BTC USD 51,899.5 Gold USD 1,681.35
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Rakyat rindukan pemerintahan zaman pemerintahan Tun Mahathir - Lim Guan Eng

CG Sponsors




Jedi

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Feb 15, 2009
Messages
42,799
Reaction score
1,884
Points
201
Hmmm...macam dah tune down sikit.

Sejak tengok Najib buat Malaysia jadi teruk.

Cumanya kebencian dia terhadap PAS masih membara la.

Agak² Masih ada lagi ke aura diktator dia ni.cuma tu je yang aku kurang berkenan
 
Sponsored Post

Jedi

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Feb 15, 2009
Messages
42,799
Reaction score
1,884
Points
201
Rasanya presiden dalam PH tak susah sangat nak kontrol.

Berbanding masa dalam BN.

Pak Lah pun pening nak handle.



macam dah slow sikit tak agresif macam dulu..
kita harap dia boleh kontrol presiden2 parti lain
 

m0mo~

CG Top Poster Club
Platinum Member
ForexMart Fans
Joined
Oct 4, 2012
Messages
35,312
Reaction score
387
Points
136
Rasanya presiden dalam PH tak susah sangat nak kontrol.

Berbanding masa dalam BN.

Pak Lah pun pening nak handle.
ingat senang ke nak kontrol DAP..dengan kehadiran penyokong2 yang agresif dan bersifat kurang ajar..
 

Jedi

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Feb 15, 2009
Messages
42,799
Reaction score
1,884
Points
201
Kalau dulu dalam PR...baru nampak belang sebenar DAP.

Kat forum jiran pun happy semacam.

Sesapa kritik Tun, di maki nya.

YDPA di lekehnya.



Semalam pun masa Tun tunjuk kertas agreement pasal hak Melayu, Islam etc.

Aku perati LGE cam smirk jer.




Kita tunggu camana Tun nak handle DAP tu.

Dulu masa dalam BN, dia hentam habis Kit Siang.



ingat senang ke nak kontrol DAP..dengan kehadiran penyokong2 yang agresif dan bersifat kurang ajar..
 

m0mo~

CG Top Poster Club
Platinum Member
ForexMart Fans
Joined
Oct 4, 2012
Messages
35,312
Reaction score
387
Points
136
Kalau dulu dalam PR...baru nampak belang sebenar DAP.

Kat forum jiran pun happy semacam.

Sesapa kritik Tun, di maki nya.

YDPA di lekehnya.



Semalam pun masa Tun tunjuk kertas agreement pasal hak Melayu, Islam etc.

Aku perati LGE cam smirk jer.




Kita tunggu camana Tun nak handle DAP tu.

Dulu masa dalam BN, dia hentam habis Kit Siang.
dulu time PR dorang nampak boleh menerima islam..komen2 semua murni dan boleh menerima hudud pas..
sekarang dikutuk kaw2..sampai tuhan kita pun dikutuk...

dap ni licik..kalau madey game dap..akan ada tindakan balas yang boleh memberikan kesan kepada kita
 

Jedi

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Feb 15, 2009
Messages
42,799
Reaction score
1,884
Points
201
Masa dalam PR, PAS sorang jer tahan kena hentam dengan DAP pasal Islam.

Geng lain cam PKR tak nak bekap PAS lak; leh geng sama DAP.

Di tambah pula dengan PAN.

Habislah~


Tapi dalam PH dengan adanya Tun, kita tunggu.


dulu time PR dorang nampak boleh menerima islam..komen2 semua murni dan boleh menerima hudud pas..
sekarang dikutuk kaw2..sampai tuhan kita pun dikutuk...

dap ni licik..kalau madey game dap..akan ada tindakan balas yang boleh memberikan kesan kepada kita
 

m0mo~

CG Top Poster Club
Platinum Member
ForexMart Fans
Joined
Oct 4, 2012
Messages
35,312
Reaction score
387
Points
136
Masa dalam PR, PAS sorang jer tahan kena hentam dengan DAP pasal Islam.

Geng lain cam PKR tak nak bekap PAS lak; leh geng sama DAP.

Di tambah pula dengan PAN.

Habislah~


Tapi dalam PH dengan adanya Tun, kita tunggu.
hakikatnya Tun dah tua..walaupun masih berbisa tapi tak lama...
harap lepas DSAI ambil alih boleh kekalkan pengaruh tanpa jejaskan apa2..
jangan menang bersorak kampung tergadai..
 

Jedi

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Feb 15, 2009
Messages
42,799
Reaction score
1,884
Points
201
Tapi DSAI pun dah tua gak.

Sakit lak tue.

hakikatnya Tun dah tua..walaupun masih berbisa tapi tak lama...
harap lepas DSAI ambil alih boleh kekalkan pengaruh tanpa jejaskan apa2..
jangan menang bersorak kampung tergadai..
 

Jedi

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Feb 15, 2009
Messages
42,799
Reaction score
1,884
Points
201
Sejak "Langkah Kejang", aku dah tak caya dah dengan dia.

Pecat TSKI bila TSKI tak nak kasi duit kerajaan negeri untuk PKR guna.

70 consider muda lagi la untuk jawatan PM
 
Sponsored Post
Top
Log in Register