BTC USD 35,883.8 Gold USD 1,815.50
Time now: Jun 1, 12:00 AM

To Sell RAY BAN & OAKLEY Replika Gred 5A MURAH + pos percuma

panic filth

Active Member
Messages
1,653
Joined
Jun 14, 2011
Messages
1,653
Reaction score
1
Points
25
Bismillahirrahmanirrahim.
Assalamualaikum & salam sejahtera warga2 CG !!
Tumpang menjual sikit :D:D

RAY BAN & OAKLEY SUNGLASSES GRED 5A !!
(complete set)

kenapa anda mesti beli daripada kami?
- 99% sama dengan yg authentic, dijamin memuaskan hati si pemakai.
- Lens dengan UV400 Protection 100% sama macam lens original untuk melindungi retina mata anda.
- banyak model untuk dipilh.
- kami ada warranty untuk penghantaran.
- harga 4-5x LEBIH MURAH dari original + FREE POSTAGE (poslaju) untuk anda !!
:)paid:)paid

5a15975e9cece.jpg


5a1597590dfdf.jpg


5a159756d5b70.jpg


5a1597549b3fa.jpg


Minta maaf model terlalu banyak jadi xdapat pos gambar seketol2 kat sini..hehe
Gambar & harga ada dalam katalog kami ni..

RAY BAN AVIATOR

RAY BAN WAYFARER

RAY BAN CLUBMASTER

OAKLEY


mudah je nk tgok n pilih :)
(ini yg bestseller je, kalo nak model lain pn byk..just PM/Whatsapp kami.)

FAQ
1. Polarized vs non-polarized
polarized lens blocks more than 99% of the reflected lights.
5a159751c468b.jpg


2. Cara memilih saiz
contoh: 50 - 22
50 adalah diameter lens
22 adalah kelebaran bridge
5a15975abd685.jpg

5a15975c61adf.jpg



Cara2 nak order dari kami:
1. Pilih model yang anda minat.
2. whatsapp kepada saya kod model tersebut di NOMBOR INI untuk saya confirmkan stok..
3. Confirm order dan buat pembayaran kepada saya.
Jika pembayaran dibuat sebelum 12.00 pm, insha Allah kami akan cuba pos pada hari yang sama.


CEPAT ORDER SEMENTARA STOK MASIH ADA
TAKUT NANTI MELEPAS

gerenti puas hati..
membe2 tgok pn xpuas hati.. :)):))
:)paid :)cgrock
 
Last edited:
Sponsored Post

panic filth

Active Member
Messages
1,653
Joined
Jun 14, 2011
Messages
1,653
Reaction score
1
Points
25
Cara pilih saiz

Later sy update gambar kt 1st post..maaf blom berkesempatan,,hehe

Contoh saiz: 50 - 22

50 = diameter lens,,
22 = lebar bridge ( ukuran dari lens ke lens)
 

panic filth

Active Member
Messages
1,653
Joined
Jun 14, 2011
Messages
1,653
Reaction score
1
Points
25
Up
Up
Up
Ray ban gred 5a murah2 free postage..
Oakley gred 5a pn ade..
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register