BTC USD 41,849.6 Gold USD 1,813.62
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Rahsia Tambah Duit Di Akaun Paypal

herry

Fun Poster
Joined
Oct 31, 2008
Messages
202
Reaction score
0
Points
10
Korang tau tak cite tak pasal tambah duit kat paypal guna software paypal database dan software change money..aku beli sofware change money ni 20USD, aku try wat guna sofware change money, jadi beb, duir aku bertambah 500USD, senang gle beb, tapi syaratnya baki kat akaun paypal kene ada ada 5USD.

Aku macam tak caya duit aku bertambah kat akaun paypal guna software tu je, klick bape kali je pastu duit masyuk..duit bertambah dalam masa 10 minit ke 24 jam..software paypal database aku beli gak, tapi ada masalah sikit, activation code aku tak tau nak wat cane..korang boleh bantu aku tak cane activation code dia
 
Sponsored Post

ezis2u

Super Active Member
Joined
Aug 1, 2008
Messages
9,747
Reaction score
22
Points
75
Korang tau tak cite tak pasal tambah duit kat paypal guna software paypal database dan software change money..aku beli sofware change money ni 20USD, aku try wat guna sofware change money, jadi beb, duir aku bertambah 500USD, senang gle beb, tapi syaratnya baki kat akaun paypal kene ada ada 5USD.

Aku macam tak caya duit aku bertambah kat akaun paypal guna software tu je, klick bape kali je pastu duit masyuk..duit bertambah dalam masa 10 minit ke 24 jam..software paypal database aku beli gak, tapi ada masalah sikit, activation code aku tak tau nak wat cane..korang boleh bantu aku tak cane activation code dia

Salam,

kasi kongsi ramai2 kat sini boleh...
:)paid:)paid:)paid
 

Sifu786

Legendary Member
Platinum Member
Joined
Feb 18, 2007
Messages
12,325
Reaction score
154
Points
123
Korang tau tak cite tak pasal tambah duit kat paypal guna software paypal database dan software change money..aku beli sofware change money ni 20USD, aku try wat guna sofware change money, jadi beb, duir aku bertambah 500USD, senang gle beb, tapi syaratnya baki kat akaun paypal kene ada ada 5USD.

Aku macam tak caya duit aku bertambah kat akaun paypal guna software tu je, klick bape kali je pastu duit masyuk..duit bertambah dalam masa 10 minit ke 24 jam..software paypal database aku beli gak, tapi ada masalah sikit, activation code aku tak tau nak wat cane..korang boleh bantu aku tak cane activation code dia


USD20-USD500...cuba bro share software tu..:-?..TQ!
 

DreamCatcher

CG Top Poster Club
Joined
Jan 11, 2008
Messages
23,823
Reaction score
926
Points
176
Hoh.. Macam best.. :D legal ke tak legal ni.. :))
 

asprd

Freshie
Joined
Nov 5, 2008
Messages
1
Reaction score
0
Points
3
Ngarut je.. macam la bleh sng2 ubah database PayPal tu.. :-?
Baik jgn dl.. keylogger kot.. :)
 

hishammarmin

Permanently Banned - Multiple ID
Joined
Oct 31, 2007
Messages
5,679
Reaction score
191
Points
73
Iyo ko nih tuan tanah. Bak meh SS seketul...nak gak tengok....huhuhuhu
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register