rapidshare premium for sale[ ORI account ]

CG Sponsors




ihsanul1990

Freshie
Joined
Jan 14, 2009
Messages
5
Reaction score
0
Points
3


RAPIDSHARE ACCOUNT DIJUAL +-RM33??? KAT SINI SY JUAL RM15-20 SAHAJA BAGI SEBULAN/30 DAYS..UNTUK SEBULAN PREMIUM!!!
KORANG BOLEH DOWNLOAD APE YG KORANG NAK KAN HANYA RM15 SAHAJA!!


NAK LEBIH LAMA PUN ADA..XDA HAL.BLEH BERBINCANG HARGA!!!
MURAH MURAH SAHAJA!!

nie buktinya..ada belambak lagi dalam stok bleh pilih n bg tau korang nak mcm mana..nak?? contact aku..!


















HARGA BOLEH DIRUNDING MENGIKUT KORANG PUNYE HATI!!!

TUNGGU APE LAGI DAPATKAN 1.!!


perbayaran bleh dibuat setelah korang dapat semua maklumat yg korang nak..n setelah BERPUAS hati!!

Code:
YM or emel ja:
re korang taip:(RS request)and bg maklumat korang yg blh aku contact.(IHSANUL)
	
[email protected]
	
				
	
NO TEPON
	
0174900289(msj jer)
	
		   
	
CARIGOLD.COM
	
PM JER AKU
NASIHAT DARI AKU:
JANGAN SESEKALI MENDOWNLOAD FILE DARI LAMAN WEB SEPERTI

Code:
ulrhawk.com
   www.tinyurl.com
   http://a2n.eu/
   http://www.canurl.com/
KEBANYAKAN NYER ADALAH LAMAN WEB RAPIDSHARE YG PALSU.
ACCOUNT AKAN DIKEMBALIKAN SEKIRANYA ACCOUNT FRAUD.
KLAU KORANG DOWNLOAD GAK PASTU ACCOUNT DAH X LEH PKAI TUH TANGGONG JAWAB SENDIRI

3.PASTI KAN KORANG LOG OFF BALIK SELEPAS LOGIN ATAU KON CLEAR COOKIES TERUTAMA SEKALI DI CYBER CAFE.

4.KORANG BOLEH TUKAR SETTING ATAU PON TUKAR PASS SELEPAS DIBELI..

5.Pastikan Check Direct Download Pada Setting selepas Login.

6.KALAU KORANG NAK ACCOUNT SELAMAT PASTI KAN SENTIASA MENUKAR PASSWORD

7.SILA PATUHI SEGALAN ACCOUNT KLAU X NAK ACCOUNT DICURI OLEH ORG LAIN.
---------------

PERHATIAN
ACCOUNT DIBERI PALING LAMA 5 MINIT SETELAH PEMBAYARAN DIBUAT
nih semua UNPHISHED DAN ORIGINAL account..


PERHATIAN!!!
SAYA BUKAN SCAMMER..X DER TIPU2 PUNYER..KLAU X CAYA LEH USHA TREADH JUALAN SYA DI PUTERA.COM:)paid
 
Sponsored Post

gandaduit

Super Active Member
Joined
Mar 26, 2008
Messages
8,487
Reaction score
38
Points
80
bro ni phishing ke tak? aku serik pakai phishing puyer?
 

rudeen

Fun Poster
Joined
May 8, 2006
Messages
842
Reaction score
8
Points
15
PERHATIAN
ACCOUNT DIBERI PALING LAMA 5 MINIT SETELAH PEMBAYARAN DIBUAT
nih semua UNPHISHED DAN ORIGINAL account
Bila beli pakai 1 hari dah tak boleh guna,tukang jual pulak entah ilang kemana. Sapa nak beli hold dulu la.Phone pun tak berfungsi.
 

pulze

Fun Poster
Joined
Oct 7, 2008
Messages
692
Reaction score
0
Points
10
Bila beli pakai 1 hari dah tak boleh guna,tukang jual pulak entah ilang kemana. Sapa nak beli hold dulu la.Phone pun tak berfungsi.
thanks bro..mmg nak cari rs ni..yg ada ni dah nk xpired dah
 

gandaduit

Super Active Member
Joined
Mar 26, 2008
Messages
8,487
Reaction score
38
Points
80
thanks bro,,nasib bagi tahu awal2 selamat...
 

penguin_comel

Banned
Joined
Jun 12, 2008
Messages
584
Reaction score
17
Points
15
bro ..aku leh setupkan rapidshare leacher server. guna php . 1 akaun leh kongsi ramai2 ..dan perlu ada server yang sapport php sahaja .

kalau nak buat ramai2 pun ok ..kongsi beramai2 ..jimat kan ..
 

gandaduit

Super Active Member
Joined
Mar 26, 2008
Messages
8,487
Reaction score
38
Points
80
bro ..aku leh setupkan rapidshare leacher server. guna php . 1 akaun leh kongsi ramai2 ..dan perlu ada server yang sapport php sahaja .

kalau nak buat ramai2 pun ok ..kongsi beramai2 ..jimat kan ..
cam menarik tapi tak faham camner tuh?
 

penguin_comel

Banned
Joined
Jun 12, 2008
Messages
584
Reaction score
17
Points
15
mcm nie ...katakan la ko ada acc repidshare . lepas tu ko nak share dgn org lain . so dgn guna kaedah ini .. yang akan download hanyalah 1 server sahaja . lepas download ke server tu (guna akaun tu) boleh la guna download asseretor ke apa2 la software download utk download dari server tadi .

senang cerita ..mula2 login page tu ..lepas tu kat link download tu masukkan url rapidshare tu tadi ..dan lepas server tu habis downoad dia akan bagi laks download link dari server tu ..so maknanya berapa ramai pun download berapa banyak pun download tetap dari 1 Ip . maknanya server tu akan login rapidshare dan terus download untuk ahli2 tu nanti
 

sonche

Super Active Member
Platinum Member
Joined
Nov 22, 2006
Messages
8,432
Reaction score
50
Points
70
mcm nie ...katakan la ko ada acc repidshare . lepas tu ko nak share dgn org lain . so dgn guna kaedah ini .. yang akan download hanyalah 1 server sahaja . lepas download ke server tu (guna akaun tu) boleh la guna download asseretor ke apa2 la software download utk download dari server tadi .

senang cerita ..mula2 login page tu ..lepas tu kat link download tu masukkan url rapidshare tu tadi ..dan lepas server tu habis downoad dia akan bagi laks download link dari server tu ..so maknanya berapa ramai pun download berapa banyak pun download tetap dari 1 Ip . maknanya server tu akan login rapidshare dan terus download untuk ahli2 tu nanti
kena ingat gak, skang ni max bleh kumpul traffic, 12GB je, setiap hari 2.66GB je. Kalau kongsi ramai2 server rapidleech dgn satu akaun, kejap je guna 2.66GB/day tu. :D
 
Sponsored Post
Top
Log in Register