BTC USD 40,003.8 Gold USD 1,864.75
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Rancangan Perniagaan Percuma utk meraka yang memerlukan.

an1003

Active Member
Joined
May 24, 2010
Messages
1,666
Reaction score
23
Points
30
Salam,

Ade juga saye terbace forumer di cg ni masih mencari Rancangan Perniagaan..

So kat sini saye just nak share contoh2 kertas kerja/rancangan perniagaan utk kwn2 cg yg lain..

Saya mmg sedia menerima tempahan buat kertas kerja ni, tp sbnrnye senang je..boleh buat sendiri..

Diharapkan kawan2 yang masih xtau lagi camne nak buat or sedang mencari contoh2 kertas kerja tu..saye ade..tapi xbyk la..

Sape2 yang nak tu bg email yer...nanti sye email..

Maaf la kalau sy wat mcmni de yg xsuke ke ganggu bisnes org lain ke..niat sye sekadar ingin membantu agar bangsa lebih maju...amin...

Semua ni percuma je..

Ni list contoh yg ade pada saye..

1. Dobi
2. Katering
3. Restauran
4. Printing
5. Kedai telefon/binding etc
6. Ternak Kambing
7. Ternak Ikan keli
8. Cendawan
9. Bakery
10. Ternak Cacing
11. Ternak Lembu
12. Frozen food
13. Ternak Burung Puyuh
14. Lading Sayuran
15. Cyber cafe
16. Salon


ada tambahan : (Credit to DOUL)
1. buah naga
2. jahitan
3. koperasi
4. makanan ringan


Maaflah kalau xbyk contoh..semua format PDF dan ade yang Word..tp kebanyakannye semua PDF..

UPDATED!!..

Sila Download di:

http://www.mediafire.com/?v18cy110ymm2ppp

http://www.mediafire.com/file/v18cy110ymm2ppp/Contoh Rancangan Perniagaan.rar

Sekian,
Sekadar Membantu..

:)cgrock:)cgrock
 
Last edited:
Sponsored Post

an1003

Active Member
Joined
May 24, 2010
Messages
1,666
Reaction score
23
Points
30
harapan saye jgn ade yang mek contoh then g jual dah la yer...
 

shamkaya87

Active+ Member
Joined
Dec 6, 2008
Messages
2,961
Reaction score
10
Points
25
Hehe..mintak la tt..dah pm email den..:d:d
 

tjbumi

Active+ Member
Joined
Nov 24, 2007
Messages
2,588
Reaction score
8
Points
25
Nak jugak ler. Dah PM email ke TT.
 

an1003

Active Member
Joined
May 24, 2010
Messages
1,666
Reaction score
23
Points
30
Salam Semua..
saye dah email..mane yang xdapek tu..boghi tau den yo..
 

an1003

Active Member
Joined
May 24, 2010
Messages
1,666
Reaction score
23
Points
30
tadi ade yang mencadangkan sy upload kat gumuu.com..

saye sdg usahakan..

Tq sbb bg idea..
 

an1003

Active Member
Joined
May 24, 2010
Messages
1,666
Reaction score
23
Points
30
tadi ade yang mencadangkan sy upload kat gumuu.com..

saye sdg usahakan..

Tq sbb bg idea..
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register