Rakan Niaga Penanaman Pokok Nilam keuntungan RM100000

Recommended Brokers


cilox

Banned
Joined
Nov 13, 2009
Messages
1,382
Reaction score
3
Points
25
scam tak habis habis...menjanjikan pulangan yang banyak...haaaaa moooontahh
 
Sponsored Post

ziiriium

Fun Poster
Joined
Jan 5, 2008
Messages
158
Reaction score
2
Points
15
Aku hampir join projek pokok nilam ni ngan NMA GOLDEN RESOURCES...
Tak join sebab dana xcukup...nk join projek ArtOfDroid(thread dah delete oleh admin) dan Program Emas Harian ngan NMA GOLDEN RESOURCES ni...
At last dah dkt setahun dah, satu sen habuk pun xda....
Siap ngan surat perjanjian yg dimatikan setem lagi...
Siap ngan akaun bank atas nama syarikat lg...
Siap ditawarkan komisen utk cari sedara mara dan kengkawan join,yg ni nasib baik buat **** ja,sebab apa popit pun xdpt lg...

Hati hati semua CGrian, pemilik syarikat ini juga pengerusi W.I.N. AKA World Islamic Nation....
Muka bertopengkan ugama,tapi lepas sign kontrak pelaburan,sesen pun x bayar lg...
Boleh caya lg kah World Islamic Nation dan World Islamic Chamber of Commerce yg diwar-warkan??????????

xcaya sendiri tengok link bawah

http://patchoulioilbiz.blogspot.com/p/fungsi-minyak-nilam.html

http://www.worldislamicnation.blogspot.com/

https://www.facebook.com/pages/World-Islamic-Nation/604185086303363?ref_type=bookmark
 

wak man

Fun Poster
Joined
Jul 31, 2010
Messages
890
Reaction score
2
Points
15
betul tu.... buat projek sendiri secara kecil kecilan dah nampak hasil n jalan baru open kpd member CG...teori shj wak pun bole buat.....
 
Sponsored Post
Top
Log in Register