To Sell Rayban Replika Ori For Sale!!!!!......

CG Sponsors




iori_diy87

Active Member
Joined
Oct 20, 2009
Messages
1,084
Reaction score
4
Points
25
Salam untuk semua CGrian...huhuhu..
Arini saya nak kongsi skit rayban yang smart lagi bergaya klu CGrian pakai...hehehehe....Rayban ni US mali...itali punye saya xde stok.....Yg US punye ni pun da cukup mengancam....hehehehehe..

Beli satu set dapat semua dalam pic ni haaaa....huhuhuhuu......


Yang ni plak Rayban yang cam FAIZAL TAHIR pakai time AJL aritu.....Smart sey....huhuhuhu...
CODE ITEM (RB1)


CODE ITEM (RB2)


CODE ITEM (RB3)


Yang ni polarize...cube usha kat cop rayban tepi tu...ada add on uruf p.....
Pattern ni je yang ada polarize.....
CODE ITEM (RB4)


CODE ITEM (RB5)

Rayban ni cod pun bleh postage pun boleh...
Semua rayban ni harga dia RM120 je...Klu kat downtown pun dekat rm150...Sempena bulan febuari ni saya bagi discount 10% untuk setiap jenis rayban....Jadi harganya just RM108...sekali ngan postage...Klu cod just rm103.....jom sambar sementara stok ada.....huhuhuhuhu...

Semua rayban ni CHroMAX.....non polarize...
Cume pattern yang CODE ITEM RB4 je yang polarize.....

Bagi sesiapa yang berminat....bleh sms saya k..
fikrich 0133922289..
atau email kat [email protected]
 
Last edited:
Sponsored Post

iori_diy87

Active Member
Joined
Oct 20, 2009
Messages
1,084
Reaction score
4
Points
25
Cepat2...sambar rayban ni...Semart wei...hehehehehe...
Ok saya wat promotion lagi ni.....
10 pelanggan pertama dari CG akan dapat special price....
BERMINAT???....sms saya di 0133922289....
atau email ke [email protected]
 

lutttfi

Permanently Banned - Multiple ID
Joined
Dec 26, 2007
Messages
7,423
Reaction score
58
Points
70
fulamak..
lawa lawa..
rege xley nego lg ker..
sbb sbelum nie ader mmber cg jual gak..
murah dari ko skit~
 

iori_diy87

Active Member
Joined
Oct 20, 2009
Messages
1,084
Reaction score
4
Points
25
lutttfi....huhuhuhu....
Price bleh nego lagi...pape msj aku k lutttfi..
Aku nak pm xle...sbb post xcukup lagi...huhuhuhuhu....
Yg dulu bdak CG tu jual bape??...huhuhu...
Aku dapat dari byk dealer...yg ni dealer mahal skitla luttfi...
tu yang price start rm120...huhuhu..
Bulan ni aku wat promosi...just rm108 je...
klu cod rm103 tau..hehehehehe...
then terbaru...promotion khas utk wrga GC...10 org pertama dapat special price...pape sms aku kat no ni k bro...0133922289....
 

lutttfi

Permanently Banned - Multiple ID
Joined
Dec 26, 2007
Messages
7,423
Reaction score
58
Points
70
lutttfi....huhuhuhu....
Price bleh nego lagi...pape msj aku k lutttfi..
Aku nak pm xle...sbb post xcukup lagi...huhuhuhuhu....
Yg dulu bdak CG tu jual bape??...huhuhu...
Aku dapat dari byk dealer...yg ni dealer mahal skitla luttfi...
tu yang price start rm120...huhuhu..
Bulan ni aku wat promosi...just rm108 je...
klu cod rm103 tau..hehehehehe...
then terbaru...promotion khas utk wrga GC...10 org pertama dapat special price...pape sms aku kat no ni k bro...0133922289....
orait~
no hal..
ak cakap jer..
jgn mara weh~ :D:D

ti aku cari thread tue ak pm ko~
xpon ak msg kat profile ko jer..

ne way..
brang ko best~
ak berkenan nie~
 

iori_diy87

Active Member
Joined
Oct 20, 2009
Messages
1,084
Reaction score
4
Points
25
Luttfi...aku xmarahla wei..jgn wisau...
Aku xkesah pun klu ko bitau aku ada org jual murah skit dari aku..
atleast aku dapat tukar cara marketing aku rite???..
Anyway thanks luttfi for ur info.....
Ko berkenan barang aku???....Haaaa..ape no hp ko???..
Bak mai..aku sms special price utk ko...nak???....
Alaaaa..aku xberkire pun...asal barang jalan....hehehehehe...
 

lutttfi

Permanently Banned - Multiple ID
Joined
Dec 26, 2007
Messages
7,423
Reaction score
58
Points
70
Luttfi...aku xmarahla wei..jgn wisau...
Aku xkesah pun klu ko bitau aku ada org jual murah skit dari aku..
atleast aku dapat tukar cara marketing aku rite???..
Anyway thanks luttfi for ur info.....
Ko berkenan barang aku???....Haaaa..ape no hp ko???..
Bak mai..aku sms special price utk ko...nak???....
Alaaaa..aku xberkire pun...asal barang jalan....hehehehehe...
yup~
suke gak~
0175333360 lutfi~

nk tnye~
kalo pakai nie..
nmpak mcm diri kiter nak jatuh or pendek x..

sbb ader setengah peniage jual spek mate nie..
kanta dier xbest~
biler pakai kiter mcm nak jatuh~
n biler kene panas jd retak~
 

iori_diy87

Active Member
Joined
Oct 20, 2009
Messages
1,084
Reaction score
4
Points
25
Ok luttfi...nanti aku sms ko tggu naa....hehehehhe...
ikot pada pengalaman aku pakaila kan...hehehehe...
Xrase cam yg ko rase tu...hehehehe..
Pendek or nak terjatuh...sbb sesuai ngan mata aku kot??..
ngeeee....Aku pakai syok jela...xpasan la plak nak jatuh or tak...
Aku pakai yg last tuh..hehehehe..Color silver..
yg len aku tak try lagi.....ngeeeee~~~
 

lutttfi

Permanently Banned - Multiple ID
Joined
Dec 26, 2007
Messages
7,423
Reaction score
58
Points
70
Ok luttfi...nanti aku sms ko tggu naa....hehehehhe...
ikot pada pengalaman aku pakaila kan...hehehehe...
Xrase cam yg ko rase tu...hehehehe..
Pendek or nak terjatuh...sbb sesuai ngan mata aku kot??..
ngeeee....Aku pakai syok jela...xpasan la plak nak jatuh or tak...
Aku pakai yg last tuh..hehehehe..Color silver..
yg len aku tak try lagi.....ngeeeee~~~
:)paid:)paid:)paid

ak pon suke gak~

mcm aaron aziz citer bohsia~

felamak~

tt..
ti msg ok..
rege cun ak amek ngn ko~
 
Sponsored Post
Top
Log in Register