To Sell RAYSHA Perfumes

CG Sponsors




darmaopah

Active Member
Joined
Feb 10, 2010
Messages
1,202
Reaction score
39
Points
30
RAYSHA Perfumes for HER dan for HIM

Baru di pasaran.

For HIM

Set 1
Giorgio Armani: acqua di gio
Dunhill: desire red
Paco Rabanne: 1Million

Set 2
Calvin Klein: eternity
David Beckham: instinct
Ralph Lauren: polo black

Set 3
Raplh Lauren: polo sport
Dunhill: desire blue
Bvlgari: Black


For HER

Set 1
Dior: addict
Paris Hilton: palace
Estee Lauder: beautiful

Set 2
Body Shop: apple blossom
Britney Spears: women
Burberry: summer women

Set 3
Gucci: rush
Jennifer Lopez: still
Guess: pink

RAYSHA PERFUMES™ adalah 100% pati minyak wangi yang berkualiti tinggi yang diimport dari Egypt & France. Bebas dari penggunaan Alkohol dan campuran air. Di aspirasikan daripada jenama terkenal antarabangsa. Kekal wangi sepanjang hari dan sesuai untuk apa jua kegunaan termasuk solat. Ia juga boleh dijadikan sebagai cenderahati dengan packaging designnya yang cantik dan menarik.

Kenapa beli sebotol pada harga yang mahal dimana anda boleh dapat 3 dalam 1 set dan murah<:p.

Harga: RM28.00 (S&S RM32.00)\set

Agen dan Pengedar diperlukan.


Picture- Hitam untuk Maskulin, Merah untuk Feminin.

[/IMG]

[/IMG]

[/IMG]

[/IMG]
 
Last edited:
Sponsored Post

keycap1

Fun Poster
Joined
Feb 9, 2010
Messages
197
Reaction score
2
Points
15
macam2 jenis perfume lak skrg ni ye...apa2 pon good luck 2 u
 

bro_shinchan

Fun Poster
Joined
Sep 1, 2009
Messages
116
Reaction score
4
Points
15
wah raysha perfumes dah masuk forum carigold?!

nice1 bro...
BS pun baru jer jadi agen RP ni... bukan sejer nak promote ok, cuma RP ni mmg best. cubalah 1hari ni! hehe:)cgrock yeah!
 

darmaopah

Active Member
Joined
Feb 10, 2010
Messages
1,202
Reaction score
39
Points
30
Bro BS pon ade...:-h

Sekarang kena pantas, kepada yg berminat menjadi ajen\pengedar segera hubungi kami..
Jenama baru so siapa yang terawal ada harapan untuk naik bersama kami.

Kepada yang hendak beli untuk pkai sendiri, bleh hubungi saya untuk COD. Area kl.

Insyaallah kami akan berada berhampiran anda tidak lama lagi.
Tungguuu.....
 
Sponsored Post
Top
Log in Register