To Sell [READY STOCK]Bantal comel @ Character Pillow

CG Sponsors




CikZJ

Active+ Member
Joined
Nov 14, 2008
Messages
3,098
Reaction score
1
Points
30
Pre-Order Bantal / Teddy - CLOSE CNY HOLIDAY
Close Order:
Anggaran Tiba:

READY STOCK OFFER!!! RM40 include pos

Pink Rabbit: 1 unit
Panda : 1 unit

COD: TTDI PIzza hut every tue-Sun 12-1pm


Selamat Datang ke Zone Bantal

Syarat&Panduan:
# Setiap tahap ada tarikh tamat menerima sebarang order..akan berhenti menerima tempahan selepas menemui Minimum Order Quantity
# Semua barang import dari luar, jadi mengambil masa 3-4 minggu untuk sampai ke tangan saya...
# Hanya Pembeli yang serious dan sanggup menunggu saja boleh menurun tempahan...
# Semua harga tidak meliputi harga penghantaran pos...
# Comfirm order dan Bayaran Deposit dikenakan (50%)- prevent ORDER FOR FUN buddy @@
# Harga adalah tetap dan tidak menerima sebarang penukaran dari bahan lain
# Pada akhir tempoh penempahan, anda tidak dibenarkan membuat penukaran dan pembatalan
# Barang tempahan yang OUT OF STOCK (REFUND deposit-RM2handling fee)
# Sebaik sahaja barang sampai di tangan saya, anda perlu settle semua balance bayaran barangan termasuk kos penghantaran sebelum dihantar ke tangan anda.
# Kerosakkan dan kehilangan sewaktu penghantaran tidak akan kami tanggungjawab
# Sebarang pertanyaan dan penempahan , sila turun msg disini ..bukan melalui PM
ATTENTION!!
Please read and agree with the Terms and Conditions before proceeding.

01. Once placing order, no cancellation is allowed.
02. Buyer should stay tune and be online until everything is settled.
03. Items are expected to be arrive 4-5 weeks after order(s) is placed. Unavaoided delay seller will update from time to time.
(exclude saturday & sunday, Malaysia public holiday and China public holiday.)
04. Seller will reserved the rights to cancel order(s) if it is out of stock. Buyer will be refunded in this case ONLY.
05. Any lost/damages during delivering will not be responsible.
06. Good(s) sold is/are not exchangable or refundable.
07. Payment shall be made into my account within 2 days after confirmation.
Will only post out the item for those who has already pay the FULL AMOUNT for their ORDER and 50% of deposit upon confirmation.

08. Please place order at your own risk as there will be differentiation.
09. If there parcel being taxed, it should be equally shared among buyers.
(Using Marine Shipping - wont get tax)
10. Once place order(s) according to the form, NO BACKOUT is allowed.
11. Price quote does not include postal charge.
12. Non negotiate on all prices, whether it is clothes, handling fees or postage.


Pilih + Bayar(Deposit 50%) ---> Tutup Order ---> 2 hari mengaturkan tempahan dari kami dengan kilang ---> Kilang proses tempahan ---> Menghantar barang ke agent ---> Proses packing ---> Naik kapal ---> Tiba di Tangan saya ---> Bayaran penuh ---> Tiba di Tangan ANDA
Akan mengambil masa: 4-5minggu (mungkin awal) utk menerima barang kerana menggunakan pengangkutan air

*Shipping dari CHINA : pengangkutan air x 2 kali sebulan


Cara pembayaran:
Via MBB / PBB


Post:
Semenanjung : Parcel Post RM5 (1st kg)

COD:
Tempat:
- Temujanji ikut our masa/tarikh
-Student/Part-Time worker- Bukan boleh COD selalu..sorry...


ISI BORANG TEMPAHAN:
*Nama:
*Nick Carigold:
*COntact No:
*Link/Nama barang:
*Size:
*Warna:



MY DETAIL
Nama: Vic
SMS : PM me (xnak permain miss call at midnight pulak)
Alamat : 73000, Tampin. N.S
Tempat cod: CHERAS, MELAKA, TAMPIN

Batch #1
1) building - NO:05 (panda) CD145084547MY
2) KatH2RinE (NON-FORUMMER) NO:09 COmplete
3) eymirsya - (NON-FORUMMER) No:13 CD145084476MY


BATCH#2 -
1.azie_abdrahman Pillow NO: 06 (COMPLETE)


BATCH#3 - Tutup
Close: 21Dec
Estimate arrived: 16Jan
1.seilykim - Pillow Panda X1 & Boyfriend arm Blue x1 =RM94+local postage
NO PAID - NO stock



BATCH#4 -CLOSE
Close:
Estimate Arrived: 25Jan/After CNY
1. azie_abdrahman : Katak & Elephant RM90 (COD)
NO PAID - NO stock
2.



Dearest Feedback

mari2..rugi kalau tak beli. i memang nak letak pic nanti kat sini. pillow dia pn sangat best and i nk order lagi nanti..memang siok bile baring atas pillow ni..bear dia soft, quality super nice!!!...memang i will beli lagi kalau ada duit. my frend tgk pn sume sibuk tanya beli kat mana..haha...kat luar tak dpt price ni tau..thanks ya 4 ur gd and quality product!!!love,
 
Last edited:
Sponsored Post

CikZJ

Active+ Member
Joined
Nov 14, 2008
Messages
3,098
Reaction score
1
Points
30
PreOrder Character Pillow !!! RM45 each
HAVE SOME READY STOCK RM50/each
NO: 09 x 3 (Beige rabbit)
NO: 01 x 1 (Dark Blue Rabbit)




Pre-OrderCharacter Pillow !!! RM45 each
HAVE SOME READY STOCK RM50/each
NO: 09 x 3 (Beige rabbit)
NO: 01 x 1 (Dark Blue Rabbit)
Gambar dari customer Dan koleksi saya ^^







++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

From picture:
Left (BIG NENE): 49 x 24CM,400g = RM35
RIght(BIG JJ) : 50CM, 400g = RM35



++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

BoyFriend Arm Pillow RM49/each
COlor: Blue/Pink
Size: 70cm*55cm (600Gram)
 
Last edited:

mummycool

Fun Poster
Joined
Oct 14, 2008
Messages
368
Reaction score
0
Points
10
Pre-Order Bantal / Teddy - Tahap #1[/center]

Selamat Datang ke Zone Tee

Syarat&Panduan:
# Setiap tahap ada tarikh tamat menerima sebarang order..akan berhenti menerima tempahan selepas menemui Minimum Order Quantity
# Semua barang import dari luar, jadi mengambil masa 3-4 minggu untuk sampai ke tangan saya...
# Hanya Pembeli yang serious dan sanggup menunggu saja boleh menurun tempahan...
# Semua harga tidak meliputi harga penghantaran pos...
# Comfirm order dan bayaran penuh dihendaki
# Harga adalah tetap dan tidak menerima sebarang penukaran dari bahan lain
# Pada akhir tempoh penempahan, anda tidak dibenarkan membuat penukaran dan pembatalan
# Barang tempahan yang OUT OF STOCK akan menerima balik 95% dari harga Tee (5%-handaling charge)
# Kerosakkan dan kehilangan sewaktu pos/penghantaran tidak akan kami tanggungjawab...
# Sebarang pertanyaan dan penempahan , sila turun msg disini ..bukan melalui PM


Pilih + Bayar ---> Tutup Order ---> 2 hari mengaturkan tempahan dari kami dengan kilang ---> Kilang proses tempahan ---> Menghantar barang ke agent ---> Proses packing ---> Naik kapal ---> Tiba di Tangan saya ---> Tiba di Tangan ANDA
Akan mengambil masa: 4-5minggu (mungkin awal) utk menerima barang kerana menggunakan pengangkutan air


Cara pembayaran:
Via MBB / PBB


Post:
POstlaju Semenanjung - RM6
Postlaju Sabah/Sarawak - RM9
(+RM1 bagi tee seterusnya)


ISI BORANG TEMPAHAN:
*Nama:
*Nick Carigold:
*COntact No:
*Link/Nama tee; (copy & paste sahaja)
*Size:
*Warna:

berapa regenya...
 

building

Super Active Member
Platinum Member
Joined
Apr 2, 2007
Messages
9,831
Reaction score
57
Points
70
# Comfirm order dan bayaran penuh dihendaki

# Barang tempahan yang OUT OF STOCK akan menerima balik 95% dari harga Tee (5%-handaling charge)
yang 2 T&C ni aku kurang berminat arr... cuz

1) CikZJ hanya newbies dan aku rasa ramai yang xkenal g (in person). So, apa kata kalo wat order bagi deposit pas da barang in - hand (stok kat CikZJ) baru arr mintak full payment.

2) Erk.. kalo OUT OF STOCK tu bukan salah pelanggan apsal lak kena 5% charge? Kalau camtu arr.... seller bley pakai alasan OUT OF STOCK but still get paid!!! Lain macam dah lagu ni...

PS:- Xbley COD ke?
Harap dipertimbangakan..
 

anipo

Active+ Member
Joined
May 15, 2008
Messages
4,887
Reaction score
126
Points
33
bantal..!!!:eek::eek::eek:


brape rhege nye..?? :(
 

CikZJ

Active+ Member
Joined
Nov 14, 2008
Messages
3,098
Reaction score
1
Points
30
Cuma RM45 satu
~ + Parcel RM5post
Thanks
 

building

Super Active Member
Platinum Member
Joined
Apr 2, 2007
Messages
9,831
Reaction score
57
Points
70
korang ni asyik tanya rega jek ... bukan ke dah di letak kat post ke 2 ..

SEBIJIK = RM 45 sahaja
 

CikZJ

Active+ Member
Joined
Nov 14, 2008
Messages
3,098
Reaction score
1
Points
30
Ya saya newbie~
coz preorder takut mereka FFK...order n run~


Gambar dari customer Dan koleksi saya ^^

 
Last edited:
Sponsored Post
Top
Log in Register