Rakan Niaga Projek Raya 2015

CG Sponsors
abg_sinchan

Fun Poster
Joined
Apr 16, 2008
Messages
507
Reaction score
3
Points
20
PROJEK RAYA 2015Assalamualaikum semua,

Di sini saya ingin membuka peluang kepada rakan-rakan semua untuk menjadi rakan niaga dalam projek raya sambil bersama-sama menjana pulangan.

Projek raya yang kami maksudkan adalah menjual baju melayu kain pelikat Warisan by Aj’s – Rekaan Tradisional Kontemporari.

Projek raya ini dijangka akan meletup sebab design baju ini belum ada dipasaran dan apa yang best nya baju raya nie :

> kita gunakan design tradisonal yang kita eksklusifkan ( kain pelikat terbaik )

> duta artis akan promosikan

>strategi marketing yang hebat ( ada video parody)

> harga promosi yang gila2..


Ada 2 cara untuk bersama-sama kami menjana pulangan :


1. Menjadi rakan borong dengan pembelian borong sekurang-kurangnya 10 helai baju melayu kain pelikat dan menjual sendiri.


2. Menjadi sleeping partner dengan modal dan pulangan yang diberikan mengikut pakej-pakej yang kami sediakan.untuk pakej RM10,000.00 aggrement letter akan disediakan oleh kami tanpa apa-apa bayaran manakala bagi pakej RM 5000.00 dan pakej RM 2500.00 sekiranya mahukan aggrement letter bayaran kos guaman perlu dibayar oleh rakan niaga.


Rakan niaga akan menerima pasif income selama 6 bulan antara 8 % - 10% setiap bulan seperti yang tertera pada pakej-pakej yang disediakan.Selepas tamat tempoh 6 bulan modal rakan niaga akan dipulangkan kembali.


Contoh rekaan baju melayu kain pelikatSaiz Kanak-kanakSaiz Dewasa
Tawaran ini kami buka sehingga 4hb April 2015. Sekiranya berminat boleh menghubungi ,sms dan wassap saya di talian 013-7971546 (Azree).
 
Top
Log in Register