RapidShare Speed Fighter

CG Sponsors




amundeadx

Fun Poster
Joined
Aug 25, 2008
Messages
504
Reaction score
9
Points
15
Akum semua.. apa kabar? aku tau semua kat sini kebanyakkan ada premium account RapidShare. So apa kata korang semua kongsi ScreenShot ( print screen) download speed RapidShare korang kat sini.. Baru Panas sikit baii..... ahahha :eek::eek::eek::eek:

Ini yang aku punya... :">:">:">









ahhaha syok ohh download..

apa lagi.. upload laa screen shot download korang.. baru best.. :
 
Sponsored Post

roziex

Active Member
Joined
Oct 27, 2008
Messages
1,825
Reaction score
273
Points
41
kalau gune lime wire boleh download movie ker?
cepat ker lambat
 

anipo

Active+ Member
Joined
May 15, 2008
Messages
4,887
Reaction score
126
Points
33
erk download byk2 serentak...
laju plak tuh..

x slow ke surf internet..??
 

epi_san

Super Active Member
Joined
Aug 28, 2007
Messages
5,363
Reaction score
26
Points
70
ni bukan speed malaysia ni...
 

wan_ensem501

Active Member
Joined
Nov 6, 2007
Messages
1,632
Reaction score
7
Points
25
Akum semua.. apa kabar? aku tau semua kat sini kebanyakkan ada premium account RapidShare. So apa kata korang semua kongsi ScreenShot ( print screen) download speed RapidShare korang kat sini.. Baru Panas sikit baii..... ahahha :eek::eek::eek::eek:

Ini yang aku punya... :">:">:">









ahhaha syok ohh download..

apa lagi.. upload laa screen shot download korang.. baru best.. :
macam mana nak masukkan screenshot ek???
ajar aku...
aku x tahu...:">:">
 

amundeadx

Fun Poster
Joined
Aug 25, 2008
Messages
504
Reaction score
9
Points
15
kalau gune lime wire boleh download movie ker?
cepat ker lambat
Lime Wire ok download movie. .. sebelum aku guna rapidshare aku guna Lime Wire pro. better daripada Ares.

tapi nak sedap download pakej internet ko musti dalam 1 MB keatas laa..

Ares sesuai untuk ko yang suka download local 3gp ehm-ehm tuh dgn mp3 malay.

lime wire kureng sikit mp3 malay dgn local 3gp ehm-ehm..

Have fun...
 
Sponsored Post
Top
Log in Register