BTC USD 19,835.7 Gold USD 1,709.93
Time now: Jun 1, 12:00 AM

General RASMI: Aguero Umum Gantung But Kerana Masalah Jantung

thehornbill

Fun Poster
Messages
985
Joined
Dec 31, 2020
Messages
985
Reaction score
299
Points
31
Sebelum tu
Cedera betis
Lama berehat
Dah sembuh
Main jap
Kena serangan jantung
Terus bersara

Bnyk je player camni. Herry kewell, lepas septic arhritis, dtg injury lain lain sampai kn bersara sebab affect jantung jugak. Sorang lagi jamie redknapp. Injured sepanjang career, lama lama ada effect kat jantung.
 
Sponsored Post

TXT

CG Super Hardcore Club
gemgemgemgemgemgem
Messages
377,799
Paid Membership
Top Poster #2
Joined
Mar 15, 2010
Messages
377,799
Reaction score
23,906
Points
2,836
Awards
1
Bnyk je player camni. Herry kewell, lepas septic arhritis, dtg injury lain lain sampai kn bersara sebab affect jantung jugak. Sorang lagi jamie redknapp. Injured sepanjang career, lama lama ada effect kat jantung.

Pemain bola ada risiko terkena sakit jantung juga
Pasrah je la bila dah terkena
Payah dah nak recover
 

thehornbill

Fun Poster
Messages
985
Joined
Dec 31, 2020
Messages
985
Reaction score
299
Points
31
Pemain bola ada risiko terkena sakit jantung juga
Pasrah je la bila dah terkena
Payah dah nak recover

Bila lama rehat, pastu buat intensive physical, effect kat jantung. Atlet ni bila lama rehat, last last retire punye. Sorang lagi pelari malaysia, Nadzmizan. Rehat kejap, last last retire terus.
 

TXT

CG Super Hardcore Club
gemgemgemgemgemgem
Messages
377,799
Paid Membership
Top Poster #2
Joined
Mar 15, 2010
Messages
377,799
Reaction score
23,906
Points
2,836
Awards
1
Bila lama rehat, pastu buat intensive physical, effect kat jantung. Atlet ni bila lama rehat, last last retire punye. Sorang lagi pelari malaysia, Nadzmizan. Rehat kejap, last last retire terus.

Nazmizan ni dah boroi pun sekarang
Saya ada nampak dia aktif dalam group WhatsApp
Gambar semasa dah berisi betul sekarang
 

thehornbill

Fun Poster
Messages
985
Joined
Dec 31, 2020
Messages
985
Reaction score
299
Points
31
Nazmizan ni dah boroi pun sekarang
Saya ada nampak dia aktif dalam group WhatsApp
Gambar semasa dah berisi betul sekarang

Dulu dia harapan negara. Rekod sukan sea tak silap. Rekod sukma pun ada.Pastu injured. Berbulan bulan rehat, keluar masuk spital, buat operation semua. Bila nak active balik, buat intensive physical, effect jantung. Solusi - bersara. Camtu la atlet.
 

TXT

CG Super Hardcore Club
gemgemgemgemgemgem
Messages
377,799
Paid Membership
Top Poster #2
Joined
Mar 15, 2010
Messages
377,799
Reaction score
23,906
Points
2,836
Awards
1
Dulu dia harapan negara. Rekod sukan sea tak silap. Rekod sukma pun ada.Pastu injured. Berbulan bulan rehat, keluar masuk spital, buat operation semua. Bila nak active balik, buat intensive physical, effect jantung. Solusi - bersara. Camtu la atlet.

Betul
Dia pernah pecahkan rekod SUKMA dan Sukan SEA

Screenshot_2022_0922_112646.png
 

TXT

CG Super Hardcore Club
gemgemgemgemgemgem
Messages
377,799
Paid Membership
Top Poster #2
Joined
Mar 15, 2010
Messages
377,799
Reaction score
23,906
Points
2,836
Awards
1
weak mentality atlet Msia in general

ikutkan lg power pesaing lg power kita berlari

Itu yang sepatutnya
Makin tinggi tahap pertandingan
Output nya pun makin tinggi lah
 

aim02Aug

Legendary Member
gem
Messages
10,065
Joined
Sep 5, 2011
Messages
10,065
Reaction score
1,816
Points
201
Itu yang sepatutnya
Makin tinggi tahap pertandingan
Output nya pun makin tinggi lah
tula kawan xfhm - ini bukan physical touch game mcm soccer

aptb alasan
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register