BTC USD 23,976.5 Gold USD 1,791.94
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Rawatan Akar Gigi (Root Canal Treatment) - Siapa Ada Pengalaman?

rinoa99

Active+ Member
Messages
4,017
Top Poster #3
Joined
Jun 5, 2022
Messages
4,017
Reaction score
572
Points
71
den book utk cabut gigi bongsu kat Klinik Kesihatan dari bulan 3, sampaai skang duk pospone je .. tiap kali sampai tarikh den, dia call den ckap ada hal.. sbb tak sakit lagi, so den redha je la..

baru ni tukar ke bulan 7 .. harap tak pospone lagi,

tu jela kekurangan kalo nak buat ngan gomen, makan masa.. dari segi kepakaran, insyaallah sama je ngan doc swasta..

kacau juga tu asik pospone
kita ada jadual sendiri
 
Sponsored Post

dloanman

CG Top Poster Club
gem
Messages
32,775
Joined
Apr 15, 2012
Messages
32,775
Reaction score
2,619
Points
266
Awards
1
Mahal..gigi punya kos ni agak kejam sikit. Kalau gomen maybe murah la kot
Klinik Gigi UTC den buek temujanji last week dapek tarikh September 2022. Lama giller ekekeke 😁
 
Sponsored Post

Top
Log in Register