BTC USD 38,489.1 Gold USD 1,817.25
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Rahsia email buat duit lumayan..!!

Haslizam

Fun Poster
Joined
May 31, 2010
Messages
428
Reaction score
0
Points
15
Bagaimana Otai bisnes internet "Rahman Basri" guna email buat duit lumayan kat internet?

Beliau dah bongkarkan rahsia beliau.. "FORMULA EMEL: A Sense Of Urgency"

Bunyi mcm dahsyat..tp memang dahsyat sbb beliau org baru dlm dunia bisnes internet buat duit lumayan dgn teknik email..

Nak tau RAHSIA beliau sila ke sini http://tinyurl.com/32kwpq9
 
Sponsored Post

Haslizam

Fun Poster
Joined
May 31, 2010
Messages
428
Reaction score
0
Points
15
tak perlu autoresponder..kalau ada senarai email lg bagus tp kalau xde pn bole buat duit..Rahman Basri dedahkan cara buat duit melalui teknik surat jualan yang power, soft selling melalui fb & mcm2 lg..aku pernah try teknik beliau memang berkesan..
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register