BTC USD 58,959.6 Gold USD 1,802.71
Time now: Jun 1, 12:00 AM

To Sell Raket Li-Ning Shop only -SOLD OUT.. Kedai Ditutup sementara

hanamichi

Active Member
Joined
Nov 7, 2010
Messages
1,545
Reaction score
1
Points
25
Kedai AAA Raket telah dibuka

Model terkini dalam stok ialah Lining N90, N90ii, N50ii.


Sample pic N50ii
liningraketn50ii.jpg

liningraketn50c.jpg

liningraketn50b.jpg

liningraketn50a.jpg


Sample pic N90ii
liningraketn90iib.jpg

liningraketn90iic.jpg


Sample pic N90
liningraketn90a.jpg

liningraketn90b.jpg




Harga RM150 (Raket,Single Bag, BG66 dan Kimoni Grip(jika stok ada))-FIRM NON NEGO YAA... Beli 2 Pcs Bole Kurang Sikit sebagai galakan utk pelanggan

Nota:
Harga diatas untuk pickup area Kajang,Bangi,Cheras sahaja.Kawasan lain, boleh guna pos dan ia ditanggung pembeli.



Berminat- Hubungi 0111-6669897



SEMUA RAKET YANG DIBELI DARI SAYA ADA WARANTY* ...KALO ANTA PASANG TALI IKAT TETIBA CRACK KER, JGN RISAU UNTUK HUBUNGI SAYA SEMULA. SAYA AKAN URUSKAN WARANTY UNTUK ANDA...(plastik barcode jgn koyak tau)SERVICE TERBAIK ADALAH KEUTAMAAN

*Nota
Tertakluk kepada terma dan syarat

Sedikit testi dari pelanggan

salam tuan TT
saya sudah terima raket n77ii saya
keadaan sempurna dan terbaik
item dalam bag semua cukup
thank
nice seller and trusted:)cgrock
akan berurusan lagi


Up utk tt sebab bagi servis baik. member aku dah angkat sebatang tadi. pasni aku lak hehe


bro...tq..brg dah sampai..cun...dah ikat suma okey..dah main...mmg sedap...mmg berbaloi...so...direkomenkan bro hanamichi untuk urusan jual beli..barang pon cepat sampai...tq bro..

tq bro..atas servis..bs09 pun dh xde dlm list nmpknye,,huhu..aku akan try voltric ni pulak..klu ngam aku akan order lagi...very commited SELLER..saya musti pilih,,,,!!!!!

Mmg terbaik la tt ni...berdesup mcm kilat..reket dpt pujian kawan2... trusted 100% ....mantop n tak menyesal beli....:):)paid

siap sedia tt..geng tempat krja tgh kumpul duit nak beli gak...:D:)paid

tt brg suda smpai:)cgrock
1 kredit utk tt:)paid

kasi up siket...ade beli raket n50 ii bln 3 aritu x silap dr bro hanamichi...mmg sesuai kalau yg tahap2 x pro cm sy ni...berat pn x berat sgt..sedap dipakai..recommended..

Terima kasih bro,barang dah sampai..
Best!

bro hanamichi,raket n50ii memang terbaek tp string tu ikat brape?..kalau lagi ketat sket lg cun..thank bro

recommanded!!

harga pon mmg berpatutan..xsia2 beli smlm...hehehe..merasa gak nak try raket lining ni....mlm ni leh try main lak...hehehe

salam TT..
raket n90ii saya dah selamat smpai akhirnya.:D
barang sempurna dan terbaik.
trusted seller :)cgrock
thanks.

barang terbaik encik.. mmg 1:1 copy la mcm samseng s3 tuh.. beza cuma berat dia lari sikit.. tp mmg xperasan pun lari..:)paid:)paid

akhir nya 3 hari menanti..sampi jugak ketangan..barang sampai mmg mantop..bugkusan yg rapi..amat puas ati dgn servis yg ditawar kn..

kasi up gambar..ape mcm???
:)cgrock:)cgrock:)cgrock
07012013225.jpg

terbaik...mcm ori je rase main mlm td..hehe
:)cgrock

Baru je cod ngn tt kat lrt sg besi...




Mmg terbaik..ujan2 pun sanggup redah..:D




Nnti den rekemen kat mmbr2 den..




:)cgrock:)cgrock:)cgrock

Baru beli reket dgn tuan tanah. Dah pasang tali. Digital24 tarik. Memang terbaik. Kedai pun ingat reket ori. Hahaha

tq, TT memang on time, sory tunggu lame, raket ni memang x try lagi seharian cari kedai raket, suma tutup smlm nak pasang tali. x merasa lagi melibas guna raket ni, anyway gud servis TT


Sori tn Bru balik dr travelling mlm td huhuhuhu Kawan dh tarik tali sampai 26 N50ii Mesin auto Dh test pg td Tp bunyi tak syok Macam guna tali besar jew bunyi Haahaahahahaha Repulsion kurang Kena tukar tali baru Tgh buat skarang Yg best tn Weight n feeling guna reket seakan2 original Huh puas ati Kalau siap nanti utk kedua2 reket bleh nanti saya bagi feed back lg TQ[/QUOTE]

ok. brg hr ni order esok dah smpai. servis terbaik dari tt. sy antara buyer yang terakhir yang membeli dr tt. brg semua complete smpai. dah main dh pun. puas hati. recommended seller.


testi2s.jpg


Kenapa beli dgn kami? Lima (5) sebab antaranya :-

1.Kami merupakan seller yg telah bertapak semenjak 2010( 2 tahun sudah) dalam menjual raket li-ning di CG. Lama juga tu bukan baru pacak kedai semalam.
2.Ramai yg membeli berpuas hati dgn perkhimatan kami. Bole lihat first page utk testimoni.
3.Juga ramai yg telah membeli sekali buat repeat order dgn kami lagi dan lagi. Ini menunjukkan produk kami ada kualiti tersendiri.
4.Jaminan seminggu diberikan kepada buyer. Baru beli, anda Pasang tali, jika crack bole tukar 1 to 1 tanpa banyak songeh dalam tempoh seminggu waranti. DIJAMIN (T&C apply)
5.Mengikut maklumbalas pelanggan, ramai yg kata, raket kami mcm ori. Duduk sebelah-sebelah Kalo x pro susah nak bezakan.. Yg ni tuan2 saja boleh menilai. Saya hanya mencuba memberikan barang berkualiti utk tuan2 cgrian.

Tepuk dada tanya poket.. mana mau... mau yg asli silakan, mau yg replica aka AAA carilah kami...kepuasan anda kepuasan kami jua

Selagi stok masih ada. SMS 0111-6669897 jika saya lambat reply pm tuan @ for fast reply
 
Last edited:
Sponsored Post

horras

Super Active Member
Paid Membership
Joined
Sep 13, 2009
Messages
5,449
Reaction score
6
Points
65
Fu Hai Feng dah x pakai Raket Li-Ning..dia dan partner guna Raket Kasen plak

aiya... tu dia gune ke bekas da gune ker so tu bekas men double gak kan raket tu... ~X( ~X(
 

nafifah.mz

Freshie
Joined
Dec 1, 2010
Messages
18
Reaction score
0
Points
3
laki aku dah beli ngan bro jaing... hehe N90II terbaik bagi single player cam dier

tapi harga ngan bro jaing 1/4 x 1/4 x 2/1 x 2/1 x 4/2 dari harga TT..hehehehe
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register