BTC USD 51,415.2 Gold USD 1,782.80
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Rahsia Aunty jual bayi

eboss

CG Hardcore
Messages
85,652
Paid Membership
Joined
Nov 29, 2007
Messages
85,652
Reaction score
1,895
Points
591
ne_02.1.jpg

JALAN Pasar, Klang inilah yang menempatkan sebuah hospital yang dipercayai menjadi pusat wanita-wanita yang mahu menjual anak selepas bersalin.​

KUALA LUMPUR - Tindakan seorang wanita bersama keluarganya yang menjadikan rumah teresnya sebagai pusat pengumpulan bayi luar nikah sebelum dijual sejak lima tahun lalu berakhir apabila rumah tersebut diserbu baru-baru ini.

Wanita berusia 50-an itu atau lebih mesra dipanggil Aunty bersama menantu dan anak-anaknya yang tinggal di Banting popular di kalangan gadis warga asing dan kebanyakan Orang Asli sebagai lokasi menyelesaikan masalah anak luar nikah.

Sebagai balasan, gadis-gadis ternoda terbabit akan dibayar RM5,000 selepas mereka menyerahkan bayi masing-masing kepada Aunty itu.

Aunty itu kemudian didakwa menjual setiap bayi terbabit dengan harga di antara RM15,000 hingga RM20,000 bergantung kepada keadaan dan rupa bayi terbabit.

Setiap bayi dikatakan dijual dengan lengkap sijil kelahiran nama keluarga yang membeli bayi tersebut.

Aunty itu yang merupakan perancang sindiket itu dipercayai bersekongkol dengan seorang doktor di sebuah hospital swasta di Jalan Pasar, Klang.

Di hospital tersebut, Aunty itu akan menghantar ibu mengandung untuk bersalin di situ sebelum akan turut mendapatkan borang pendaftaran kelahiran bagi setiap bayi.
 
Sponsored Post

Fx_L

Super Active Member
Messages
8,145
Joined
Jul 23, 2008
Messages
8,145
Reaction score
139
Points
73
bayi pun boleh jd bisnes ek..
ribu2 tu..
 

z3t_ex

Active+ Member
Messages
3,601
Joined
Feb 27, 2008
Messages
3,601
Reaction score
32
Points
30
tak sangka plak otak bisnes gak makcik nie..

sok lusa,dia plak yg kena jual..
 

heaven

Active+ Member
Messages
2,646
Joined
Nov 8, 2007
Messages
2,646
Reaction score
11
Points
25
ne_02.1.jpg

JALAN Pasar, Klang inilah yang menempatkan sebuah hospital yang dipercayai menjadi pusat wanita-wanita yang mahu menjual anak selepas bersalin.​

Wanita berusia 50-an itu atau lebih mesra dipanggil Aunty bersama menantu dan anak-anaknya yang tinggal di Banting popular di kalangan gadis warga asing dan kebanyakan Orang Asli sebagai lokasi menyelesaikan masalah anak luar nikah.

adehhhh...mcmana tempat aku bleh jadi famous ni...:eek::eek:

mari-mari...siapa yg nak baby..dtg banting...:))
 

Blade

Active Member
Messages
1,714
Joined
Aug 26, 2008
Messages
1,714
Reaction score
10
Points
25
Kesian bayi tu...
Islam jadi KAFIR......JADI BUDDHA..HINDU.....
 

ceria28

Legendary Member
Messages
11,902
Joined
Mar 13, 2007
Messages
11,902
Reaction score
109
Points
123
Adehhh. Malangnya bayi yg tak tau apa2 pulak jadi mangsa utk buat duit. Mcm2 hal laaa. Tapi takkan lah aunty tu aje yg kena, bgmna pula sipembeli dan yg lahirkan baby tu??? Mereka pun patutnya kena juga kerana subahat.
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register