Reaksi lelaki disebelah perempuan dalam bas pada waktu malam?

CG Sponsors




Reaksi kita (lelaki) bla disebelah kaum hawa dlam bas?


  • Total voters
    0

forexbachok

Active+ Member
Joined
Nov 2, 2007
Messages
2,883
Reaction score
9
Points
25
Thread ni ini dibuat memandangkan ada yg menaiki bas express stiap kali pulang ke kg,,,

Dan jugak untuk membongkar prangai lelaki bla disebelah pompuan yang mana perjalanan ni memakan masa yg lama....cth balik kelantan.

andai ada pendapat/ komen blehlaa crita kat sini...

1. Kalu awek tu lawa..aku suka berbual..hehe
2. Kalu org lain,,,aku penah tgok laki ni duk gomol,
3. sama2 tidur, tapi kepala lelaki duk lentok atas bahu pompuan....


Moralyer: Kaum hawa,pilihlaa bas mutiara ( yg diasingkan khas utk perempuan sahaja) ..hanya terdapat di Kelantan jah...
 
Sponsored Post

anbusan

Super Active Member
Joined
Jan 22, 2006
Messages
7,851
Reaction score
148
Points
83
aku x dek reaksi bile duk sebelah pom sbb aku pemalu muehehe
 

DDos

Legendary Member
Joined
Nov 7, 2007
Messages
14,110
Reaction score
690
Points
166
aku malu2, tapi skrang dah kawin dan dah 10 tahun tak naik bas, kekkee
 

esohor

Active Member
Joined
Jun 12, 2008
Messages
1,524
Reaction score
0
Points
20
lamo doh x naik bas sejak nikah ni.......... dulu2 ada lah gak skit2 :D
 

anbusan

Super Active Member
Joined
Jan 22, 2006
Messages
7,851
Reaction score
148
Points
83
Perempuan mcm mana pulak..hehe
tah mase pose ari tu balik kul 5.30 duk sebelah pom ni. cun la hehe tp aku duk tepi tingkap pandang luar je tp awek tu pun pandang luar gak malu siot eekeke. tp paling best aku x bawak pape tuk buke dalam bas then awek tu hulur milo ehehe da bertambah malu aku.

masa balik raye lak ade pom pakai jubah memula aku sampai kat kerusi tu die p pindah kerusi lain, tp sbb bas penuh last2 sekali die kene duk tepi aku gak
 

forexbachok

Active+ Member
Joined
Nov 2, 2007
Messages
2,883
Reaction score
9
Points
25
tah mase pose ari tu balik kul 5.30 duk sebelah pom ni. cun la hehe tp aku duk tepi tingkap pandang luar je tp awek tu pun pandang luar gak malu siot eekeke. tp paling best aku x bawak pape tuk buke dalam bas then awek tu hulur milo ehehe da bertambah malu aku.

masa balik raye lak ade pom pakai jubah memula aku sampai kat kerusi tu die p pindah kerusi lain, tp sbb bas penuh last2 sekali die kene duk tepi aku gak
bro minum milo tu sapai abis ker....? kalu aku dulu, tiap kali balik, kalu awek ada..aku ajak minum skali kat merapoh,,,kira start dululaaa....hehe
 

VAMP

Ex-Super Mod
Platinum Member
Joined
Feb 10, 2007
Messages
10,433
Reaction score
52
Points
130
belum sempat nk sentuh, tiba2 perempuan tu sentuh tangan aku dulu. da la aku nie permalu skit, rase segan plak. hehe
 

airden

Active Member
Joined
Mar 22, 2007
Messages
1,183
Reaction score
2
Points
25
aku selalu nye yg dok sebelah aku makcik makcik je...:((
 
Sponsored Post
Top
Log in Register