Rakaman CCTV pergaduhan beberapa lelaki di stesen minyak

CG Sponsors




TXT

CG Super Hardcore Club
Platinum Member
Top Poster #1
Joined
Mar 15, 2010
Messages
290,436
Reaction score
12,167
Points
2,376
issshh yer ker... kalo parang bkn kes pukul.. tuh dah kire kes tetak... tp nampak mangsa cam steady jerk.. kalo tetak dah sah pengsan sbb pendarahan..
Tunggu berita lanjut la gini bang
 
Sponsored Post

Niyang

CG Top Poster Club
Joined
May 13, 2009
Messages
41,519
Reaction score
1,191
Points
201
mamat tu bodo... dh keno katok pi bangun wat per... baring diam2 ... buat2 pengsan / mati ... xde la dorang nk cepuk lagi sbb mesti dorang cuak tgok keadaan mangsa
... ni pi duduk bsandar mcm xde pepe..lg la khinzir2 tu benggang dan cepuk lagi..
silap tuh boss.. org kalo dlm marah dan geram.. mase pengsan la dorg lg lepas geram... cara terbaik larikan diri kalo ade kemampuan sehingga berada dikawasan yg low risk...
 

TXT

CG Super Hardcore Club
Platinum Member
Top Poster #1
Joined
Mar 15, 2010
Messages
290,436
Reaction score
12,167
Points
2,376
silap tuh boss.. org kalo dlm marah dan geram.. mase pengsan la dorg lg lepas geram... cara terbaik larikan diri kalo ade kemampuan sehingga berada dikawasan yg low risk...
Setuju bang
Pengsan ke tak mana depa prasan dah masa tengah marah
 

eizzbizz

Super Active Member
Joined
Sep 2, 2009
Messages
8,723
Reaction score
634
Points
116
silap tuh boss.. org kalo dlm marah dan geram.. mase pengsan la dorg lg lepas geram... cara terbaik larikan diri kalo ade kemampuan sehingga berada dikawasan yg low risk...
kalo dlm situasi lemah x bole lari... baik dok diam/buat pengsan ..
kalo stamina kuat... nk lari ..larilah..tapi kalo dpt... lagi teruk kena cepuk
 

theblur

Super Active Member
Joined
Apr 15, 2012
Messages
7,000
Reaction score
737
Points
121
berkawanlah dgn org yg baik2..

kalau jalan sorang2, jgn buat eye contact dgn mana2 org kat tempat awam.

jgn tgk awek org.

bukan apa, gengster ni berani bila dia ramai atau tgk ko sorang2 tgh tgk awek dia.

kalau 1vs1, dia senyum je.

tapi skrg isu dia napa BPN belum masuk.
 

TXT

CG Super Hardcore Club
Platinum Member
Top Poster #1
Joined
Mar 15, 2010
Messages
290,436
Reaction score
12,167
Points
2,376
berkawanlah dgn org yg baik2..

kalau jalan sorang2, jgn buat eye contact dgn mana2 org kat tempat awam.

jgn tgk awek org.

bukan apa, gengster ni berani bila dia ramai atau tgk ko sorang2 tgh tgk awek dia.

kalau 1vs1, dia senyum je.

tapi skrg isu dia napa BPN belum masuk.
Gengster jarang jenis berani bila sorang²
 

apoeki

Super Active Member
Joined
Aug 7, 2012
Messages
6,345
Reaction score
532
Points
121
issshh yer ker... kalo parang bkn kes pukul.. tuh dah kire kes tetak... tp nampak mangsa cam steady jerk.. kalo tetak dah sah pengsan sbb pendarahan..
parang tumpul kot
 

apoeki

Super Active Member
Joined
Aug 7, 2012
Messages
6,345
Reaction score
532
Points
121
klo 1 vs 1 ada yg kena sidai tu
 

kopirait

CG Top Poster Club
Top Poster #5
Joined
Apr 18, 2010
Messages
37,084
Reaction score
2,593
Points
206
Enam lelaki ditahan dipercayai terlibat kes pukul

pdrm-11.jpg


PETALING JAYA: Polis menahan enam lelaki disyaki terlibat dalam pergaduhan di hadapan stesen minyak Batu 9 Cheras, Kajang dekat sini semalam.

Pergaduhan membabitkan sekumpulan lelaki itu tular menerusi video berdurasi enam minit dalam media sosial sejak malam tadi.

Ketua Polis Daerah Kajang, Asisten Komisioner Mohd. Zaid Hassan berkata, polis menerima laporan daripada orang awam mengenai kejadian pergaduhan melibatkan sekumpulan lelaki itu pada pukul 4.50 pagi.

“Anggota polis peronda yang ke lokasi kejadian menemukan seorang lelaki yang cedera sebelum dibawa ke hospital dengan menaiki ambulan.

“Semakan rakaman kamera litar tertutup (CCTV) yang diperoleh dari lokasi kejadian menunjukkan mangsa dicederakan oleh beberapa orang lelaki.

Menurut Mohd. Zaid, punca kejadian masih dalam siasatan manakala mangsa stabil dan kini dirawat di hospital.

“Kes disiasat di bawah Seksyen 148 Kanun Keseksaan.

“Sesiapa yang mempunyai maklumat berhubung kejadian ini, boleh menyalurkan maklumat di balai berdekatan atau berhubung terus dengan Pegawai Penyiasat kes iaitu Inspektor Muhammad Azrul Nizam Zainal Abidin di talian 016-9985730,” jelasnya. – UTUSAN ONLINE
 

fredo

Super Active Member
Joined
Nov 17, 2007
Messages
5,393
Reaction score
101
Points
83
fuhhh macam dlm movie tamil...betul2 real punya potong2 gitu jer...sib baik ada helmet dan jacket walaupun nipis.
 
Sponsored Post
Top
Log in Register