Pusat Rawatan Islam

CG Sponsors




gambate

Permanently Banned - Multiple ID
Joined
Nov 9, 2007
Messages
6,761
Reaction score
101
Points
73
aku just nak hebahkan benda yang baik..kalau ada sesiapa ada masalah dgn makhluk halus..boleh masuk dan tgk blog ni..pepehal kalau nak boleh call empunya blog ya..benda yang baik elok hebahkan betui dak..ni blog dia http://akrine.blogspot.com/:):)
 
Sponsored Post

mj12

Legendary Member
Joined
Mar 22, 2008
Messages
11,812
Reaction score
0
Points
110
ko ker sir perawat dia..:">:">:">
 

gambate

Permanently Banned - Multiple ID
Joined
Nov 9, 2007
Messages
6,761
Reaction score
101
Points
73
malu2 lak gambate. gaku je la ko ustaz kat sana. :D
dak laa bos..bukan..malahan aku yang tak tahu banyak menda ni nampak gaya nak berguru ngan ustat ni kot..die ada PJJ..leh tangkap hantu masuk dalam botoi..cam best saja:p:D
 

EncikEx

Legendary Member
Joined
Mar 21, 2007
Messages
12,047
Reaction score
94
Points
120
nak tanya... ustaz ni boleh rawat dari jarak jauh ?
 

NEMO

CG Super Hardcore Club
Platinum Member
Joined
Jan 13, 2007
Messages
109,190
Reaction score
1,041
Points
1,101
pergh...man..

ko buat biz baru skrg...bravo
 

traderfox

Super Active Member
Joined
Apr 25, 2008
Messages
7,687
Reaction score
221
Points
83
Menarik gak... kalo kene santau boleh ka?
 

Kehidupan

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Jan 11, 2008
Messages
25,111
Reaction score
217
Points
123
sir salman nih ustaz kt situ yer....

wah......

semoga maju dgn biz sir k........
 
Sponsored Post
Top
Log in Register