BTC USD 65,054.4 Gold USD 1,783.67
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Rapidshare Premium acc for RM18/month + 150gb bandwith!

Status
Not open for further replies.

Gaara92

Fun Poster
Joined
Apr 7, 2008
Messages
398
Reaction score
6
Points
15
Salam, aku nak jual rapidshare acc premium

100% Baru bukan kongsi, hack atau curi.
100% Control akaun anda sendiri, anda adalah owner.

Masa penghantaran paling lewat 1 JAM, biasanye cepat selepas pembayaran, bergantung pada stok.

Jika selepas 1 hari, kami akan memulangkan wang anda kembali.

Tempoh pengaktifan akaun anda adalah DENGAN SEGERA selepas pembayaran dibuat.

Sekarang pilihlah akaun premium anda

* Tiada masa menunggu untuk mendownload
* Kelajuan download yang pantas
* Download dan upload sehingga 150gb
* Download dengan download accelerator spt IDM
----------------------------------------------------------

Rapidshare:
Pakej 1 : 30 hari dengan 150gb sebulan - RM18
----------------------------------------------------------

Payment by M2u/CIMB byar skrg, dapat terus!!! (instant activation)

M2u account:
163019495754
hafizulrahman bin mazelin

CIMB account:
13010003041204
hafizulrahman bin mazelin
kalu sesape berminat, leh add ym hafizul_rahman[@]yahoo.com

atau SMS 0132528872( hafizul)

thanks


P/S: Setakat ni thread aku dah 2 kali kena deleted huhu.. Ni je mata pencarian aku sebagai student. Aku jual benda halal bro, x illegal pun.. Yang penting, customer puas hati..
 
Sponsored Post

Gaara92

Fun Poster
Joined
Apr 7, 2008
Messages
398
Reaction score
6
Points
15
bump untuk 2 hari ni! 2 hari sekali thread ni akan di bump! akaun masih ada lagi. tq.
 

Rizza

Active+ Member
Joined
Jul 11, 2008
Messages
2,560
Reaction score
7
Points
25
bagus ni...memandangkan utk sebulan je...
kalau beli akhir bulan ni ade stock tak?
 

zamans98

Active+ Member
Joined
Dec 25, 2005
Messages
4,338
Reaction score
75
Points
30
bro, becareful, calculation bandwidth tu salah.

Kalau guna IDM sedut, dia bukak 4-8 streams, so 150GB tu kira dapat dalam 40-50GB max download. Tak cukup la bro.
 

Rizza

Active+ Member
Joined
Jul 11, 2008
Messages
2,560
Reaction score
7
Points
25
aik bukan 2 hari skali ke bump....?
mana jaw persoalan nye ni bro
 

Gaara92

Fun Poster
Joined
Apr 7, 2008
Messages
398
Reaction score
6
Points
15
bagus ni...memandangkan utk sebulan je...
kalau beli akhir bulan ni ade stock tak?

sori bro, aku sibuk buat revision. maklum la minggu exam huhu.. yup, masih ada stok lagi.

bump untuk 2 hari 2 malam! :D
 

Gaara92

Fun Poster
Joined
Apr 7, 2008
Messages
398
Reaction score
6
Points
15
bro, becareful, calculation bandwidth tu salah.

Kalau guna IDM sedut, dia bukak 4-8 streams, so 150GB tu kira dapat dalam 40-50GB max download. Tak cukup la bro.

40gb -50gb puas hati dah download citer @ game.. nak habiskan 150gb dlm masa sebulan? x sempat bro, kalau pakai streamyx unifi puas hati jgk. :-?
 

Gaara92

Fun Poster
Joined
Apr 7, 2008
Messages
398
Reaction score
6
Points
15
bump untuk hari ni! cepat2 mari grab akaun rapidshre premium!!
 
Status
Not open for further replies.
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register