Rakan Niaga Bersama Jualan Jeans - Mulakan perniagaan sekarang, untung tanpa Had!

Recommended Brokers


alfa83

Active Member
Joined
Dec 28, 2008
Messages
2,405
Reaction score
50
Points
35
Ramadhan datang lagi :)
 
Last edited:
Sponsored Post

shah79

Active Member
Joined
Dec 24, 2007
Messages
1,667
Reaction score
5
Points
25
menarik nih... up town bro kat mana???
 

abg_sinchan

Fun Poster
Joined
Apr 16, 2008
Messages
507
Reaction score
3
Points
20
menarik nie tp mcm ner term dia just ckp mulut je ke ada aggrement.
 

alfa83

Active Member
Joined
Dec 28, 2008
Messages
2,405
Reaction score
50
Points
35
menarik nie tp mcm ner term dia just ckp mulut je ke ada aggrement.
Melalui resit dan invois

Bro beli barang dengan saya, sy bg resit.

Pastu bro jual brg kat saya bg invois lak menandakan barang bro dah dijual pada saya secara kredit dan include term payment.
 

nwa

Active Member
Joined
Apr 23, 2009
Messages
1,936
Reaction score
4
Points
25
mcm menarik...rating pun ok...tapi takut...haha...park dulu
 

nwa

Active Member
Joined
Apr 23, 2009
Messages
1,936
Reaction score
4
Points
25
kalau barang tak abes cane?
 

CH4

Legendary Member
Joined
Nov 9, 2010
Messages
18,531
Reaction score
461
Points
136
naice.....good luck
 

potetojb

Active Member
Joined
Dec 26, 2007
Messages
1,043
Reaction score
4
Points
25
jual dekat bro tu kira lumsum ke.
ke kira berape barang yg laku dijual je.
klu tak laku mcm mane?
 
Sponsored Post
Top
Log in Register