rapidshare collector zone

CG Sponsors




fierouz350

Fun Poster
Joined
Aug 15, 2008
Messages
289
Reaction score
4
Points
15
kalau x sesuai boleh delete

aq bukak thread nie bagi semua ahli cg yang mempunyai collector zone di rapidshare.com.tujuan nyer adalah untuk korang post korang nyer link kat sini and dengan sini senang sikit nak jana point..

antara yang aq ada dalam aq nyer collector zone adalah

camtasia nie adalah screen recoder yang kowang leh record and edit terus video korang...and paling best korang leh setting untuk youtube so senang lah nak post video kat youtube..harga asal software nie mahal tapi nie aq bagi sekali ngan serial/license key..antara video yang aq buat korang leh tengok kat channel aq(tp aq freez kan jer gambar..hehe..)

nie chanel aq
http://www.youtube.com/djfierouzmusic4life

nie link download dia..
http://rapidshare.com/files/172665906/camtasia_studio_6.rar

nie limewire pro paling latest..so sesape nak download ngan speed cepat leh ar guna nie

link dia : http://rapidshare.com/files/163113052/LimeWire.Pro.v4.18.8.Multilingual.Retail-Fe1ipe.rar

:)cgrock:)cgrock:)cgrock:)cgrock
 
Last edited:
Sponsored Post

honey_sapphire

Active Member
Joined
Jul 10, 2008
Messages
1,318
Reaction score
42
Points
35
alow...

den pun ade wat bende ni..tp points ciput lagi...
 
Sponsored Post
Top
Log in Register