Rangakian mane paling murah

CG Sponsors




Rangkaian mane yg paling murah


  • Total voters
    0

fine net

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Apr 5, 2007
Messages
43,403
Reaction score
336
Points
136
salam..

saje je la aku nk tahu rangkaian mane yg paling murah...

yg ade ckp murah,last2 bil smpai mahal....

3 rangkaian nie je la aku list kn..

Celcom
Maxis
Digi

mane yg paling murah..
 
Sponsored Post

WMComm

CG Top Poster Club
Joined
Jan 10, 2008
Messages
22,845
Reaction score
95
Points
120
sesama kroni murah.rate nanti aku inform.
 

CrusheD_LameR

Moderator
Joined
Dec 25, 2007
Messages
1,308
Reaction score
72
Points
30
bil ke?

aku pakai digi da stahun dari prepaid konbet ke digi...
gune 1 plan,

rate dari mobile ku ke mana2 network adalah 13 sen, digi ke digi lepas bil berjumlah RM123 free, sms pon free dari digi ke digi lepas amount ni...
 

WMComm

CG Top Poster Club
Joined
Jan 10, 2008
Messages
22,845
Reaction score
95
Points
120
bil ke?

aku pakai digi da stahun dari prepaid konbet ke digi...
gune 1 plan,

rate dari mobile ku ke mana2 network adalah 13 sen, digi ke digi lepas bil berjumlah RM123 free, sms pon free dari digi ke digi lepas amount ni...
rate tu untuk voice call kan?kalau video call?
 

ajax932

Super Active Member
Joined
Nov 29, 2007
Messages
7,694
Reaction score
41
Points
75
Celcom...

Aku pakai plan executive.... so far so good...
 

CrusheD_LameR

Moderator
Joined
Dec 25, 2007
Messages
1,308
Reaction score
72
Points
30
rate tu untuk voice call kan?kalau video call?
video call tunggu digi dah gunakan license 3g dia...might be by next year...

since digi adalah foreign company, dan tak dapat lesen 3g, so mmg konpem tak de video call...so digi is 2G not 3G:)
 
Last edited:

CrusheD_LameR

Moderator
Joined
Dec 25, 2007
Messages
1,308
Reaction score
72
Points
30
sekarang operator mobile ni dah boleh gune long validity kalau tak silap...almost all operator lah kot...
 
Last edited:
Sponsored Post
Top
Log in Register