RapidShare Down Ke???

CG Sponsors




alter13

Active Member
Joined
Dec 18, 2007
Messages
1,272
Reaction score
8
Points
25
pada masa nie, kul 10 mlm , 7 disember, aku langsung x leh masuk website dan download daripada rapidshare.. sesapa kene sama cam aku.. atau aku sorang jer nie....waaaaaaaaaa:(:)((
 
Sponsored Post

mdshamz

Active Member
Joined
Dec 22, 2007
Messages
1,394
Reaction score
24
Points
25
pada masa nie, kul 10 mlm , 7 disember, aku langsung x leh masuk website dan download daripada rapidshare.. sesapa kene sama cam aku.. atau aku sorang jer nie....waaaaaaaaaa:(:)((
aku donlod ok jee..no prob.

aku rasa acct ngko kena hack nie...mcm aku kena dulu :mad:

sib baik joe ganti balik :)cgrock
 

gihaz

Active Member
Joined
Mar 19, 2008
Messages
1,468
Reaction score
71
Points
30
aku guna streamyx ok jer... siap tgh mendonlod lg nie... donlod game..
 

mdshamz

Active Member
Joined
Dec 22, 2007
Messages
1,394
Reaction score
24
Points
25
masalahnya website www.rapidshare.com pun aku x lepas.. bro pakai apa.. streamyx ker..saya pakai umobile BB:-?

laa pasal line rupenye :))

aku ingat tak leh login dlm website dia.

line ngko hampeh ler tu...ramai pakai nak raya.

aku pakai steamix.
 

anipo

Active+ Member
Joined
May 15, 2008
Messages
4,887
Reaction score
126
Points
33
ok je streamyx x der masalah pon..:D
 

alter13

Active Member
Joined
Dec 18, 2007
Messages
1,272
Reaction score
8
Points
25

laa pasal line rupenye :))

aku ingat tak leh login dlm website dia.

line ngko hampeh ler tu...ramai pakai nak raya.

aku pakai steamix.
waaaaaaaaaaaaa.... camner aku nak dload nfs undercover nie...waaaaaa hampegas tul umobile:mad::mad:
 

gOdFeLLa

Senior Member, InstaForex Official, Introducing Br
Platinum Member
Joined
Jan 4, 2007
Messages
9,441
Reaction score
401
Points
81
ip 60.51.*.* sangat slow kalau download rapidshare. Kena reconnect balik, tukar ip lain baru boleh download full speed.

IP aku sekarang adalah 118.100.51.*
download memang laju. boleh dapat full speed.
 
Sponsored Post
Top
Log in Register