Question regarding USPS First Class Mail

Recommended Brokers


Latest Threads

fizzy86

Super Active Member
Platinum Member
Joined
Feb 14, 2009
Messages
7,375
Reaction score
37
Points
0
Location
otaiubatkuat.com
Aku dah berpuluh kali beli brg dlm ebay dan guna usps...kesemua brg sampai dlm masa 14 hari...kalo ikutkan kes bro ni kna minta refund kat paypal...
 
Sponsored Post

fizzy86

Super Active Member
Platinum Member
Joined
Feb 14, 2009
Messages
7,375
Reaction score
37
Points
0
Location
otaiubatkuat.com
Tp tgk link yg bro bg tu seller mcm guna pod dropship je....mnkin lmbat sket nak sampai... apa2 pun open dispute kat paypal dulu...
 

zaqwsx

Super Active Member
Joined
Sep 16, 2008
Messages
5,147
Reaction score
2
Points
0
Location
Cyberjaya
Aku penah beli mold dari us..mmg rasa lama gak la,hampir sebulan.sminggu yg pertama seller bgtau xdpt pos sbb taufan kat area dia.aku tak caye aku gugel..mmg ada..tp aku dpt tracking num..ko pnya dia x bagi ke tt?tp pending kat kastam jek 4 hari...mau x lambat sampai
 

Atomars

Active+ Member
Joined
May 5, 2011
Messages
3,288
Reaction score
105
Points
0
Aku penah beli mold dari us..mmg rasa lama gak la,hampir sebulan.sminggu yg pertama seller bgtau xdpt pos sbb taufan kat area dia.aku tak caye aku gugel..mmg ada..tp aku dpt tracking num..ko pnya dia x bagi ke tt?tp pending kat kastam jek 4 hari...mau x lambat sampai
Ada tracking, tapi tracking tu tak valid bila sampai Malaysia :(
 

Atomars

Active+ Member
Joined
May 5, 2011
Messages
3,288
Reaction score
105
Points
0
Hari ni aku check kat post office tanya pasal barang tu. Takde la pulak. Nampak gaya kena refund la ni ~X( . Lain kali aku pakai DHL je, biar mahal sikit janji sampai.
 

wereini

Freshie
Joined
Jul 21, 2019
Messages
2
Reaction score
0
Points
0
USPS offering pretty cool services these days. Now all USPS employees can make use of liteblue portal to get all the benefits. Login to liteblue from liteblue usps gov
 
Last edited:
Sponsored Post
Top
Log in Register