BTC USD 49,100.2 Gold USD 1,783.44
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Rawanaz Studioz - Let's Hijrah - Hosting Promotion - 4Gb space on RM50.00

rawanaz

Fun Poster
Messages
101
Joined
Sep 6, 2008
Messages
101
Reaction score
0
Points
10
Hello n salam semua.. hosting promotion baru di lancarkan 1 Januari 2009

Mengapa anda Bayar Lebih Untuk mendapatkan sesebuah hosting berkapasiti besar?

  • Harga Tetap Setiap Tahun
  • Free Wordpress Installation
  • Free Hosting Setup
  • Free Hosting Transfer
  • Lowest Price In Malaysia


Hosting Hijrah One (27 Available)
Disk Space: 4 000MB
Bandwidth: 100Gb
Addon Domains: 10
Domains Parking: Unlimited
Subdomains, MySQL Databases: Unlimited
Email Accounts, FTP Accounts: Unlimited

RM50.00 MYR Annually



Hosting Hijrah Two (26 Available)
Disk Space: 15 000MB
Bandwidth: 200Gb
Addon Domains: 20
Domains Parking: Unlimited
Subdomains, MySQL Databases: Unlimited
Email Accounts, FTP Accounts: Unlimited

RM100.00 MYR Annually


Promosi Bermula 1 Januari Sehingga 6 April 2009
id ym: rawanaz_studioz
email: [email protected]
 
Last edited:
Sponsored Post

rawanaz

Fun Poster
Messages
101
Joined
Sep 6, 2008
Messages
101
Reaction score
0
Points
10
Hosting Panassss~!!
Dalam masa 24Jam 30 Minit! 7 stok telah di tempah!! anda bila pula..
Jangan satu hari nanti anda menyesal tak ambil pakej hosting nii.. huu :D

Hosting Hijrah One (27 Available)


Hosting Hijrah Two (26 Available)
 

rawanaz

Fun Poster
Messages
101
Joined
Sep 6, 2008
Messages
101
Reaction score
0
Points
10
jom order,, jangan risau.. 30 days money back.. kalau rase tak puas hati, boleh refund balik u :D
 

Fx_L

Super Active Member
Messages
8,145
Joined
Jul 23, 2008
Messages
8,145
Reaction score
139
Points
73
Wow!!!
Aku memang dah lama nak carik hosting yang secure, murah, berbaloi, jarang down dll..aku rasa dan harap pakej hijrah nie memiliki segala citarasa...
 

rawanaz

Fun Poster
Messages
101
Joined
Sep 6, 2008
Messages
101
Reaction score
0
Points
10
Wow!!!
Aku memang dah lama nak carik hosting yang secure, murah, berbaloi, jarang down dll..aku rasa dan harap pakej hijrah nie memiliki segala citarasa...

amik lah satu.. try.. jangan nanti rugi plak tak dapat merasa hosting space besar dalam harga yg rendah..

harga memang tak berubah tuk renew, harga renew tetap sama..
special tuk orang yg amik pakej hijrah je ni.. ru gi maa :D
 

rawanaz

Fun Poster
Messages
101
Joined
Sep 6, 2008
Messages
101
Reaction score
0
Points
10
Jom tempah~!

Hosting Hijrah One (25 Available)


Hosting Hijrah Two (25 Available)


Jom Hijrah ke Rawanaz Studioz... 30 days trial, kalau tak puas hati bole refund.. jom2..
 

Fx_L

Super Active Member
Messages
8,145
Joined
Jul 23, 2008
Messages
8,145
Reaction score
139
Points
73
Jom tempah~!

Hosting Hijrah One (25 Available)


Hosting Hijrah Two (25 Available)


Jom Hijrah ke Rawanaz Studioz... 30 days trial, kalau tak puas hati bole refund.. jom2..

kalu ambik hosting..
kena register terus ke domain?
kalu ambik hosting je dulu, domain kemudian leh tak..
sebab takut kehabisan plak promotion nie..
nama domain lom pilih lagi..
 

rawanaz

Fun Poster
Messages
101
Joined
Sep 6, 2008
Messages
101
Reaction score
0
Points
10
boleh.. takde masalah
nak amik hosting saje dulu pun boleh..
kalau nak hosting saje pun boleh..
:D
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register