real business from home - global procurement consulting

CG Sponsors




rapidjack

Freshie
Joined
Sep 6, 2009
Messages
3
Reaction score
2
Points
8
pd sape2 yg dah muak dgn affiliate programs, HYIP, forex, online mall, catalog shop, etc maybe korang patut tengok kat link kat bawah ni -

modal utk set up bisnes tak sampai RM 1K jadi consultant in international trade . budak kolej dah ada yg buat dari hostel kolej. bukan e-bay, bukan forex, bukan affiliate, bukan saham/stocks, bukan niaga atas angin. solid business yg gunakan information yg freely available kat internet thru B2B portals mcm alibaba.com, ecplaza.net, etc.

yg ajar ni melayu jugak , brader ni dah 13 tahun buat bisnes ni online . dia dah kaye jadi sekarang ni dia ajar budak2 kat melayuniaga.com ni free jer. bukan skim cepat kaya tapi kena usaha la. semangat kena kuat. dia dah melangkah jauh tapi masih lagi ingat nak tolong anak bangsa . salute!!!

http://www.melayuniaga.com/forum-niaga-umum/552-mahu-tanya-pendapat-anda.html


-qcc-
 
Last edited:
Sponsored Post

1305

Super Active Member
Joined
Sep 19, 2008
Messages
9,731
Reaction score
129
Points
73
pd sape2 yg dah muak dgn affiliate programs, HYIP, forex, online mall, catalog shop, etc maybe korang patut tengok kat link kat bawah ni -

modal utk set up bisnes tak sampai RM 1K jadi consultant in international trade . budak kolej dah ada yg buat dari hostel kolej. bukan e-bay, bukan forex, bukan affiliate, bukan saham/stocks, bukan niaga atas angin. solid business yg gunakan information yg freely available kat internet thru B2B portals mcm alibaba.com, ecplaza.net, etc.

yg ajar ni melayu jugak , brader ni dah 13 tahun buat bisnes ni online . dia dah kaye jadi sekarang ni dia ajar budak2 kat melayuniaga.com ni free jer. bukan skim cepat kaya tapi kena usaha la. semangat kena kuat. dia dah melangkah jauh tapi masih lagi ingat nak tolong anak bangsa . salute!!!

http://www.melayuniaga.com/forum-niaga-umum/552-mahu-tanya-pendapat-anda.html


-qcc-
tqvm... takder button thanks la pulak...

aku ni dah member kat alibaba tu sejak 2006 lagi, tapi blum close deal lagi ngan mana2...

mungkin Allah blum bagi green light lagi kot... heehhee...


bila bukak web tu,makin membara kat hati ni..

tq bro...
 

akuorang

Fun Poster
Joined
Dec 8, 2008
Messages
372
Reaction score
20
Points
15
pd sape2 yg dah muak dgn affiliate programs, HYIP, forex, online mall, catalog shop, etc maybe korang patut tengok kat link kat bawah ni -

modal utk set up bisnes tak sampai RM 1K jadi consultant in international trade . budak kolej dah ada yg buat dari hostel kolej. bukan e-bay, bukan forex, bukan affiliate, bukan saham/stocks, bukan niaga atas angin. solid business yg gunakan information yg freely available kat internet thru B2B portals mcm alibaba.com, ecplaza.net, etc.

yg ajar ni melayu jugak , brader ni dah 13 tahun buat bisnes ni online . dia dah kaye jadi sekarang ni dia ajar budak2 kat melayuniaga.com ni free jer. bukan skim cepat kaya tapi kena usaha la. semangat kena kuat. dia dah melangkah jauh tapi masih lagi ingat nak tolong anak bangsa . salute!!!

http://www.melayuniaga.com/forum-niaga-umum/552-mahu-tanya-pendapat-anda.html


-qcc-
tq bro..habis aku baca dh tgal nk apply jer..
 

taufic

Legendary Member
Platinum Member
Joined
Feb 6, 2008
Messages
14,651
Reaction score
692
Points
161
kat sana aku jd silent reader je
maybe kat sini kita bule aktifkan thread ni

ada dgr org cg buat gak... tlg tampilkan diri anda :)
 

Mr DoN

Active+ Member
Joined
Dec 17, 2008
Messages
4,218
Reaction score
105
Points
33
mcm menarik je ni.. sapa2 CGrians yg da buat biz ni, share2 la.. :D
 

marlen

Legendary Member
Joined
May 27, 2008
Messages
16,925
Reaction score
31
Points
125
hihi dah ada ye thread dia..
 

taufic

Legendary Member
Platinum Member
Joined
Feb 6, 2008
Messages
14,651
Reaction score
692
Points
161
brader bear tu ada bg ebook dia free kan?
tp rasa face2face ngn dia lagi bagus la..

bro uncleazrich dah start.. mana dia tak timbul2 lagi kt sini
 
Sponsored Post
Top
Log in Register