Rakan Niaga Getah, Keuntungan Dijamin 7-10% Sebulan

Recommended Brokers


Kaneshiro

Fun Poster
Joined
Jul 3, 2011
Messages
357
Reaction score
222
Points
23
pm kawe senyap2:D:D
takper kat sini pun boleh bro..
Dulu aku pernah iklan gak nak cari jemaah cpo ni tapi masa tu tak tahu
camner cara terbaik nak kumpulkan modal pelabur ni.
Sekarang ni aku plan nak kumpulkan pelabur2 yang serius dan kita
daftar 1 company Sdn Bhd khas untuk trading fcpo/crude oil.
Dengan teknik aku yang semakin tip top ni hasil experiment selama
setahun set up yang sama(biasanya 2-3 bulan tukar set up baru:((),
Alhamdulillah results makin konsisten. Tu yang berani nak cari rakan
pelabur balik ni.
:)cgrock
 
Sponsored Post

anakin101

Active Member
Joined
Jun 28, 2013
Messages
1,317
Reaction score
8
Points
25
takper kat sini pun boleh bro..
Dulu aku pernah iklan gak nak cari jemaah cpo ni tapi masa tu tak tahu
camner cara terbaik nak kumpulkan modal pelabur ni.
Sekarang ni aku plan nak kumpulkan pelabur2 yang serius dan kita
daftar 1 company Sdn Bhd khas untuk trading fcpo/crude oil.
Dengan teknik aku yang semakin tip top ni hasil experiment selama
setahun set up yang sama(biasanya 2-3 bulan tukar set up baru:((),
Alhamdulillah results makin konsisten. Tu yang berani nak cari rakan
pelabur balik ni.
:)cgrock
oo trade forex la ni ye boh..kikikik
 

bananaphone

Active+ Member
Joined
Jan 15, 2011
Messages
2,894
Reaction score
19
Points
25
takper kat sini pun boleh bro..
Dulu aku pernah iklan gak nak cari jemaah cpo ni tapi masa tu tak tahu
camner cara terbaik nak kumpulkan modal pelabur ni.
Sekarang ni aku plan nak kumpulkan pelabur2 yang serius dan kita
daftar 1 company Sdn Bhd khas untuk trading fcpo/crude oil.
Dengan teknik aku yang semakin tip top ni hasil experiment selama
setahun set up yang sama(biasanya 2-3 bulan tukar set up baru:((),
Alhamdulillah results makin konsisten. Tu yang berani nak cari rakan
pelabur balik ni.
:)cgrock
Trade cpo ke bis..pm pm
 

panglima_ayam

Active+ Member
Joined
Mar 12, 2008
Messages
4,104
Reaction score
23
Points
25
semua kencing je ,dulu masa dia mula buat dulu semua dia bayar fuhh lamaa
 

mieyz

Permanently Banned
Joined
Sep 18, 2010
Messages
1,549
Reaction score
4
Points
25
Aku ada melabur gak kat cpo..
Alhamdulillah..dpt gak dkt2 rm2k sbln..
Bini aku rm9k sbln..huhuuu...modal dia besar..
 

panglima_ayam

Active+ Member
Joined
Mar 12, 2008
Messages
4,104
Reaction score
23
Points
25
bila baca thread ni teringat aku skandal 2 yg tragik di cg kenangan mengimbau hehe
 

Mitokondrion

Legendary Member
Platinum Member
Joined
Nov 25, 2008
Messages
11,781
Reaction score
286
Points
131
awal2 ok je tgk.. tp bila dh lama2, mana tahan untung ckit je kn.. tu yg cpat lingkup.. hehe
 

Kaneshiro

Fun Poster
Joined
Jul 3, 2011
Messages
357
Reaction score
222
Points
23
Aku ada melabur gak kat cpo..
Alhamdulillah..dpt gak dkt2 rm2k sbln..
Bini aku rm9k sbln..huhuuu...modal dia besar..
betul bro...kalau ada modal besar dengan teknik yang bagus memang
boleh buat duit tak kira market trending ker, sideway ker, nak
GAP up ker, GAP down ker semua kita boleh buat duit.
 

zill_merchan

Permanently Banned, Spamming in Private Message
Joined
Sep 28, 2015
Messages
1,193
Reaction score
0
Points
20
Aku ada melabur gak kat cpo..
Alhamdulillah..dpt gak dkt2 rm2k sbln..
Bini aku rm9k sbln..huhuuu...modal dia besar..
tuan... berminat ni.. cam ne nak belajar?
 
Sponsored Post
Top
Log in Register