Rakan Niaga Getah, Keuntungan Dijamin 7-10% Sebulan

Recommended Brokers


Demam Getah

Active Member
Joined
Jul 9, 2012
Messages
1,869
Reaction score
3
Points
25
rakan saya yang import getah dari luar pun kena tipu bulat-bulat...
 
Sponsored Post

REMEDY KARUNG GUNI

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Feb 11, 2008
Messages
33,477
Reaction score
410
Points
136
Tuan Demam Getah ni sabah di kawasan mana? kalau perlu saya turun ke sabah utk bertemu secara empat mata..saya akan turun...saya sudi mewakilkan pelabur di semenanjung utk bertemu dgn tuan di sana
 

azrulazman

CG Top Poster Club
Joined
Feb 11, 2010
Messages
30,401
Reaction score
150
Points
128
Tuan Demam Getah ni sabah di kawasan mana? kalau perlu saya turun ke sabah utk bertemu secara empat mata..saya akan turun...saya sudi mewakilkan pelabur di semenanjung utk bertemu dgn tuan di sana
kalo RKG. aku pun nak pegi jugak
 

Demam Getah

Active Member
Joined
Jul 9, 2012
Messages
1,869
Reaction score
3
Points
25
Tuan Demam Getah ni sabah di kawasan mana? kalau perlu saya turun ke sabah utk bertemu secara empat mata..saya akan turun...saya sudi mewakilkan pelabur di semenanjung utk bertemu dgn tuan di sana
Kota Kinabalu tuan...rakan saya di KL...nak jumpa, kat KL boleh, KK pun boleh..leh melawat tempat pengumpulan saya sekali di Penampang dan Tamparuli.
 

Demam Getah

Active Member
Joined
Jul 9, 2012
Messages
1,869
Reaction score
3
Points
25
hish...susah ler jadi orang baru ni..banyak sangat kena block...nak balas pm pun tak leh...siapa nak cost and projection getah ni, tolong email kat saya, [email protected]

saya base di kota kinabalu..rakan saya di KL...kami supply getah ke kilang getah felda pasak, kota tinggi, johor
 

BOCEH

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
May 8, 2009
Messages
28,314
Reaction score
77
Points
120
busuk tapi byk duit sini
 
Sponsored Post
Top
Log in Register