BTC USD 39,814.2 Gold USD 1,827.67
Time now: Jun 1, 12:00 AM

To Sell READY STOCK!!! SWATCH laptop bag for sale

arifnikkeyell2000

Active Member
Joined
Nov 15, 2007
Messages
1,184
Reaction score
14
Points
25
Harga RM5O.OO sahaja!!!:)paid:)paid:)paid
limited stock..
sapa berminat call cepat..
ambil 2 unit saya bagi RM95..
cod at setapak(day) ampang(night)
for delivery tambah RM10(1 UNIT) RM15(2 UNIT)...


call saya arif 012-6490300

Maybank account no.: 164098499894
Account holdeR name : M ARIF NANANG BIN MASYUDI
E-mail : [email protected]


DAH HABIS!!!


Bandingkan harga saya ngan mamat kat mudah ni klik sini----->
bag di mudah
Dan iklan saya disini ------> my adv

IMG_0161-2.jpg

swatch1-1.png

swatch.png

swatch1.jpg
 
Last edited:
Sponsored Post

fanlee

Legendary Member
Joined
Jul 31, 2008
Messages
14,022
Reaction score
12
Points
115
petang td aku call bro dah boking nanti pm aku bro bile ader nanti pm no acc maybank skali nanti
 

fanlee

Legendary Member
Joined
Jul 31, 2008
Messages
14,022
Reaction score
12
Points
115
kaler tu jeader limeted stok tue
 

arifnikkeyell2000

Active Member
Joined
Nov 15, 2007
Messages
1,184
Reaction score
14
Points
25
petang td aku call bro dah boking nanti pm aku bro bile ader nanti pm no acc maybank skali nanti

OK BRO.. YG NAK DUA TU KER?..:):):) INSYAALLAH MALAM BESOK SAYA DAPAT STOCK...:)paid:)paid:)paid
 

arifnikkeyell2000

Active Member
Joined
Nov 15, 2007
Messages
1,184
Reaction score
14
Points
25
BUMP!!! ADER 5 UNIT JER.. CEPAT2!!! MUNGKIN INI STOCK YANG TERAKHIR!!
:)paid:)paid:)paid
 

dlee

Fun Poster
Joined
Oct 19, 2008
Messages
133
Reaction score
0
Points
10
Mcm best jer...
 

fanlee

Legendary Member
Joined
Jul 31, 2008
Messages
14,022
Reaction score
12
Points
115
beg aku dah selamat sampai thax bro
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register