Reaksi lelaki disebelah perempuan dalam bas pada waktu malam?

CG Sponsors




Reaksi kita (lelaki) bla disebelah kaum hawa dlam bas?


  • Total voters
    0

NEMO

CG Super Hardcore Club
Platinum Member
Joined
Jan 13, 2007
Messages
109,170
Reaction score
1,041
Points
1,101
biasa..kalu bf anta gf dia naik bas....mesti bf dia xkasi kalu lelaki duk sebelah......

 
Sponsored Post

tudung87

Legendary Member
Joined
May 30, 2008
Messages
12,870
Reaction score
69
Points
120
slalu amik bas malam...

dah malam, apa lagi.... tido jela...

slalu amik sigle sit...
 

tudung87

Legendary Member
Joined
May 30, 2008
Messages
12,870
Reaction score
69
Points
120
biasa..kalu bf anta gf dia naik bas....mesti bf dia xkasi kalu lelaki duk sebelah......

pernah sekali duk sebelah mak endon..

pergh, cakap macam nak bagi seluruh bas dengar...

tolongla pliss...

naik bas, bf die call..

ayat die>>> "abang jgn riso, sebelah saya yak cewek. ya percayalah. ngak tipu dong.."

"iya, ngak tipu ya bangggg...." ulang 10x.. boring2...

dalam hati cakap>>> " sapa nk ngurat ko xtaula.. tolongla, laki mesia mana nk ngurat mak endon.. lainla muke cam cinta laura....:">:">(jahatnye diriku..:">:">)

pastu, dalam bas call.. bising betul. sume org dok pandang2...
last2, apa lagi call member...

adess.. boring betul duk sebelah mak endon ni.. x reti senyap...
pengalaman x best.. kalo duk sebelah gurl malay/chinese diorg slalu termenung/tidur/sms dsb.. xdela buat bising sampai ganggu org sebelah...

moral of story: pasni kalo nampak sebelah mak endon, cepat2 pindah tempat... :D:D
 

princesshuzna

Active Member
Joined
Nov 21, 2008
Messages
1,355
Reaction score
0
Points
20
xbest nye klau dok tepi laki..
malu nk tido..
memng berjaga la sampai blk kg..

penah dok sebelah ustz..
ok la gk..
sembang dgn dia dr malam smpai ke pg..
 

NEMO

CG Super Hardcore Club
Platinum Member
Joined
Jan 13, 2007
Messages
109,170
Reaction score
1,041
Points
1,101
pernah sekali duk sebelah mak endon..

pergh, cakap macam nak bagi seluruh bas dengar...

tolongla pliss...

naik bas, bf die call..

ayat die>>> "abang jgn riso, sebelah saya yak cewek. ya percayalah. ngak tipu dong.."

"iya, ngak tipu ya bangggg...." ulang 10x.. boring2...

dalam hati cakap>>> " sapa nk ngurat ko xtaula.. tolongla, laki mesia mana nk ngurat mak endon.. lainla muke cam cinta laura....:">:">(jahatnye diriku..:">:">)

pastu, dalam bas call.. bising betul. sume org dok pandang2...
last2, apa lagi call member...

adess.. boring betul duk sebelah mak endon ni.. x reti senyap...
pengalaman x best.. kalo duk sebelah gurl malay/chinese diorg slalu termenung/tidur/sms dsb.. xdela buat bising sampai ganggu org sebelah...

moral of story: pasni kalo nampak sebelah mak endon, cepat2 pindah tempat... :D:D

kalu sebelah aku mcm dian sastro.....dia ckp bising 1 bas pun xperr
 

qai

Active+ Member
Joined
Nov 11, 2008
Messages
2,928
Reaction score
1
Points
25

kalu sebelah aku mcm dian sastro.....dia ckp bising 1 bas pun xperr
muka cam sape pun kalu ckap kuat2 gitu aku lempang gak.. :mad:


tp kalu cantik tu lempang ala2 usap2 je la.. :D
 

Mangkuk ayun

Banned
Joined
Jan 13, 2009
Messages
3,146
Reaction score
166
Points
33
Aritu tersalah parking tgan atas paha awek...awek tu mcm buat2 tido jer....masalahyer tgan aku pulak taknak gerak2 dari paha awek tu..dugaan betul masatu...hehe
 

302

Legendary Member
Joined
Apr 30, 2009
Messages
10,841
Reaction score
65
Points
125
Aritu tersalah parking tgan atas paha awek...awek tu mcm buat2 tido jer....masalahyer tgan aku pulak taknak gerak2 dari paha awek tu..dugaan betul masatu...hehe
mcm due2 rela jek:))
 

Mangkuk ayun

Banned
Joined
Jan 13, 2009
Messages
3,146
Reaction score
166
Points
33
biasa..kalu bf anta gf dia naik bas....mesti bf dia xkasi kalu lelaki duk sebelah......

Sbb dier tau laki suka merayap.....biasa kalu dia ckap mcm tu dia penah buat

penah dari penang ke kb..ada satu awek lawa..cun giler
masa tu aku duk sorang,,dia duk dgn laki tua
bile time kena tukar bas...dia mita duk dgn aku,,dia ckap laki tu meraba.....

aku apa lagi sukalaa...dari nak tido jadi tak tido pulak...aku ckap biaselaa laki..tapi dia ckap ni laki tua..kalu muda oklaa,,,hehe pelik juga awek2 skrg:)):))
 
Sponsored Post
Top
Log in Register