BTC USD 19,200.2 Gold USD 1,665.24
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Pusat Rawatan Islam

gambate

Permanently Banned - Multiple ID
Messages
6,761
Joined
Nov 9, 2007
Messages
6,761
Reaction score
101
Points
73
aku just nak hebahkan benda yang baik..kalau ada sesiapa ada masalah dgn makhluk halus..boleh masuk dan tgk blog ni..pepehal kalau nak boleh call empunya blog ya..benda yang baik elok hebahkan betui dak..ni blog dia http://akrine.blogspot.com/:):)
 
Sponsored Post

mj12

Legendary Member
gem
Messages
11,812
Joined
Mar 22, 2008
Messages
11,812
Reaction score
0
Points
110
ko ker sir perawat dia..:">:">:">
 

gambate

Permanently Banned - Multiple ID
Messages
6,761
Joined
Nov 9, 2007
Messages
6,761
Reaction score
101
Points
73
malu2 lak gambate. gaku je la ko ustaz kat sana. :D

dak laa bos..bukan..malahan aku yang tak tahu banyak menda ni nampak gaya nak berguru ngan ustat ni kot..die ada PJJ..leh tangkap hantu masuk dalam botoi..cam best saja:p:D
 

EncikEx

Legendary Member
gem
Messages
12,113
Joined
Mar 21, 2007
Messages
12,113
Reaction score
175
Points
123
nak tanya... ustaz ni boleh rawat dari jarak jauh ?
 

NEMO

CG Super Hardcore Club
gemgemgem
Messages
109,190
Paid Membership
Joined
Jan 13, 2007
Messages
109,190
Reaction score
1,043
Points
1,101
pergh...man..

ko buat biz baru skrg...bravo
 

traderfox

Super Active Member
Messages
7,774
Joined
Apr 25, 2008
Messages
7,774
Reaction score
245
Points
83
Menarik gak... kalo kene santau boleh ka?
 

Kehidupan

CG Top Poster Club
gem
Messages
25,111
Paid Membership
Joined
Jan 11, 2008
Messages
25,111
Reaction score
218
Points
123
sir salman nih ustaz kt situ yer....

wah......

semoga maju dgn biz sir k........
 
Sponsored Post

Top
Log in Register