuih
 

FaRid^sp

Super Active Member
Joined
Mar 8, 2009
Messages
5,745
Reaction score
13
Points
65
takut kena saman la tu.. benda ni boleh ditutup dengan duit walaupun terbukti merbahaya..
 

lutttfi

Permanently Banned - Multiple ID
Joined
Dec 26, 2007
Messages
7,423
Reaction score
58
Points
70
betoi ke bende nie kopi kasi kuat~
ak tgk kat brite gak td~
 

hazirah

Super Active Member
Joined
Jan 9, 2009
Messages
6,907
Reaction score
100
Points
73
tu arr tv ni sengal,aritu ade kes serbuk kari ke ape ntah,dia kaburkan jugak jenama tuh,hat tuih
jenama x reveal selagi xde siasatan penuh dibuat...


of course pihak tv xmau kena saman kalau tiba2 siasat tgk2 xde bahan bahaya pun dlm tuh...

so dgn x reveal nama company dan product atau cuma blurrkan sj pihak tv kiranya seolah2 menyampaikan rumours dan kalau betul2 dah sah produk tersebut mmg berbahaya baru akan dibgtau...
 
Sponsored Post
Top
Log in Register