BTC USD 24,250.9 Gold USD 1,801.89
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Ramai ‘terciduk’ beli saham Serba Dinamik

danial1

Fun Poster
Messages
255
Joined
May 21, 2008
Messages
255
Reaction score
27
Points
20
Betul la tu heheh
Mana tak nye
Prospektus pun menipu
Nak scam org je keje nye 😂
Kala tengok dari segi "value investing" dan buat analisis fundamental kedai Pak Karim, ni pasti faham kenapa tak patut dibeli barangannya pak..kalau tidak sudah pasti akan terciduk...Pak Karim tak naya... yang naya kena makan umpan Pak Karim..ish ish Kenapa tak patut dibeli? Firstsly cuba tengok 5 years balance sheet yang akhirnya prestasi pada tahun 5 tahun kebelakangan agak menurun di mana "Debt to Equity ratio" menjadi 1.61 pada 2022. sekadar berkongsi..saya budak baru belajar..
 

Attachments

  • serba.d-bal-shit-5years.JPG
    serba.d-bal-shit-5years.JPG
    171.2 KB · Views: 3
Sponsored Post

TT

CG Super Hardcore Club
gemgemgemgem
Messages
164,234
Joined
Jan 13, 2009
Messages
164,234
Reaction score
22,385
Points
1,831
Awards
1
Last price 0.095
Pn17
 

akudotcom

CG Top Poster Club
gem
Messages
28,630
Top Poster #4
Joined
Jun 17, 2007
Messages
28,630
Reaction score
3,828
Points
261
Awards
1
Da jd skim pak man telo
 

2618918

Active+ Member
gem
Messages
2,896
Joined
Aug 8, 2012
Messages
2,896
Reaction score
1,668
Points
111
Last trade, kaunter ni bagi aku untung. Nasib sempat take profit & trade kaunter lain pulak
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register