BTC USD 64,924.7 Gold USD 2,326.47
Time now: Jun 1, 12:00 AM

INT Rajagobal mahu Ben Williams buat rawatan perubatan

mr_xhizors

Active Member
Messages
2,407
Joined
Aug 3, 2010
Messages
2,407
Reaction score
16
Points
30
Rajagobal mahu Ben Williams buat rawatan perubatan

14/11/2010 2:49pm

GUANGZHOU, China 14 Nov. – Jurulatih bola sepak kebangsaan, K. Rajagobal menyuruh pengadil Australia, Ben Williams mendapat bantuan rawatan perubatan selepas pengadil itu melayangkan tiga kad merah kepada pemain negara di Sukan Asia, kelmarin.

Malaysia tewas 3-0 kepada China dengan hanya lapan pemain di padang sahaja selepas Mahuli Jasuli dan kapten pasukan, Safiq Rahmin dibuang pada minit ke-25 diikuti pemain, S. Subramaniam pada saat-saat terburuk.

“Saya tidak pernah melihat pengadil sebegitu di dunia sebelum ini. Saya fikir, sesuatu tidak kena padanya dan dia perlu melakukan pemeriksaan kesihatan,” ujar Rajagobal.

Safiq nyata terkejut dengan kad merah oleh Williams itu selepas kapten pasukan itu melakukan bantahan pembuangan padang Jasuli.

“Sebagai kapten saya perlu mengetahui, mengapa rakan pasukan saya dibuang padang namun dia melayangkan kad merah pada saya. Kemudian saya berlalu pergi dan dia sekali lagi melayangkan kad merah. Itu amat tidak wajar sekali,” kata kapten pasukan itu. - AFP

-aku cadangkan dia dtg berubat dkt malaysia....:D
 
Sponsored Post

Sponsored Post

CG Sponsors
Back
Top
Log in Register