BTC USD 43,573.5 Gold USD 1,750.00
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Rate Baru!!-Personal loan,Rate 3.98% (flate rate),20 tahun,200k.-CIMB

Sponsored Post

ariel85

Fun Poster
Joined
Jun 28, 2011
Messages
787
Reaction score
0
Points
10
tt nak tnya 2tahun lepas sy buat loan dgn cimb rate 4.99%.jika sy nak overlap adakah sy akn dpt rebate dr koop tu?TQ
 

goldendream

Active+ Member
Joined
Jan 18, 2006
Messages
2,787
Reaction score
1
Points
35
up untuk hari ni.... walaupun payout rendah.... tapi plus dengan simpanan pelaburan.. still masih rendah potongan bulanan banding ngn bank lain... so.. pikir2 kan laa... siap dengan takaful...
 

goldendream

Active+ Member
Joined
Jan 18, 2006
Messages
2,787
Reaction score
1
Points
35
Aik..jauhnya thread ni trtinggal ke blakang.... Sapa2 ada pertanyaan pasal loan cimb ni..bleh laaa post kat sini... Dari yg jelas ke hidden cas semua saya bleh cerita kat sini..so.. anda bleh bandinggkan dengan pinjaman bank lain... Personal loan cimb awam i still antara yg terbaik... Walaupun payout rendah sket n maksima 58 tahun.. tp payment dlm potongan still yg terendah banding dgn a####[email protected]%... Tu dah siap ngn takful n simpanan tu... Yg bank/koop lain tu.. anda kira sndiri laa brapa potongan dlm slip...

Up utk ari ni... Jom.. fund cimb masih byk.. sbb tahun lepas untung 10b....hehehehe
 

goldendream

Active+ Member
Joined
Jan 18, 2006
Messages
2,787
Reaction score
1
Points
35
Bump untuk ari ni... Kpada mereka yg tak nak buat kat mbsb... Tak cukup kuota nk overlap 50k utk lyk pakej exchange... Elok laaa ambik kat cimb awam i...

Promosi sehingga march 31 rate 4.48%@20 [email protected] rm200k maksimum..
Sesuai utk mreka yg...

Pnah buat pinjaman kat cimb rate 4.8% ke atas
Ada pinjaman kt bank/kop dgn rate 4.9% ke atas
Tak layak buat kat mbsb exchange i 3.98%...
Nak buat fresh loan..

Produk cimb awam i...TERBAIK ANTARA SEMUA...
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register