Rakan JV affiliate di perlukan

CG Sponsors




ajidss

Fun Poster
Joined
Apr 5, 2008
Messages
219
Reaction score
0
Points
10
Asalamulaikum dan salam sejahtera Rakan sekalian..

Saya ingin mencari rakan JV untuk sesiapa yang meminati untuk menjual produk di Blog atau di mana sahaja yang anda ingin jualkan,yang penting jangan spam.

apa yang best jika anda menjual produk saya?
Anda akan menerima komisyen sebanyak RM 15 setiap jualan.
Banner disediakan untuk tujuan promosi

Kalau inginkannya,sila PM saya terlebih dahulu atau reply di thread ini. Terima kasih

p/s:saya akan mula start membuat jualan pada hari rabu ini,jadi cepat menjadi affiliate untuk produk saya.

saya hanya bagi link bagi sesiapa yang berminat...jadi di minta anda yang berminat PM saya..terima kasih bagi sesiapa yang telah PM saya.

ops sebelum terlupa..saya akan bagi produk pakej MRR Free jika anda daftar sebelum hari pelancaran,jadi...daftar sekarang untuk menerima pakej MRR dari saya.

penambahan:
Ramai orang bertanya apa produk saya sebenarnya,hehehe..malahan tadi ada orang YM dengan saya dan saya telah ceritakan tentang produk saya ini.Di cakap memang produk mantap dan baik serta produk yang dicari-cari serta teratur(walaupun dia ini seorang yang pro).saya pun terkejut di berkata begitu.

Kalau nak tahu lebih lanjut boleh YM dengan saya.dan jadi agen affiliate saya(kerana anda akan tahu site saya serta boleh mendapat ebook preview ebook saya).Saya tak kata produk saya baik tapi orang lain kata yang baik.Jadi,agen affiliate masih terbuka...dan terbuka..tapi ingat bonus ditutup sampai hari pelancaran...hehehe..

kalau nak tahu gak produk ni ape..tunggu la masa hari pelancaran(kalau taknak jadi agen affilaite la)heheheehe..nak beli pun tak pe tapi tunggu hari khamis iya....

Penambahan lagi:komen dari pembaca
Sebuah panduan yang wajib dipelajari oleh semua pengendali laman web. Ia amat sesuai dengan mempunyai Panduan Langkah demi langkah yang cantik tersusun mengikut topik amat mudah diikuti. Syabas Yazid kerana berjaya menulis panduan yang amat berkualiti

Sifu lan,
pakar ebay,usahawan internet dan pro-blogger.
www.sifu-lan.com
------------------------------------
Ya. 3 patah perkataan itu muncul keluar dari mulut saya, bila saya membaca ke tiga-tiga e-book yang ini. Memang padat dengan informasi yang berguna.

Dimana ebook ini menceritakkan dari awal bagaimana untuk membina blog sehinggalah ke bahagian yang paling menarik dan RAHSIA, bagaimana menarik traffic yang banyak ke blog anda? traffic inilah yang boleh membuatkan anda menjana pendapatan yang lumayan.bagi sesiapa yang rasa susah sangat ingin membina blog, jadi ebook ini amat sesuai, dengan langkah demi langkah diterangkan dari membina blog percuma hinggalah yang berbayar.

Ebook ini mudah difahami dengan gambarrajah dan penerangan yang ringkas.Jadi, jika anda ingin membina blog yang mampu menjana pendapatan, dapatkan ke tiga-tiga ebook ini sekarang juga..

Kodin,
pakar designer, blogger dan usahawan internet
www.panduanebiz.info

-------------------------------------------------------
E-book ini harus dimiliki kerana kaedah yang digunakan penulis di dalam e-book ini mesra pembaca. Isi-isinya ringkas tetapi padat. Ayat yang digunakan juga lebih mudah difahami.
Selain itu, tutorial di dalam e-book ini lebih banyak menggunakan tutorial bergambar. Jadi, ia lebih mudah dipraktikkan

azlina a.k.a blackrose,
Suri rumah ,forumer dan blogger

Penambahan Penerangan Lagi:
Cuba lihat..komisyen yang saya berikan kalau ikutkan begitu tinggi sebab produk pakej yang saya jual ini berharga RM50 (harga berpatutan untuk 4 buah ebook lengkap)(pada waktu jualan promosi-tak tahu bila akan naik) dan produk saya ini sesuai untuk blogger menjualnya kerana semua orang yang ingin menjadi blogger atau dah mempunyai blog boleh membelinya.niche yang luas...
 
Last edited:
Sponsored Post

king_diamond

Legendary Member
Platinum Member
Joined
Sep 3, 2008
Messages
10,160
Reaction score
359
Points
131
affiliate le ni tuan....aiseh......
 

ajidss

Fun Poster
Joined
Apr 5, 2008
Messages
219
Reaction score
0
Points
10
produk ape tuh??
Produk pakej membina blog yang berkualiti,asas yang lengkap..dalam pakej tu ada ebook cpanel,ebook trafik,ebook blogspot dan wordpress, dan ebook komisyen beribu-ribu.Saya yang tulis semuanya..jadi kalau nak jadi agen..PM saya untuk dapatkan link.
 

ajidss

Fun Poster
Joined
Apr 5, 2008
Messages
219
Reaction score
0
Points
10
kalau nak boleh PM saya..dan dapat link dia
 

ajidss

Fun Poster
Joined
Apr 5, 2008
Messages
219
Reaction score
0
Points
10
Ramai orang bertanya apa produk saya sebenarnya,hehehe..malahan tadi ada orang YM dengan saya dan saya telah ceritakan tentang produk saya ini.Di cakap memang produk mantap dan baik serta produk yang dicari-cari serta teratur(walaupun dia ini seorang yang pro).saya pun terkejut di berkata begitu.

Kalau nak tahu lebih lanjut boleh YM dengan saya.dan jadi agen affiliate saya(kerana anda akan tahu site saya serta boleh mendapat ebook preview ebook saya).Saya tak kata produk saya baik tapi orang lain kata yang baik.Jadi,agen affiliate masih terbuka...dan terbuka..tapi ingat bonus ditutup sampai hari pelancaran...hehehe..

kalau nak tahu gak produk ni ape..tunggu la masa hari pelancaran(kalau taknak jadi agen affilaite la)heheheehe..nak beli pun tak pe tapi tunggu hari khamis iya....
 

ajidss

Fun Poster
Joined
Apr 5, 2008
Messages
219
Reaction score
0
Points
10
Penambahan lagi:komen dari pembaca
Sebuah panduan yang wajib dipelajari oleh semua pengendali laman web. Ia amat sesuai dengan mempunyai Panduan Langkah demi langkah yang cantik tersusun mengikut topik amat mudah diikuti. Syabas Yazid kerana berjaya menulis panduan yang amat berkualiti

Sifu lan,
pakar ebay,usahawan internet dan pro-blogger.
www.sifu-lan.com
------------------------------------
Ya. 3 patah perkataan itu muncul keluar dari mulut saya, bila saya membaca ke tiga-tiga e-book yang ini. Memang padat dengan informasi yang berguna.

Dimana ebook ini menceritakkan dari awal bagaimana untuk membina blog sehinggalah ke bahagian yang paling menarik dan RAHSIA, bagaimana menarik traffic yang banyak ke blog anda? traffic inilah yang boleh membuatkan anda menjana pendapatan yang lumayan.bagi sesiapa yang rasa susah sangat ingin membina blog, jadi ebook ini amat sesuai, dengan langkah demi langkah diterangkan dari membina blog percuma hinggalah yang berbayar.

Ebook ini mudah difahami dengan gambarrajah dan penerangan yang ringkas.Jadi, jika anda ingin membina blog yang mampu menjana pendapatan, dapatkan ke tiga-tiga ebook ini sekarang juga..

Kodin,
pakar designer, blogger dan usahawan internet
www.panduanebiz.info

-------------------------------------------------------
E-book ini harus dimiliki kerana kaedah yang digunakan penulis di dalam e-book ini mesra pembaca. Isi-isinya ringkas tetapi padat. Ayat yang digunakan juga lebih mudah difahami.
Selain itu, tutorial di dalam e-book ini lebih banyak menggunakan tutorial bergambar. Jadi, ia lebih mudah dipraktikkan

azlina a.k.a blackrose,
Suri rumah ,forumer dan blogger

Penambahan Penerangan Lagi:
Cuba lihat..komisyen yang saya berikan kalau ikutkan begitu tinggi sebab produk pakej yang saya jual ini berharga RM50 (harga berpatutan untuk 4 buah ebook lengkap)(pada waktu jualan promosi-tak tahu bila akan naik) dan produk saya ini sesuai untuk blogger menjualnya kerana semua orang yang ingin menjadi blogger atau dah mempunyai blog boleh membelinya.niche yang luas...
 
Sponsored Post
Top
Log in Register