Rawanaz Studioz - Promotion Domain .Biz RM22.00

CG Sponsors




rawanaz

Fun Poster
Joined
Sep 6, 2008
Messages
101
Reaction score
0
Points
10
salam semua.. promotion domain.biz RM22.00 MYR sahaja~!

Register = RM22.00
Renew = RM32.00
Transfer = RM30


register domain.Biz anda sekarang~!! hanya RM22.00 sahaja.. rugi sapa tak amik nih.. huhu

Order Link: Rawanaz Studioz Malaysia - Shopping Cart
 
Sponsored Post

tokmat™

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Dec 23, 2005
Messages
33,932
Reaction score
274
Points
136
taukee rawanaz sudah buat promosi baru.....:)cgrock:)cgrock:)cgrock
 

tokputih

CG Top Poster Club
Joined
Apr 24, 2008
Messages
27,178
Reaction score
817
Points
176
rawanaz ni sedang problem.. baik korang berhati-hati.. servis dia pun dah out..
 

tokmat™

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Dec 23, 2005
Messages
33,932
Reaction score
274
Points
136
rawanaz ni sedang problem.. baik korang berhati-hati.. servis dia pun dah out..
memang dah problem skrg.....
sia dah bayar untuk renew domain tokmat.com
tapi cuba lihat, apa hasilnya....? :mad:
 

Kronologi015

Active Member
Joined
Jul 14, 2008
Messages
1,603
Reaction score
17
Points
25
memang dah problem skrg.....
sia dah bayar untuk renew domain tokmat.com
tapi cuba lihat, apa hasilnya....? :mad:
ini server sudah down >10 jam.. atau dah scam? haram jadah... update pon takder... 1 blog aku lingkup... siapa ada hosting kat sini? ada apa2 maklumat?
 

redcode83

Freshie
Joined
Mar 19, 2010
Messages
3
Reaction score
0
Points
3
aku pun dh bengang ni,,,aku punya web x up2 lg...apa citer rawanaz ni..hantar email x dibalas..web dia x yah citer la x leh buka lansung...
 
Sponsored Post
Top
Log in Register