BTC USD 57,623.2 Gold USD 1,831.42
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Quantum Metal Sdn Bhd - quantummetal.com

babahni

Freshie
Joined
Aug 21, 2008
Messages
43
Reaction score
0
Points
6
Sykt penjualan emas yg terbaru dalam pasaran. One stip center ,boleh beli emas ,rahnukan dan trade emas. Semya dalam satu tempat. Kelebihan ....antara nya, fully online ,boleh beli emas serendah rm20.00 , patuh syariah....



quantum1.jpg
quantum2.jpg


 
Sponsored Post

Dann

Administrator
Staff member
Joined
Nov 19, 2005
Messages
3,261
Reaction score
1,906
Points
101
Please announce company name and site domain. Thx.
 

babahni

Freshie
Joined
Aug 21, 2008
Messages
43
Reaction score
0
Points
6
Update terkini dari Dato Lim Khong Soon (founder QM):

1.Bermula bulan April, semua reseller dikehendaki menduduki penilaian dalam talian oleh INCEIF/BNM. Peserta yang berjaya akan dianugerahkan sijil kelayakan sebagai Reseller QM.

2.QM akan memperkenalkan program " INTRODUCER" terutama kepada siswazah yang belum mendapat pekerjaan @ mereka yg dibuang kerja.

3. QM akan disenaraikan di pasaran ACE pada 4 suku terakhir tahun ni.

4. QM dalam proses untuk disenaraikan di pasaran NASDAQ New York.

5. Bulan March 2021, QM akan melancarkan akaun emas bersama sebuah rakan baru Bank Tempatan.

6. Bermula bulan March 2021, transaksi jual beli untuk semua produk dapat dilakukan sepenuhnya dalam talian selama 24jam/7 hari.

7. Tiada lg caj FPX sbyk rm0.70 utk pembelian GLA. Utk GSA masih kekal.

8. [email protected] akan disenaraikan sebagai produk tambahan QM

9. Penebusan emas fizikal blh dilakukan di outlet pihak ketiga di lebih dari 50 cawangan yg akan diumumkkan dlm masa terdekat
 

babahni

Freshie
Joined
Aug 21, 2008
Messages
43
Reaction score
0
Points
6
boleh cuba daftar melalui link ini

 

babahni

Freshie
Joined
Aug 21, 2008
Messages
43
Reaction score
0
Points
6
*RUMUSAN*

Quantum Metal adalah sebuah syarikat yang menjual dan membekalkan emas yang selaras dgn undang undang BNM dan patuh shariah.

Kelebihan kita berurusan dgn QM ni.:

1. Semua urusan boleh dibuat secara online (ada emas dalam bentuk digital disediakan tetapi dibackup dgn emas fizikal).

2. Harganya antara yang termurah dipasaran dan kita boleh mula beli dgn serendah rm10.00.

3. Kita boleh urus akaun emas kita macam akaun maybank2u.

4. Bila emas kita lebih 1 gram, kita juga boleh tukar jadi emas fizikal dan boleh collect di cawangan bank bank yg bekerjasama seperti Affin Bank, Alliance Bank, Bank Muamalat.

5. Jika perlu wang kita boleh jual emas kita melalui hp sahaja dan hasilnya terus masuk ke akaun bank.

6. Jika tak mahu jual, kita boleh buat Gold Advance dan boleh dapat RM sehingga 75% terus masuk ke akaun.

7. Upah simpan pun rendah sahaja cuma 3.5% setahun. Dan tidak dikira dari jumlah emas tetapi dari berapa yg kita advance sahaja.

8. Untuk yg nak buat investment jangka pendek boleh dapatkan leverage 10 kali ganda.

Contohnya modal kita 10k, tetapi kita boleh beli emas 100K. Sykt tambahkan lagi 90k tu. Tak perlu bayar bulanan. Tak perlu slip gaji atau tengok ccris/ctos.

9. Upah biaya untuk pembiayaan tambahan tu pun sangat rendah, cuma 3.5% setahun dan dikira berapa hari yg kita guna sahaja.

10. Kita juga boleh memohon menjadi Reseller untuk menjual emas ini dan ganjarannya lumayan

😍💥🔥🤩
 

matalim

Legendary Member
Joined
Jan 7, 2007
Messages
15,795
Reaction score
58
Points
120
GLA is the best product

tempat lain tadak
 

mrvx

Legendary Member
Joined
Feb 20, 2009
Messages
11,040
Reaction score
709
Points
171
Quantum Odyssey HF Series ?
 

tokeikang

Active Member
Joined
Jul 8, 2007
Messages
2,000
Reaction score
182
Points
33
ermm kawe pun baru daftar jugok,,
sajer try2 dulu,,,
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register