Rakan Niaga Bersama Jualan Jeans - Mulakan perniagaan sekarang, untung tanpa Had!

Recommended Brokers


Latest Threads

Sponsored Post

abg_sinchan

Fun Poster
Joined
Apr 16, 2008
Messages
507
Reaction score
3
Points
0
menarik nie tp mcm ner term dia just ckp mulut je ke ada aggrement.
 

alfa83

Active Member
Joined
Dec 28, 2008
Messages
2,405
Reaction score
50
Points
0
Location
Beside You To HeLp
menarik nie tp mcm ner term dia just ckp mulut je ke ada aggrement.
Melalui resit dan invois

Bro beli barang dengan saya, sy bg resit.

Pastu bro jual brg kat saya bg invois lak menandakan barang bro dah dijual pada saya secara kredit dan include term payment.
 

nwa

Active Member
Joined
Apr 23, 2009
Messages
1,937
Reaction score
4
Points
0
mcm menarik...rating pun ok...tapi takut...haha...park dulu
 

nwa

Active Member
Joined
Apr 23, 2009
Messages
1,937
Reaction score
4
Points
0
kalau barang tak abes cane?
 

potetojb

Active Member
Joined
Dec 26, 2007
Messages
1,043
Reaction score
4
Points
0
jual dekat bro tu kira lumsum ke.
ke kira berape barang yg laku dijual je.
klu tak laku mcm mane?
 
Sponsored Post
Top
Log in Register