Ragam Staf kat Opis Korang... Adakah yg macam nie....?

CG Sponsors




ekom

Active Member
Joined
Dec 9, 2006
Messages
1,663
Reaction score
6
Points
25
Sapa2 yg dok kat opis meh le kongsi pgalaman... pgalaman yg aku x suka kt staf nie yg suka membodek org atasan... smpi bole dimanjakn lg tu oleh big boss.. :mad: ada jg staf yg tak leh dipisahkan antara satu dgn yg lain.. asyik dgn kroni-kroni dier je hehehhee.. :(scam:(scam
 
Sponsored Post

Biggie

Passed Away - Al Fatihah
Joined
Aug 31, 2008
Messages
14,648
Reaction score
79
Points
120
pekerja yg datng lewat ngan muka selamba...:))
 

akay

Banned
Joined
Jan 30, 2008
Messages
14,865
Reaction score
17
Points
115
argggggh aku tensen giler kat sini...

aku xde pon bodek bos aku tp dia slalu ajak aku g mkn siap blanja lagi smpai kadang2 tolak pelawaan dia sebab segan :eek::eek::eek::eek:
 

L.O.V.E

CG Top Poster Club
Joined
Jul 9, 2007
Messages
28,931
Reaction score
6
Points
120
opis mate sampai ke boss isap rokok dalam ofis yang beraircond.. sampai lyn dapat asma :((.. batuk2
 
Last edited:

skonet

Junior Member
Joined
Dec 17, 2008
Messages
87
Reaction score
0
Points
6
memang ada org mcm tu. dalam satu office dia rapat 2-3 org jer. sbb mungkin berasa dia orang lebih senior dan hebat dr org lain.

kalau campur ngan staff yg biasa2 , jatuh standard.

bodek bos? huh... bos sebenarnya tahu dia dibodek, tp apa boleh buat, dia suka dibodek, lebih2 lagi dr staff pompuan.uweeeeeeeeeee....kkkkkk
 

ekom

Active Member
Joined
Dec 9, 2006
Messages
1,663
Reaction score
6
Points
25
argggggh aku tensen giler kat sini...

aku xde pon bodek bos aku tp dia slalu ajak aku g mkn siap blanja lagi smpai kadang2 tolak pelawaan dia sebab segan :eek::eek::eek::eek:
Tu rezeki namanya bro... pandangan sinis staf lain peduli apa, lantakk le dorang hahhaaa...!!
 

skonet

Junior Member
Joined
Dec 17, 2008
Messages
87
Reaction score
0
Points
6
dia bukan nak jadikan awak pekeja tp nak dptkan benda kt tubuh awak tu.faham2 je lah

argggggh aku tensen giler kat sini...

aku xde pon bodek bos aku tp dia slalu ajak aku g mkn siap blanja lagi smpai kadang2 tolak pelawaan dia sebab segan :eek::eek::eek::eek:
 
Sponsored Post
Top
Log in Register