Ragnarok Mobile: Idle Poring

CG Sponsors




TXT

CG Super Hardcore Club
Platinum Member
Top Poster Of Month
Joined
Mar 15, 2010
Messages
279,394
Reaction score
11,361
Points
2,376
uit ni 4 ekoq je.. total bleh bwk 6 ekoq kan..

bigfoot ngan eclipse dah ado.. semetara nak farm lagi 2 ekoq tu.. pet mana yg bagus utk dibawa ye
Farm je dulu kat RB1 ni
Masih mudah lagi berbanding RB2
 
Sponsored Post

tr4falgar

Super Active Member
Joined
Oct 14, 2012
Messages
6,516
Reaction score
559
Points
126
Farm je dulu kat RB1 ni
Masih mudah lagi berbanding RB2
ikutkan byk yg ekau tak jwb soalan2 den sblm ni huhu..

den tanyo tu, total pet bleh bwk 6 ekoq.. 2 ekoq ( big foot & eclipse ) sudah ada, lagi 4 ekoq nak bwk pet apa yg membantu? sebab takleh nak farm lagi hornet ngan farmiliar tu

tgh stuck kat umbala 310 ..
 

TXT

CG Super Hardcore Club
Platinum Member
Top Poster Of Month
Joined
Mar 15, 2010
Messages
279,394
Reaction score
11,361
Points
2,376
den tiba2 layan pula game ni. hahaha

cuma baru lepas RB1. tp kenapa semua item & duit hilang? wuuu

IGN: AlongRanger

meh add
Lepas RB
Duit di tukar jadi Diamond
Item memang hilang kecuali gems
 

TXT

CG Super Hardcore Club
Platinum Member
Top Poster Of Month
Joined
Mar 15, 2010
Messages
279,394
Reaction score
11,361
Points
2,376
aktif tak guide ni? guide group melayu aku join dah x aktif. adeh. war pun 2 orang jer fight
Guild ni ada jgk menang bang
Kena lg rmai yg pawer tinggi join baru leh slalu menang
Semua char teman join guild ni je
 

TXT

CG Super Hardcore Club
Platinum Member
Top Poster Of Month
Joined
Mar 15, 2010
Messages
279,394
Reaction score
11,361
Points
2,376
not bad la.. tricky sikit dari rb1..
nyawa hero mcm kaca, mati tank, matilah hero.. huhuuu
setup semua tak leh ikut yg lama, byk skill buff yg ada cam xda guna dah..
tp main releks2 ja rb2 ni..
takat ni map pun senang lg push, skill strenghten sgt2 membantu..
sekarang ni lekat pun sbb lvl low ja.. tunggu lvl tinggi skit push blk..

p/s tak perlu pun sampai big 4, dpt 2 dari big 4 pun ok..2 lg pirate skeleton dan archer skeleton
Ok bang
Thanks atas perkongsian info
Baru nak mula aktif balik setelah lama idle :p
 

TXT

CG Super Hardcore Club
Platinum Member
Top Poster Of Month
Joined
Mar 15, 2010
Messages
279,394
Reaction score
11,361
Points
2,376
ikutkan byk yg ekau tak jwb soalan2 den sblm ni huhu..

den tanyo tu, total pet bleh bwk 6 ekoq.. 2 ekoq ( big foot & eclipse ) sudah ada, lagi 4 ekoq nak bwk pet apa yg membantu? sebab takleh nak farm lagi hornet ngan farmiliar tu

tgh stuck kat umbala 310 ..
Soalan mano tu jang
Yang mano den tau den jawab
Tak tau kono yg lg pawer la jawab :D
 

trichogaster

Fun Poster
Joined
Mar 27, 2013
Messages
740
Reaction score
9
Points
15
akhirnya lpas jugak map 830 rb1..haha lepak rb1 ja la..bg pet 100 dulu..
 

TXT

CG Super Hardcore Club
Platinum Member
Top Poster Of Month
Joined
Mar 15, 2010
Messages
279,394
Reaction score
11,361
Points
2,376

Archangel17

Active Member
Joined
Oct 13, 2016
Messages
1,976
Reaction score
286
Points
41
Thief/Assasin character dah kluar.. sape2 peram novice tu dah leh tukar la..
 

TXT

CG Super Hardcore Club
Platinum Member
Top Poster Of Month
Joined
Mar 15, 2010
Messages
279,394
Reaction score
11,361
Points
2,376
Sponsored Post
Top
Log in Register