Rawanaz Studioz - GIGANTIC 2008 YEAR-END PROMOTION | Promotion Hosting Datang Lagi~!

CG Sponsors




rawanaz

Fun Poster
Joined
Sep 6, 2008
Messages
101
Reaction score
0
Points
10
Assalamualaikum wbt, Hello dan Haii..

kali ni Rawanaz Studioz Datang Lagi dengan promosi baru, jom kite same2 tengok pakej2 hosting menarik..

Rawanaz Studioz - Home | World Class Hosting Solutions < RAWANAZ STUDIOZ V3
27 November 2008 - 31 Disember 2008
Datacenter Location - Cyberjaya Malaysia.


WEB HOSTING

Unmetered Band One
Disk Space: 3 000MB
Bandwidth: Unmetered
Addon Domains: 10
Domains Parking: Unlimited
Subdomains, MySQL Databases: Unlimited
Email Accounts, FTP Accounts: Unlimited
RM70.00 MYR Annually
> ORDER <

----------------------

Unmetered Band Two
Disk Space: 6 000MB
Bandwidth: Unmetered
Addon Domains: Unlimited
Domains Parking: Unlimited
Subdomains, MySQL Databases: Unlimited
Email Accounts, FTP Accounts: Unlimited
RM90.00 MYR Annually
> ORDER <
----------------------

Unmetered Band Three
Disk Space: 20 000MB
Bandwidth: Unmetered
Addon Domains: Unlimited
Domains Parking: Unlimited
Subdomains, MySQL Databases: Unlimited
Email Accounts, FTP Accounts: Unlimited
RM130.00 MYR Annually
> ORDER <
----------------------

Unmetered Band Four
Disk Space: 50 000MB
Bandwidth: Unmetered
Addon Domains: Unlimited
Domains Parking: Unlimited
Subdomains, MySQL Databases: Unlimited
Email Accounts, FTP Accounts: Unlimited
RM160.00 MYR Annually
> ORDER <
----------------------

Unmetered Band Five
Disk Space: 100 000MB
Bandwidth: Unmetered
Addon Domains: Unlimited
Domains Parking: Unlimited
Subdomains, MySQL Databases: Unlimited
Email Accounts, FTP Accounts: Unlimited
RM200.00 MYR Annually
> ORDER <


RESELLER HOSTING

Reseller 50Gb
Disk Space: 50 000MB
Bandwidth: unmetered
cPanel Account: 100
Domains Addon: Unlimited
Domains Parking: Unlimited
Subdomains, MySQL Databases: Unlimited
Email Accounts, FTP Accounts: Unlimited
RM90.00 MYR Monthly
> ORDER <

Reseller 100Gb
Disk Space: 100 000MB
Bandwidth: Unmetered
cPanel Account: Unlimited
Domains Parking: Unlimited
Subdomains, MySQL Databases: Unlimited
Email Accounts, FTP Accounts: Unlimited
RM120.00 MYR Monthly
> ORDER <

Reseller 200Gb
Disk Space: 200 000MB
Bandwidth: unmetered
cPanel Account: Unlimited
Domains Parking: Unlimited
Subdomains, MySQL Databases: Unlimited
Email Accounts, FTP Accounts: Unlimited
RM200.00 MYR Monthly
> ORDER <

-----------------------------------------------------

Ape special nyer Web-Hosting Kami?
  • Fix Price For life time (Harga renew hosting same jugak)
  • FREE Hosting Tansfer to Rawanaz Studioz
  • FREE wordpress Installation
  • FFMPG and .ASP Support
  • Domain Price Just RM30.00 per year

Ape special nyer RESELLER-Hosting Kami?
  • Fix Price For life time (Bulanan Harga Tetap)
  • FREE Reseller Hosting Tansfer to Rawanaz Studioz
  • FREE Private NameServer
  • FREE 10 Hosting Template
  • FFMPG and .ASP Support

Payment
  • Paypal (FREE 1Gb SPACE) HOTT~!!
  • CIMB
  • Maybank2u

Transfer Akaun Hosting dan Reseller anda ke Rawanaz Studioz secara percuma~!



 
Sponsored Post

rawanaz

Fun Poster
Joined
Sep 6, 2008
Messages
101
Reaction score
0
Points
10
Kami hampir mempunya 200 pelanggan setia.. tapi anda bila pula??

Berminat tuk jadi reseller?
Atau memang dah reseller?


Cek harga pakej reseller kami yang amat berbaloi di Rawanaz Studioz - Reseller Hosting | World Class Hosting Solutions

  • PERCUMA~! Transfer akaun Reseller Hosting anda ke Rawanaz Studioz secara percuma (Dari syarikat A --ke--> Rawanaz Studioz)
  • PERCUMA~! 10 Hosting template
  • PERCUMA~! Private Nameserver
  • Unmetered bandwidth!

Jangan menyesal satu hari nanti apabila promosi telah tamat.
Jangan menyesal satu hari nanti anda tak jumpe pakej seperti kami tawarkan.
Rasa ragu-ragu? Jangan risau, 30 days money back guarantee

Nak terus hubungi kami?
boleh terus ke Rawanaz Studioz - Home | World Class Hosting Solutions
dan klik pada live chat, staf kami menanti anda di sana.
 

rawanaz

Fun Poster
Joined
Sep 6, 2008
Messages
101
Reaction score
0
Points
10
apa kata mereka?

1 - Maklum balas Rawanaz daripada syuxx, 13 October 2008
Rawanaz hosting is really good.
they have a really fast service for you.
and also the price is really reasonable with what you will get.
really recommended for everyone especially people that are new to hosting.
2. Maklum balas Rawanaz daripada Alif Asyraf, 13 October 2008
Rawanaz Studioz memang bagusz. Saya dah survey syarikat2 hosting lain. ternyata tiada bandingan dengan rawanaz hosting ni. dari segi harga yg amat berbaloi, support yang amat smooth baik punye.

saya cadangkan kepada yang baru nak mengenal dunia hosting, elok untuk anda pilih rawanaz hosting. support diorang amat bagusz, mudah berinteraksi.
3. Maklum balas Rawanaz daripada munsyirah, 13 October 2008
Saya amat berpuas hati dengan khidmat yg ditawarkan Rawanaz Studioz. Saya dapati harga yg ditawarkan lebih murah berbanding dengan yg lain.. Rasanya ni yg termurah skali di Malaysia~!!!!
Pernah sekali website sy mengalami masalah, saya segera mendapatkan bantuan dari pihak Rawanaz Studioz..kemudian, pihak Rawanaz Studioz memberikan respon dalam masa 2 minit selepas sy membuat report….. sememangnya MENAKJUBKAN… sy amat berterima kasih kepada pihak Rawanaz Studioz kerana memberikan khidmat support yang mantap.

~terima kasih Rawanaz Studioz~
4. Maklum balas Rawanaz daripada faezil, 14 October 2008
Kepada newbie yang takut-takut nak menceburi dunia hosting, pilih lah rawanaz. anda akan sentiasa dibantu setiap masa. Setiap kali ada pertanyaan, repon akan dibalas dalam tempoh beberapa minit sahaja.

Harga yang ditawarkan juga cukup lumayan. Kalau masih tak cukup lumayan, jangan risau kerana rawanaz selalu menawarkan bonus-bonus dan tawaran-tawaran yang ekslusif
5. Maklum balas Rawanaz daripada g3n, 14 October 2008
Rawanaz..mmg bagus..
Tambahan lagi online support dia…
Kalau ada problem je msti bantuan akan diberikan…
Boleh dapat extra lg….
Harga pn murah je…
Semua pasti mampu nak buat domain dan hosting lain…
Cayalah..
6. Maklum balas Rawanaz daripada Wan Saifullah, 14 October 2008
Service yg amat memuaskan daripada Rawanaz Studio. Harga yang amat2 berpatutan dan support service 24 jam yg sememangnya membantu, Mesra dan bertepatan dgn kehendak pelanggan.

Amat berpuas hati!!
Semoga berjaya!
InsyaAllah..
 

rawanaz

Fun Poster
Joined
Sep 6, 2008
Messages
101
Reaction score
0
Points
10
kami ada lebih dari 200 pelanggan.. anda bile pula?
 

His777ham

Active Member
Joined
Feb 19, 2008
Messages
2,156
Reaction score
3
Points
25
camner server nie leh down lak..baru nak langgan
 

rawanaz

Fun Poster
Joined
Sep 6, 2008
Messages
101
Reaction score
0
Points
10
tu server lama lah bro.. kami ade gune 3 server.. 1 di us.. dan lagi dua di cyberjaya..
 

rawanaz

Fun Poster
Joined
Sep 6, 2008
Messages
101
Reaction score
0
Points
10
sapa mau beli?? promosi nak tamat tak lame dah.. 31 Disember.. jangan rase menyesal kalau tak pilih hosting dari kami.. :D
 

khairilhusni

Legendary Member
Joined
Apr 4, 2006
Messages
10,919
Reaction score
69
Points
120
bro, aku nak downgrade web aku k-rex.org

plan mana yg sesuai?
 

rawanaz

Fun Poster
Joined
Sep 6, 2008
Messages
101
Reaction score
0
Points
10
bro, aku nak downgrade web aku k-rex.org

plan mana yg sesuai?
hmm.. mane ye.. kalau nak better amik Unmetered Band Three.. space besar pada harga kecik :D

bro kalau nak sembang dngan staf kami boleh add id yahoo messenger: rawanaz_studioz
 
Sponsored Post
Top
Log in Register