BTC USD 50,946.0 Gold USD 1,783.23
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Rahsia Apa Yang FXTraders Tak Mau Anda Tau Semuanya!!

Gigabit

Freshie
Messages
12
Joined
Oct 24, 2008
Messages
12
Reaction score
2
Points
8
Buang masa! Nak byk pips cepat mcm kilat?
Gunakan fxfisherman.com, dapatkn economic calendar, set timzone=+8hrs dah tu tekan Press change.

1. Pilih utk example esok hari 30/10/2008 02:15 USD Interest Rate, dan lihat "predictor" kat bawahnya. Boleh dpt 80pips esok trade utk EUR/USD, Yahoo!...

2. Yg interesting first friday of the month, 7/11/2008, US employment situation, EUR/USD ada 80 pips menunggu anda lagi.

Selamat mencuba...
 
Sponsored Post

rockstar

Active+ Member
Messages
4,836
Joined
Jan 7, 2007
Messages
4,836
Reaction score
35
Points
30
hihihi thanks...hihiih lame dh x gie sane...huhuhu rajin ko promote fisherman...hihiiih
 

king_diamond

Legendary Member
Messages
10,160
Paid Membership
Joined
Sep 3, 2008
Messages
10,160
Reaction score
359
Points
131
erkkk...camne nak baca prediction dia ni....nak kena buy ke sell ke untuk yang takde direction tu????
 

Gigabit

Freshie
Messages
12
Joined
Oct 24, 2008
Messages
12
Reaction score
2
Points
8
Masa nggak tau..
gasak aje uptrend!!
Ikut lu punya mood!

disclaimer: takde gerenti!
 

taufic

Legendary Member
Messages
14,651
Paid Membership
Joined
Feb 6, 2008
Messages
14,651
Reaction score
694
Points
161
Masa nggak tau..
gasak aje uptrend!!
Ikut lu punya mood!

disclaimer: takde gerenti!

takde gerenti sgt eco calendar kat fxfisherman tu..
dah lama aku dok ngetest live..
kadang jadi kadang tak jadi.. biasa la nama pon forex :D
 

magua

Freshie
Messages
31
Joined
Oct 7, 2008
Messages
31
Reaction score
0
Points
6
FA, sesiapa yg pandai interpret dia mesti tak masuk dlm forum ni. dia mmg ada classnya. bank pun byr gaji dia riban2.
 

matlan

Passed Away
Messages
7,279
Joined
Apr 11, 2007
Messages
7,279
Reaction score
165
Points
73
tajuk thread cam iklan komercial jual ebook jer...~X(~X(
 
Sponsored Post

Live Forex Chart

Currency
Rates
EUR / USD
1.12555
USD / JPY
113.497
GBP / USD
1.32529
USD / CHF
0.92590
USD / CAD
1.26768
EUR / JPY
127.746
AUD / USD
0.71047

CG Sponsors




Top
Log in Register