Ramai Nak Income Pasif Dari Nak Jadi Kaya (Hijrah/ Cuti Panjang Luar Negara)

CG Sponsors




TrafficRobbers

Active Member
Joined
Dec 19, 2008
Messages
1,668
Reaction score
55
Points
30
salam semua

dari 2006 saya survey untuk org malaysia dan luar malaysia, mereka mahu income pasif atau nak jadi kaya raya, peratusan yg nak income pasif lebih ramai dari yg memasang plan utk jadi kaya

mungkin income pasif ni agak dekat utk dicapai

di forum forum luar juga, internet marketer, forex trader, dan offline business people ramai dah plan (dan yg dah buat) utk hijrah ke luar negara

cthnya dari usa or europe, tempat yg top dlm fikiran mereka ialah =

1. thailand

2. brazil

3. morocco

rakan cyber saya dari usa europe yg pendapatan 50 usd ke 100 usd sehari dah plan dan ada yg dah amal untuk maintain income itu sahaja dan terus hijrah or cuti panjang

beri pendapat anda :)

 
Last edited:
Sponsored Post

bumantara

Active Member
Joined
Nov 10, 2007
Messages
1,556
Reaction score
2
Points
25
hurm...itu adalah impan saya...

keje duduk kt umah ngan famili...bercuti cam biasa...ujung minggu g melancong...

nak kena jana passive income cam dpt dividen secara stabil setiap tahun,
ada bisness yg stabil dan dh well manage with minor supervision,
ada online bisness...boley buat keje mana2 pun kalu ada internet access

hehe
 

eboss

CG Hardcore
Platinum Member
Joined
Nov 29, 2007
Messages
85,652
Reaction score
1,894
Points
591
salam semua

dari 2006 saya survey untuk org malaysia dan luar malaysia, mereka mahu income pasif atau nak jadi kaya raya, peratusan yg nak income pasif lebih ramai dari yg memasang plan utk jadi kaya

mungkin income pasif ni agak dekat utk dicapai

di forum forum luar juga, internet marketer, forex trader, dan offline business people ramai dah plan (dan yg dah buat) utk hijrah ke luar negara

cthnya dari usa or europe, tempat yg top dlm fikiran mereka ialah =

1. thailand

2. brazil

3. morocco

rakan cyber saya dari usa europe yg pendapatan 50 usd ke 100 usd sehari dah plan dan ada yg dah amal untuk maintain income itu sahaja dan terus hijrah or cuti panjang

beri pendapat anda :)

Aku kalau dah dapat pasif income yang tetap dan tak yah nak fikir2 bab carik duit nie tekad aku nak pi duduk kat rumah wakaf aku dan belajar ilmu akhirat lat kat Jeram nunnnnnnnnn :D
 

NEMO

CG Super Hardcore Club
Platinum Member
Joined
Jan 13, 2007
Messages
109,183
Reaction score
1,041
Points
1,101
aku pun tgh jana passive income........baru hidup lebih tenteram
 

puteh_linux

Active Member
Joined
Dec 5, 2006
Messages
2,326
Reaction score
19
Points
25
Aku kalau dah dapat pasif income yang tetap dan tak yah nak fikir2 bab carik duit nie tekad aku nak pi duduk kat rumah wakaf aku dan belajar ilmu akhirat lat kat Jeram nunnnnnnnnn :D
jenderam ke jeram eboss ni?
 

asmara

Fun Poster
Joined
Feb 6, 2010
Messages
192
Reaction score
6
Points
15
bakal menyusul bak,tegh menyusun strategy n plan....:D
 

serai

Super Active Member
Joined
Oct 23, 2008
Messages
6,019
Reaction score
12
Points
65
aku x der income tepi
 

hazirah

Super Active Member
Joined
Jan 9, 2009
Messages
6,907
Reaction score
100
Points
73
mak aku kalau aku sebut nak cari income pasif die kje soh aku apply kerajaan jerr...

bg dia income pasif = pencen hahaha
 

eboss

CG Hardcore
Platinum Member
Joined
Nov 29, 2007
Messages
85,652
Reaction score
1,894
Points
591
mak aku kalau aku sebut nak cari income pasif die kje soh aku apply kerajaan jerr...

bg dia income pasif = pencen hahaha
tu perkara biasa bagi orang tua tua :D
 
Sponsored Post
Top
Log in Register