Rahsia Cari Duit Pay Per Lead Di Laman Web Dating

CG Sponsors




smartho18

Junior Member
Joined
Sep 19, 2008
Messages
72
Reaction score
30
Points
16
Ingin menjadi seorang blogger yang berjaya korang memang menpuyai banyak cabaran yang perlu lakukan ,dalam dunia blog kita diibaratkan sebagai seorang yang mendaki gunung yang tinggi ,pernah korang mendaki gunung kinabalu yang terletak di Sabah ,jika mendaki gunung kita perlu menpunyai teknik dan cara yang betul kalau tidak bukan semudah yang kita fikirkan ,seperti juga dalam dunia online /blog kita menpunyai 5 tips yang penting untuk berjaya ;

1) Tentuk maklamat anda -tak tahu maklamat /impian kita maka ini akan menjadi “power” kita tidak cukup “kuat ” untuk menuju ke hadapan sama seperti apabila kancil berlumba dengan perdana ,macam yang cukup “power ” ?

2) Ketahui apa permintaan orang ramai -Ini satu faktor yang sangat penting ,tanpa kaji siasat permintaan ramai maka kita akan membuang masa sahaja dengan usaha yang kita buat ,contoh jual aiskrim pada musim hujan siapa yang akan beli ? walaupun kita rajin “menjerit ” tak akan datang hasil .

3) Kaji pasaran dengan niche -Sudah ketahui apa permintaan ramai kita perlu juga ketahui di mana pasaran kita ,contoh menjual airkrim pada musim panas adalah sudah tepat tetapi jika korang jual di depan hospital ,tetap tak ada hasil juga sebab salah tempat so kena ketahui pasaran/sasaran kita dimana .

4) Fokus dengan niche - sudah ketahui memang tepat jual aiskrim pada musim panas dan juga dapat ketahui jual di pintu keluar sekolah memang mendapat jualan yang betul masih tak cukup sebab korang kena fokus dengan apa yang korang buat ,contoh jual aiskrim agak baik dan esok nampak Ahmad jual roti bakar pun best dan tak mahu jual aiskrim ,esok pergi jual roti last apa yang terjadi ? sudah tentu tidak akan berjaya .

5) Mula “nampak” duit -apabila kita sudah tetapkan langkah yang kesemua maka barulah korang mula nampak duit ,jadi ramai yang kata senang kah cari duit online ,soalannya bukan senang ataupun susah tetapi adakah korang sudah buat langkah-langkah yang diatas ini ?

Itu cerita pasal dunia blog sebagai sedikit tips kepada korang yang suka tanya soalan pasal senangkah cari duit online jadi tujuan hari ini korang sudah pun ketahui , saya akan kongsikan ebook percuma yang membongkahkan rahsia cari duit melalui laman web online dating ,adakah semudah yang kita fikirkan ? cuba baca penjelasan saya selanjutnya .

Dalam dunia online cari duit ada bermacam-macam jenis betulkan ? orait kita cuba kecilkan topik kepada orang yang tak ada produk untuk di jual dan juga tidak menpunyai pakar kemahiran jadi apakah cara yang mudah untuk mencari duit ? Ada ….dengan Program Pay Per Lead ,Pay Per Click ,Pay Per Install ,Pay Per Play dan banyak lagi ,semua program ini korang tak payah jual produk cuba perlu ketahui teknik dan rahsia ..

Jadi hari ini kita tumpukan kepada program Pay Per lead melalui laman web Online dating site ,apa itu Pay Per Lead saya tak cerita sebab korang semua pun dah faham , untuk ketahui post yang sebelum saya telah jelaskan.Dalam ebook percuma ini akan menunjukkan cara yang memang sudah baca saya pun terpelanjat sebab cara yang dibongkarkan tidak perlu modal dan juga logik sekali .

Dalam ebook percuma ini akan menunjukkan korang langkah demi langkah hanya dengan guna satu affiliate link kita boleh promosi 20++ laman website mengenai dating so adalah satu berita yang baik dan yang penting sekali ebook percuma ini juga menunjukkan kita cara menulis iklan dan iklan kita perlu post di laman website yang mana dan satu lagi dengan menggunakan teknik gmail kita boleh membuat suatu direct link yang membolehkan orang lain terus ke laman website pay per lead kita ,bagaimana ?

Saya setelah membaca ebook percuma ini cuma satu yang saya nak sampaikan kepada korang ,yang tidak membaca ebook percuma ini bukan rugi saya tetapi korang akan menyesal sebab teknik yang ditunjukkan memang best sekali .

Dapatkan dengan percuma disini
 
Top
Log in Register