BTC USD 43,109.1 Gold USD 1,750.36
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Rawatan alternatif COVID19 cara islam jarak jauh

Sponsored Post

maxpda

Super Active Member
Joined
Jan 15, 2007
Messages
8,000
Reaction score
349
Points
91
powerr sgt ni... kes dari 600++ jadi 300++ saja harini dia punya kerja ke?
 

dloanman

CG Top Poster Club
Joined
Apr 15, 2012
Messages
30,015
Reaction score
2,210
Points
206
sbg contoh, den raso elok berdepan dgn perawat & deme buktikan pesakit ado covid19 dgn cara scan depan2

pastu utk buktikan [email protected], hospital buek swab test pesakit tu & sahkan memang ado covid19

buek test kek org ramai2

baru blh sahkan rawatan scan tu btol atau kelentong

ekekekekeke
 

exjockerxx

Fun Poster
Joined
Jan 6, 2011
Messages
206
Reaction score
21
Points
15
Hmmmm entah betol atau tidak ni. Kalo betol alhamdulilah kalo tidak betol senyum scammer tu dapat duit mudah. pesakit pulak tambah sakit duit terbang.

Hmmm...... Setahu aku la biasa kalo scan jarak jauh ni dia pakai Nama bin Nama ibu...... :unsure: :unsure::unsure:
 

akudotcom

Legendary Member
Joined
Jun 17, 2007
Messages
18,373
Reaction score
2,797
Points
201
Tu la
Nak bagitau

mcm mana ada jg mangsa yg bole percaya cara camni..
 

tokekapal114

Active Member
Joined
Apr 21, 2015
Messages
1,520
Reaction score
311
Points
51
tolong la jgn jadi mangsa..adehaii..senang nya tertipu...
 

akudotcom

Legendary Member
Joined
Jun 17, 2007
Messages
18,373
Reaction score
2,797
Points
201
Penerangan ustaz pengamal peru

1603861480097.jpeg

1603861511823.jpeg

1603861528773.jpeg

1603861545405.jpeg
 

copy left

CG Top Poster Club
Joined
Jun 25, 2008
Messages
26,957
Reaction score
549
Points
161
sape la yg mudah sgt tertipu ni...
kalau aku tepuk dahi
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register