Rakan Niaga Getah, Keuntungan Dijamin 7-10% Sebulan

Recommended Brokers


Demam Getah

Active Member
Joined
Jul 9, 2012
Messages
1,869
Reaction score
3
Points
0
Assalammualaikum.

Saya ada buat trading getah dari Sabah Ke Johor. Buat masa sekarang ini, saya tidak cukup modal untuk menambah kapasiti penghantaran getah.

Saya mencari mereka yang berminat untu sertai saya. Perniagaan dah pun bermula dan mempunyai perlantikan sah dari syarikat GLC untuk membekal getah mentah kepada mereka.

Mereka yang berminat boleh pm saya atau klik link dibawah. Sekian.


Salam Semua,

Untuk pengetahuan semua, kita telah mencapai 30 Rakan Niaga (RN) dan dengan ini secara rasminya, tiada lagi Rakan Niaga akan diambil atau diterima kecuali ada RN yang keluar.

Mereka yang berminat tetapi tidak sempat menyertai program yang lepas, peluang masih ada dengan program Pelabur Tapak Getah (PTG)

Berikut adalah pencerahan program PTG:
Perjanjian diantara Pelabur Tapak (PTG) dengan saya (bukan dengan LMHSB) selama setahun atau kurang dari itu.
Pelaburan yang diperlukan ialah RM150,000 atau bersamaan 150 lot (100%)
Minima pelaburan ialah RM1,000 per lot.
Paling cepat modal PTG boleh dipulangkan ialah pada bulan ke 9 atau 10*selepas mula operasi tapak kumpul getah.
Modal*HARUS*dikembalikan supaya saya boleh memiliki semula syer 30% itu, sekiranya PT mahu meneruskan juga maka perbincangan perlu diadakan.
Pulangan popit adalah mengikut kiraan sen sekilo getah yang dijual atau peratusan (%) tetap yang disetuju oleh PTG setiap bulan.
Pembayaran popit akan dibayar terus ke akaun PTG sebelum 5hb setiap bulan.
Butir Permohonan Pelabur Tapak Getah Yang Diperlukan:
Sekiranya berminat, sila maklumkan kepada saya secara email ([email protected]) atau sms (019-2468377), dan saya akan email kepada mereka yang berminat borang permohonan dan contoh perjanjian.

Kebaikan Tapak Kumpul Getah LMHSB
LMHSB boleh supply terus kepada vendor dari Felda dan Mardec
LMHSB boleh mengawal komisen pengurusan dan tidak terikat dengan kadar komisen pengurusan pusat pengumpulan yang lain di Sabah.
*LMHSB punya kuasa penuh untuk mengawal sumber getah (ini penting)
*LMHSB boleh kumpul dana sendiri untuk rancangan masa depan (tak ler perlu minta funder balik2)
LMHSB mempunyai income alternative
Transaksi tunai setiap kali pembelian getah oleh vendor
*Bukti serious LMHSB untuk menjadi “player” getah di Sabah dan ini akan memberi keyakinan kepada Felda untuk kerjasama dengan LMHSB di masa hadapan.

Jika ada yang berminat,*
sila hubungi saya di 019-2468377
atau email
[email protected]
 
Last edited by a moderator:
Sponsored Post

RajaDiamond

Permanently Banned - Multiple ID
Joined
Aug 30, 2008
Messages
5,688
Reaction score
8
Points
0
wah invest getah pulak.........
 

Demam Getah

Active Member
Joined
Jul 9, 2012
Messages
1,869
Reaction score
3
Points
0
Salam tuan, nak kata invest..segan lak pasal return kecik...tak macam yang lain...getah ibarat emas sekarang..kalau tengok harga pasaran, getah lebih mahal dari sawit...ini satu peluang yang unik, kalau kongsi modal, kita boleh tambah penghantaran...
 

nikkeanu

Active+ Member
Joined
May 17, 2008
Messages
4,068
Reaction score
74
Points
0
tapi harga getah jatuh kan sekarang?
 

Demam Getah

Active Member
Joined
Jul 9, 2012
Messages
1,869
Reaction score
3
Points
0
Getah sama macam sawit...kejap jatuh, kejap naik...formula yang diguna pakai dah cover aspect harga jatuh, kehilangan berat dan kadar getah mentah. so far, insyaallah selamat....
 

spekmato

Active Member
Joined
Feb 14, 2008
Messages
1,598
Reaction score
85
Points
48
Location
rantau panjang----->kota bharu
Aku dah mam.pos rm 50k, campur kawan2 aku 430k semua hangus psl getah. Jv ngan co kawan jnji bg min 5% sebulan. Lepas 4 bulan ngan modal2 hancus. Siap ada aggremnt..dan salah sorang kawan aku tu lowyer lg. pun xleh wat ape2..adei
Bengang bila pikir2...
Tp bila ingat rezeki hak Allah, Dia bg kita pegang utk uji kita.. Hati aku sejuk la sket.
Kalo ingat skali eiii..
 

3gunHell

Active+ Member
Joined
Jul 31, 2011
Messages
2,628
Reaction score
28
Points
48
banyak plak program JV sekarang...
 

Demam Getah

Active Member
Joined
Jul 9, 2012
Messages
1,869
Reaction score
3
Points
0
sayang tuan hilang rm430...saya supply terus ke felda. Tuan amik getah dari mana dan hantar ke mana?
 

Demam Getah

Active Member
Joined
Jul 9, 2012
Messages
1,869
Reaction score
3
Points
0
Aku dah mam.pos rm 50k, campur kawan2 aku 430k semua hangus psl getah. Jv ngan co kawan jnji bg min 5% sebulan. Lepas 4 bulan ngan modal2 hancus. Siap ada aggremnt..dan salah sorang kawan aku tu lowyer lg. pun xleh wat ape2..adei
Bengang bila pikir2...
Tp bila ingat rezeki hak Allah, Dia bg kita pegang utk uji kita.. Hati aku sejuk la sket.
Kalo ingat skali eiii..
ayang tuan hilang rm430...saya supply terus ke felda. Tuan amik getah dari mana dan hantar ke mana?
 
Sponsored Post
Top
Log in Register