Ready made web..harga lelong!!

CG Sponsors




chikabee

Active Member
Joined
Sep 19, 2006
Messages
1,195
Reaction score
1
Points
25
http://untungtanpamodal.com/jutawanwebsite

Pakej Menjadi Jutawan Dengan Kedai Online

Anda Mampu Menjana Keuntungan Lumayan Dengan Kedai Online - Walaupun Anda Tak Tahu Cara Bina Web, Tiada produk Dan Tiada Modal ?

Pakej Premium:
Ready Made Website


Apa Yang Anda Akan Dapat ??


1. Sebuah Kedai Online dah siap pasang
termasuk domain dan hosting.


2. Lengkap dengan produk dropshipping

(khas untuk anda sahaja-sehingga 30% keuntungan produk)

Anda boleh pilih senarai beratus-ratus produk dari pelbagai jenis produk dari produk kesihatan, pakaian, makanan dan pelbagai jenis lagi.
dalam koleksi kami untuk anda jual dan untung besar.
Senarai produk sentiasa bertambah.
(kami akan masukkan 30 produk fizikal dan 10 produk digital untuk anda)

3. Anda bebas menambah produk anda ke dalam website anda seberapa banyak yang anda mahu-
tiada had produk


4.Panduan Untung Besar dengan PRODUK DROPSHIPPING.

Panduan Promosi & Bahan Promosi disediakan.


1.Mendedahkan hampir beratus-ratus produk tanpa modal
2.Mendedahkan kaedah-kaedah pemasaran yang berkesan dan menghasilkan jualan
3.Membantu anda membimbing menguruskan website untuk memasukkan produk dropshipping
4.Membantu anda memasarkan produk tanpa modal ini
secara online mahupun offline
(fokus 80% secara online)
5.Membekalkan bahan-bahan promosi yang membantu anda jana keuntungan secara sampingan.


Modification/perubahan yg blh kami uruskan pada website:

1. Tukar template (42 template PREMIUM) Boleh pilih 42 template disini


Klik Sini Untuk pilih 42 template kegemaran Anda


2. Design semula header dan banner

(anda boleh minta apa sahaja design yang anda suka kerana kami akan mengupah designer)

3.Tukar nama kedai/domain kepada .com, .biz, .net

(Pilih domain/nama kedai kesukaan anda)

http://untungtanpamodal.com/jutawanwebsite


 
Last edited:
Sponsored Post

chikabee

Active Member
Joined
Sep 19, 2006
Messages
1,195
Reaction score
1
Points
25
produk kami sebelum ni mendapat sambutan yang amat menggalakkan..

web ini lengkap dengan panduan yang pasti membantu perniagaan anda

Lihat testimoni pelanggan saya untu produk saya sebelum ini

Testimoni terkini

Senarai review terkini dan testimoni

Ini Pandangan saya tentang produk ini...Ini Pandangan saya tentang produk ini...

Quote:
Saya merupakan Web Developer dan menerima tempahan e-commerce daripada klien-klien saya. Setelah saya baca ebook ini, saya dapati penerangan yang jelas dan bergambar sangat membantu sesiapa sahaja untuk membangunkan e-commercenya sendiri.

Ada sesetengah klien saya yang minta saya siapkan e-commerce untuknya. Setelah saya siapkan, saya lihat ia tidak digunakan pun. Kerana tidak pandai mengiklankan produk. Akan tetapi dalam ebook ini, semua kaedah pengiklanan ada disertakan. Bukan sahaja penerangan bergambar tentang kaedah menghasilkan satu web e-commerce dari a-z (pembelian domain dan hosting juga diterangkan), malah pemilihan produk dan kaedah promosi juga ada diterangkan.

InsyaAllah, support yang diberikan adalah berterusan dan supportnya memang superb... Jadi, tidak ragu-ragu untuk saya menggalakkan anda membeli produk ini. InsyaAllah ia bakal mengubah persepsi anda tentang "susahnya membina Website E-Commerce"
terima kasih aks..semoga anda juga sukses dengan tempahan ecommerce anda.

Review daripada saya :


Bila sebut sahaja Online Shopping Cart, mesti orang mengeluh kerana salah satunya tidak tahu bagaimana untuk membina laman web tersebut. Dan pada mulanya saya anggap ebook Panduan Mudah Membina Kedai Online, sekadar panduan biasa, namun ia "benar-benar luar biasa".

Mengapa saya berkata begitu?

Saya juga merupakan web designer secara part time, dan secara tidak langsung kini sedang menjual gelang mutiara secara online TANPA menggunakan SHOPPING CART. Ya, saya benar-benar zero terhadap ZenCart script, namun Puan Sarah telah membuka mata saya, dan kini telah menunjukkan satu jalan buat saya.

Penerangan di dalam ebook tersebut bukanlah sekadar penerangan secara teori, namun disertakan sekali bersama gambar bagi memudahkan anda mengikutinya. SETIAP MUKA SURAT penuh dengan penerangan BERGAMBAR!

Saya sendiri bagi Jaminan, walaupun anda ZERO sekali tentang pembinaan laman web online shopping cart, selepas anda membaca dan mengikuti langkah-langkah yang terdapat di dalam ebook tersebut. Tidak sampai beberapa hari, saya rasa anda boleh membinanya bukan untuk anda sahaja, tetapi untuk ORANG LAIN.

Alasan saya, Penerangan yang diberikan oleh Puan Sarah bukan sahaja kepada bagaimana untuk membina laman web online shopping cart, tetapi juga disertakan langkah demi langkah bagaimana untuk membeli domain dan Hosting.
Jadi apa alasan anda untuk tidak memiliki ebook Panduan Mudah Membina Kedai Online??

Saya akan juga akan menggunakan sepenuhnya panduan di dalam ebook ini bertujuan membina satu lagi laman web online shopping cart untuk projek saya menjual aksesori komputer! Anda bila lagi?
terima kasih atas review..semoga dapat memanfaatkan ebook tersebut dengan sebaik-baiknya walaupun tak dapat videonya..saya buat ebook tu sebab saya sendiri menjual produk-produk fizikal dan kami sendiri ada projek untuk menjadikan kami sebuah syarikat supplier produk dropshipping..tunggu dapat modal besar..insyaallah, jika produk dropshipping saya berjalan dengan baik, semua pelnaggan ebook akan dapat jadi dealer tanpa modal dengan keuntungan yg agak menarik..tapi ni projek akan datang..

harini baru berkesempatan mendownload ebook sistem kedai online...video belum lagi.. almaklumla, tenet slow skit...

tapi bile bukak je ebook, mmg terkejut! ebook lengkap, tutorial step by step .. harga?? RM10 JER???????????????????? Mmg rugi gile sape x dapatkan ebook ni!!! serius!
Saya baru habis baca ebook saudari.
Secara peribadi ebook ini amat lengkap. Saya memang suka ebook yang lebih kepada step-by-step dari ebook yang panjang berjela. Terima kasih saudari.

Sebelum ini saya hanya blajar cara menggunakan os commerce dan dengan ebook ni makin bertambah lagi pengetahuan saya dalam menggunakan Zen Cart.

Ebook ini sesuai untuk newbie & usahawan2 yang ingin mengembangkan perniagaan menggunakan internet.

Saya tahu untuk membuat ebook sebegini amat mencabar. Tahniah saudari..teruskan usaha...wish u good luck
Review Saya tentang Ebook 'Panduan Membina Kedai Online'

Penulis menerangkan bagaimana anda mampu membuat duit atau memperoleh keuntungan daripada pengalaman dan pembacaan beliau sendiri. Jadi ini bermaksud ia telah diuji keberkesanannya sendiri oleh penulis.

Beliau juga menerangkan secara kasar 'Bagaimana buat dengan kedai online', walaupun ia tidak mendalam namun saya rasa, jika anda aplikasikan dan explore yang diperkatakan, saya yakin anda boleh melakukannya. Senang cite apa yang diringkaskan ttg 'bagaimana buat duit dengan kedai online' sudah memadai. Mungkin ia memakan masa yang agak lama untuk mendalami ilmu itu namun ingin saya katakan di sini, "Tidak akan ada hasil kalau tidak usaha.

Di samping itu, penulis memberikan beberapa tips jika anda terlibat dengan kedai online di mana ia sangat penting agar kelancaran kedai online anda baik.

Tambahan lagi, ada juga beliau memberi laman web apa yang patut dirujuk untuk memilih produk.Mungkin ramai yang dah tahu.

Dengan panduan yang lebih jelas (screenshot), ia adalah salah satu ebook panduan yang mudah difahami terutamanya newbie yang pending cam saya. (xsuka tengok huruf .Ada beberapa langkah untuk setup kedai online yang beliau tunjukkan dengan scrennshot jadi ia memang SANGAT MUDAH DIFAHAMI.

Yang menarik, beliau memberikan akses ke tempat rahsia di mana ia berguna untuk memulakan kedai online anda. Nak tahu? downloadlah ebook ini.

bonus yang diberikan juga amat berguna dalam penglibatan dengan kedai online, internet marketing dan mungkin adsense.

tambahan lagi, beliau juga menghuraikan sedikit tentang SEO.

Summary: Panduan yang mudah difahami dengan screenshots, tips² menarik apabila anda terlibat dengan kedai online dan tips seo ringkas untuk tarik traffik ke blog anda.

Jadi, apa tunggu lagi?? Download segera sebelum ia dikenakan harga.Sememangnya panduan yang sangat berguna.
semua testimoni dari link disini

http://www.wangcyber.com/forum/wts-...percuma-sistemkedaionline-co-tv-terhad-4.html

lagi review/testimoni dari carigold.com

Saya duk tengah download,sementara duk menunggu saya review panduan ZenCart..memang bagusla penuh dengan contoh2 gambar snapshot.tahniah..kerana mengusahakan produk yang berkualiti.
final review dari aku...

Tahniah puan sarah kerana menghasilkan produk ebook + video yg berkualiti.

Apa yg jelas disini,ebook ini telah banyak membantu newbie yang baru nak kenal apa itu zen cart dan juga untuk membangunkan sendiri sistem kedai online.

apa yang perlu saya lakukan setelah saya memiliki produk ini adalah,ikuti semua langkah yang ditunjukkan samaada melalui ebook atau video.

Yang menarik disini,bukan setakat saya boleh menimba ilmu baharu,malahan saya juga boleh buat duit dengan sistem kedai online ini.

Ebook ini juga meningkatkan keyakinan untuk saya malahan juga anda untuk menghasilkan sistem kedai online sendiri..ingat,tanpa kedai online yg mantap, pembeli atau pelanggan kita akan lari!

Oh ya..puan sarah juga memberikan after sales service yang mantap.tanya apa sahaja berkaitan sistem kedai online,pasti tidak menghampakan anda.

saya pernah kecewa kerana telah menghabiskan ratusan ringgit semata-mata kerana membeli pelbagai produk ebook untuk membina sebuah laman web jualan..tetapi saya sekarang mampu tersenyum riang setelah membeli produk sistem kedai online

Sekiranya anda tercari-cari apa produk yg sesuai untuk diri anda...nah! Inilah produknya...sistem kedai online yg bukan sahaja setakat ebook yg hebat..malahan boleh menjana kewangan setelah memiliki produk ini paid

kalau tidak keberatan anda boleh melayari www.zekaman.com

tolong jawab bagi pihak TT

senang ke nak buat website ni TT

setelah anda memiliki produk ini...kerja anda..amat-amat-amat lah mudahnya...
ebook TT mmg the best..dr aku ni x tau ape2 skrg dah hampir siap web aku..cuma template je yg x berkenan dihati...harap dapat membantu
aku suggest pd mereka yg nk belajo wat online store bole beli ebook dr TT...mmg byk membantu..
link asal testimoni:

http://www.carigold.com/portal/forums/showthread.php?t=121462&page=7
 

mohamadfaizal

Active Member
Joined
Jan 17, 2010
Messages
1,127
Reaction score
19
Points
25
kejap... tak fahamla... jual ebook ke jual laman web??? kalau saya berminat saya boleh tukar domain dan semua info dalam tu dan terus jadi hak saya ke????
 

chikabee

Active Member
Joined
Sep 19, 2006
Messages
1,195
Reaction score
1
Points
25
kejap... tak fahamla... jual ebook ke jual laman web??? kalau saya berminat saya boleh tukar domain dan semua info dalam tu dan terus jadi hak saya ke????

http://untungtanpamodal.com/jutawanwebsite

Pakej Menjadi Jutawan Dengan Kedai Online

Anda Mampu Menjana Keuntungan Lumayan Dengan Kedai Online - Walaupun Anda Tak Tahu Cara Bina Web, Tiada produk Dan Tiada Modal ?

Pakej Premium:
Ready Made Website


Apa Yang Anda Akan Dapat ??


1. Sebuah Kedai Online dah siap pasang
termasuk domain dan hosting.


2. Lengkap dengan produk dropshipping

(khas untuk anda sahaja-sehingga 30% keuntungan produk)

Anda boleh pilih senarai beratus-ratus produk dari pelbagai jenis produk dari produk kesihatan, pakaian, makanan dan pelbagai jenis lagi.
dalam koleksi kami untuk anda jual dan untung besar.
Senarai produk sentiasa bertambah.

(kami akan masukkan 30 produk fizikal dan 10 produk digital untuk anda)

3.Panduan Untung Besar dengan PRODUK DROPSHIPPING.

Panduan Promosi & Bahan Promosi disediakan.


1.Mendedahkan hampir beratus-ratus produk tanpa modal
2.Mendedahkan kaedah-kaedah pemasaran yang berkesan dan menghasilkan jualan
3.Membantu anda membimbing menguruskan website untuk memasukkan produk dropshipping
4.Membantu anda memasarkan produk tanpa modal ini
secara online mahupun offline
(fokus 80% secara online)
5.Membekalkan bahan-bahan promosi yang membantu anda jana keuntungan secara sampingan.


Modification/perubahan yg blh kami uruskan pada website:

1. Tukar template (42 template PREMIUM) Boleh pilih 42 template disini


Klik Sini Untuk pilih 42 template kegemaran Anda


2. Design semula header dan banner

(anda boleh minta apa sahaja design yang anda suka kerana kami akan mengupah designer)

3.Tukar nama kedai/domain kepada .com, .biz, .net

(Pilih domain/nama kedai kesukaan anda)

http://untungtanpamodal.com/jutawanwebsite


 
Last edited:

chikabee

Active Member
Joined
Sep 19, 2006
Messages
1,195
Reaction score
1
Points
25
http://untungtanpamodal.com/jutawanwebsite

Pakej Menjadi Jutawan Dengan Kedai Online

Anda Mampu Menjana Keuntungan Lumayan Dengan Kedai Online - Walaupun Anda Tak Tahu Cara Bina Web, Tiada produk Dan Tiada Modal ?

Pakej Premium:
Ready Made Website


Apa Yang Anda Akan Dapat ??


1. Sebuah Kedai Online dah siap pasang
termasuk domain dan hosting.


2. Lengkap dengan produk dropshipping

(khas untuk anda sahaja-sehingga 30% keuntungan produk)

Anda boleh pilih senarai beratus-ratus produk dari pelbagai jenis produk dari produk kesihatan, pakaian, makanan dan pelbagai jenis lagi.
dalam koleksi kami untuk anda jual dan untung besar.
Senarai produk sentiasa bertambah.

(kami akan masukkan 30 produk fizikal dan 10 produk digital untuk anda)

3.Panduan Untung Besar dengan PRODUK DROPSHIPPING.

Panduan Promosi & Bahan Promosi disediakan.


1.Mendedahkan hampir beratus-ratus produk tanpa modal
2.Mendedahkan kaedah-kaedah pemasaran yang berkesan dan menghasilkan jualan
3.Membantu anda membimbing menguruskan website untuk memasukkan produk dropshipping
4.Membantu anda memasarkan produk tanpa modal ini
secara online mahupun offline
(fokus 80% secara online)
5.Membekalkan bahan-bahan promosi yang membantu anda jana keuntungan secara sampingan.


Modification/perubahan yg blh kami uruskan pada website:

1. Tukar template (42 template PREMIUM) Boleh pilih 42 template disini


Klik Sini Untuk pilih 42 template kegemaran Anda


2. Design semula header dan banner

(anda boleh minta apa sahaja design yang anda suka kerana kami akan mengupah designer)

3.Tukar nama kedai/domain kepada .com, .biz, .net

(Pilih domain/nama kedai kesukaan anda)

http://untungtanpamodal.com/jutawanwebsite


 
Last edited:

chikabee

Active Member
Joined
Sep 19, 2006
Messages
1,195
Reaction score
1
Points
25
Ada lagi yang nak daptkan ready made shopping cart..

tentang design, jangan risau..designer kami boleh buat design cantik2..bagi sahaja contoh header dan banner dia akan buatkan untuk anda bagi web anda cantik
 

chikabee

Active Member
Joined
Sep 19, 2006
Messages
1,195
Reaction score
1
Points
25
anyone want to buy please pm me or email or call..


ada banyak lagi ready made siap..kalau berminat, konfirmkan segera

yang bestnya saya bagi panduan sekali..COMPLETE

macamana nak uruskan website dan pasarkan produk website anda
 
Sponsored Post
Top
Log in Register