BTC USD 63,495.8 Gold USD 1,770.25
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Ramai Tak Peminat WWE di Malaysia

NIAGA PENDANT

Fun Poster
Joined
Dec 3, 2010
Messages
133
Reaction score
0
Points
10
THE ROCK SUDAH KEMBALI...... ADAKAH ANDA AKAN MENONTON RAW ?

http://www.youtube.com/watch?v=5webrAZSBhY&feature=player_embedded

http://www.youtube.com/watch?v=2la5lDZLa5U

Seperti biasa malam Selasa pukul 10 malam di Supersport Astro , rancangan WWE RAW untuk minggu ini akan disiarkan. Nak tahu kat sini ramai tak peminat gusti ? Boleh kita cerita sikit tentang gusti !

Gue dah layan wrestling sejak zaman awal 1982. Mungkin ramai yang ingat lagi dengan On The Mat. Tapi zaman 80an kalau nak tengok wrestling yang complete, kenalah sewa video tape gusti dari kedai video ke, mamak jual suratkhabar ke haha


Ramai yang kate crite wwe skrg tak kaw dah, JEMPUT SEMUA UNTUK crite pengalaman tengok wrestling dulu dan apa match yang anda tidak boleh lupakan, apa je..janji wrestling 'old skool' .Geng gue dulu sampai training finisher kebanyakan wrestler dari zaman 80 an lagi beb! dari nak buat tombstone, stunner,leg drop hogan,sleeper hole,angle lock ,rock bottom, geng gue semua bole buat ! Ikut pengalaman gue angle lock tu memang paling sakit, nak giler kaki gue kena di praktiskan ha ha...

Pengalaman gue yang paling COOL ialah semasa WWE datang ke Bukit Jalil pada tahun 2002, gue tengok dengan kawan-kawan sekerja dan yang tak bole dilupa ialah gue duduk diarea paling depan sekali dapat menepuk belakang TAJIRI( ingat lagi fans ?)berkali-kali dengan kawan-kawan gue semasa match sambil beri semangat suruh dia kalahkan BILLY KIDMAN, lawan dia dan masa match final THE ROCK dengan CHRIS JERICHO, gue dapat tepuk belakang Jericho semasa dia lalu tepi gue sambil kaplanya dicekup oleh The Rock masa tu. Yang Terbest STACY KIEBLER cuma 4-5 metre dari gue semasa match Dudley Boys( Stacy geng Dudleys masa tu) dengan Kane & Big Show. Kawan gue standby dengan kamera dan memanggil nama Stacy dan Stacy dapat dengar! Bila je Stacy pusing kearah kami dan nampak kami dengan kamera ,Stacy memberi senyuman yang paling manis pernah gue tengok dan posing baik punya dengan kami. Wow, Unforgettable incident!Tah kawan gue masih simpan gambar tu, kalau ada nanti gue masukkan kat sini.

(SC)The_Rock_Photo.jpg

wwe3iy1uj.jpg

nwo.jpg

DX-Sports-professional-wrestling-91200_1024_768.jpg

machoman.jpg

30.jpg

wwesuperstars2010211.jpg

_________________________________________________


DAPATKAN LOKET SAINS QUANTUM PADA HARGA YANG LEBIH MURAH DARI PASARAN DAN HARGA BORONG BAGI MEREKA YANG BERMINAT JADI AGEN KAMI. LAYARI http://www.niagapendant.com
 
Last edited:
Sponsored Post

haudli

CG Top Poster Club
Paid Membership
Joined
Jul 15, 2009
Messages
47,314
Reaction score
442
Points
136
x berapa ramai la bro..sejak lita da tua ni...stacy pun da xde...
 

theBLOGGERboy

Super Active Member
Joined
Aug 21, 2009
Messages
7,437
Reaction score
30
Points
70
banyak muka baru.... yang otai2 dah bersara, berlakon film pulak...
 

kalau

CG Top Poster Club
Paid Membership
Joined
Mar 4, 2008
Messages
48,563
Reaction score
127
Points
123
dah tak minat dah ngan wwe ni.
 

Zordeck

Super Active Member
Paid Membership
Joined
Aug 4, 2009
Messages
9,960
Reaction score
50
Points
70
Bapak ak selalu tgk gak..hahahah
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register