To Sell Rahsia Lelaki Sihat : Teknik Tarik Urat Paha

CG Sponsors




sihatlelaki

Junior Member
Joined
Oct 17, 2010
Messages
84
Reaction score
0
Points
6
Ini adalah posting saya kat majalah.com . Malas nak taip lagi sekali. So, saya copy and paste sahaja.Harap tak melanggar undang2 CG. Kalau SALAH, harap TUAN MOD boleh maklumkan. :">

Urat Paha: Rahsia Lelaki Sihat
Sihatlelaki - Wed 24/Nov/10, 7:58am [Last Comment]

Assalamualaikum

Tak ramai yg tahu. Kadang2 lepas pulang dari berurut, rasa power sekejap...lama2 rasa mcm kurang power semula, pergi berurut lagi. Tukang urut tahu, tapi kita tak tahu. Urat paha??? Senang jer nak cari dan nak amalkan. Mudah dan tak menyakitkan. Saya dapat rahsia ni dari seorang tukang urut. Amalkan..insyaallah anda akan mendapat manfaatnya. Ini bukan cara berurut, bukan mcm yang ada ilustrasi urutan tu, tp anda hanya perlu tarik setiap hari..amalkan. Untuk urutan menggunakan minyak, boleh gunakan ilustrasi yang berlambak kat internet sekarang. Yang ni tak payah guna apa2 minyak pun. Setakat ni saya cuma dedahkan kepada rakan2 terdekat sahaja.

Yang sihat..yang ada masalah... yang ada suami bermasalah.... kalau setakat guna macam2 minyak urut dan sebagainya, kalau tak jaga urat ni, rasanya tak kan dapat hasil yang terbaik.

Sebaiknya, amalkan urutan guna minyak dan amalkan tarik urat paha ni. Insyaallah anda tak perlu gunakan lagi krim pengebas/ambir sarawak dan sebagainya. Kuncinya kat situ, tapi ramai tak tahu. Urutan guna minyak untuk melancarkan perjalanan darah. Tarik urat ni untuk 'BUKA PINTU'. Kalau urut sahaja, PINTU tak bukak mcm mana nak menjadi.

Nak dapatkan minyak urutan kat sini www.sihatlelaki.blogspot.com. Tapi kalau nak tahu pasal urat paha ni sahaja, email kat saya di sini [email protected]. Nak cerita kat sini, susah sebab rasanya nak kena buat sedikit lakaran gambar.

Niche: Dewasa 18sx | Butik Kesihatan | Business Guide
 
Last edited:
Sponsored Post

sihatlelaki

Junior Member
Joined
Oct 17, 2010
Messages
84
Reaction score
0
Points
6
Nampaknya tak ada peminat kat sini. :D Tak apalah.

Cumanya, bayangkan hidup seorang lelaki yang boleh melayari malamnya ikut kemahuan hatinya.Tak payah bergantung kepada ubat kuat, ubat kebas dan sebagainya.

Boleh pilih nak lama mana dan nak laju mana. :D Tak percaya???Tak percaya?? Percayalah .... jauh bezanya antara zaman kita sekarang dgn zaman datuk nenek kita. Sbb mereka lebih power berbanding kita.
 

tokputih

CG Top Poster Club
Joined
Apr 24, 2008
Messages
27,212
Reaction score
830
Points
176
tok dah baca... thanx atas perkongsian.. insya Allah tok akan amalkan.. super superpower..................:)cgrocks
 

haudli

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Jul 15, 2009
Messages
47,313
Reaction score
442
Points
136
Nampaknya tak ada peminat kat sini. :D Tak apalah.

Cumanya, bayangkan hidup seorang lelaki yang boleh melayari malamnya ikut kemahuan hatinya.Tak payah bergantung kepada ubat kuat, ubat kebas dan sebagainya.

Boleh pilih nak lama mana dan nak laju mana. :D Tak percaya???Tak percaya?? Percayalah .... jauh bezanya antara zaman kita sekarang dgn zaman datuk nenek kita. Sbb mereka lebih power berbanding kita.
sebenarnye bukan xde yg berminat..tapi section die x berada di tempat yg sepatutnye...
 

sihatlelaki

Junior Member
Joined
Oct 17, 2010
Messages
84
Reaction score
0
Points
6
sebenarnye bukan xde yg berminat..tapi section die x berada di tempat yg sepatutnye...
Saya sudah masuk tahap SERBA-SALAH... sbb seolah2 org kata saya ambik kesempatan. Konon2 nak bagi info..pastu promote barang. Silap saya create thread yang POLL tu lah... ~X(. Tak per lah..redha jer lah... . Sapa2 yang ada email saya tu... mmg tak terbalas.... Yg add YM pun...kalau tak tegur saya, mmg saya tak tegurlah...
 

sihatlelaki

Junior Member
Joined
Oct 17, 2010
Messages
84
Reaction score
0
Points
6
Kepada yang dapat petua ni, harap dapat diamalkan dan jangan lupa, bagi testimoni yer. Walaupun ini bukan sejenis ubatan, tp testimoni anda amat diperlukan. Bukan apa. jika tiada apa2 hasil yang positif, tak ada guna saya nak sebar2kan lagi.

Penerangan dlm bentuk video juga sudah siap, terima kasih kepada salah seorang warga CG yang sudi untuk convert file berkenaan ke bentuk MP4. Sbb saya tak pandai nak convert.

Untuk dapatkan access ke penerangan bergambar, saya sudah buka untuk semua orang, cuma YM saya dan berikan email address. Email saya tak berapa balas sbb banyak sgt email yang diterima.

Untuk penerangan video, saya belum boleh buka untuk semua lagi buat masa ini. Tetapi jika sudah ada tersebar dlm internet, manfaatkanlah... halal...
 
Sponsored Post
Top
Log in Register