Rakan Niaga Penanaman Pokok Nilam keuntungan RM100000

Recommended Brokers


Poll : CariGold new board 2019

  • Fonts terlampau besar, boleh kecilkan sedikit

    Votes: 24 22.4%
  • Warna terlampau terang

    Votes: 8 7.5%
  • Sidebar besar agak mengganggu

    Votes: 44 41.1%
  • Sangat berminat dengan theme baru ini

    Votes: 29 27.1%
  • Serius, tak minat langsung

    Votes: 34 31.8%

Latest Threads

cilox

Permanently Banned
Joined
Nov 13, 2009
Messages
1,382
Reaction score
3
Points
0
scam tak habis habis...menjanjikan pulangan yang banyak...haaaaa moooontahh
 
Sponsored Post

zam_c61

Active Member
Joined
Nov 15, 2007
Messages
1,321
Reaction score
3
Points
0
Mengarut semua rakan niaga ni!!!!:(scam:(scam
 

ziiriium

Fun Poster
Joined
Jan 5, 2008
Messages
158
Reaction score
2
Points
0
Aku hampir join projek pokok nilam ni ngan NMA GOLDEN RESOURCES...
Tak join sebab dana xcukup...nk join projek ArtOfDroid(thread dah delete oleh admin) dan Program Emas Harian ngan NMA GOLDEN RESOURCES ni...
At last dah dkt setahun dah, satu sen habuk pun xda....
Siap ngan surat perjanjian yg dimatikan setem lagi...
Siap ngan akaun bank atas nama syarikat lg...
Siap ditawarkan komisen utk cari sedara mara dan kengkawan join,yg ni nasib baik buat **** ja,sebab apa popit pun xdpt lg...

Hati hati semua CGrian, pemilik syarikat ini juga pengerusi W.I.N. AKA World Islamic Nation....
Muka bertopengkan ugama,tapi lepas sign kontrak pelaburan,sesen pun x bayar lg...
Boleh caya lg kah World Islamic Nation dan World Islamic Chamber of Commerce yg diwar-warkan??????????

xcaya sendiri tengok link bawah

http://patchoulioilbiz.blogspot.com/p/fungsi-minyak-nilam.html

http://www.worldislamicnation.blogspot.com/

https://www.facebook.com/pages/World-Islamic-Nation/604185086303363?ref_type=bookmark
 

wak man

Fun Poster
Joined
Jul 31, 2010
Messages
891
Reaction score
1
Points
0
betul tu.... buat projek sendiri secara kecil kecilan dah nampak hasil n jalan baru open kpd member CG...teori shj wak pun bole buat.....
 
Sponsored Post
Top
Log in Register