Ramai betul orang pergi Family Mart ye?

Recommended Brokers


lautjernih

Junior Member
Joined
Jun 22, 2019
Messages
92
Reaction score
4
Points
11
Apa yang best sangat ye? Saya perasan ramai suka makan Oden tu. Lepas tu ada banyak barang2 dari jepun.
 
Sponsored Post

skyz.silver

Fun Poster
Joined
Jan 3, 2013
Messages
996
Reaction score
61
Points
20
sb oden kot.. sy pn g sana, sb nk bli oden je..brg lain mahal, tp biasa2 je..
 

Actifast

Super Active Member
Joined
Sep 11, 2008
Messages
5,861
Reaction score
75
Points
70
ohh dah ramai. penangan penyet mungkin
 

DreamCatcher

CG Top Poster Club
Joined
Jan 11, 2008
Messages
23,658
Reaction score
893
Points
166
n9 ni family store je laku.. negeri lain takde.. cawangan baru pun kat melaka.. mm
 

agigas

Active Member
Joined
Oct 8, 2009
Messages
1,849
Reaction score
235
Points
38
Baru je tadi petang makan kat family mart USJ. Oden & Aiskrim Melon & Milk Bubble Tea. Kerap la jugak ke Family Mart, tiap minggu misti singgah.
 

Niyang

CG Top Poster Club
Joined
May 13, 2009
Messages
40,238
Reaction score
857
Points
161
aku g family mart area umah aku.. sbb atiqah jerk... oh atiqah... keindahan dan kelembutan wajahmu buat ku termimpi2.... kami x kisah kalo ko dah ade balak... sbb bercinta belum tentu kawen.. ngeh3... ramai lak budak laki dtg time dier bertugas.. kuang ajo
 
Sponsored Post
Top
Log in Register